ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/12 Α

astrologia-30-7-2-8

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/12 Α

ζώδια Κριός

Περνάτε σιγά σιγά τον δρόμο μετ’ εμποδίων στην αρχή της εβδομάδας και μαζεύετε πόντους καθώς προχωράτε. Δεν είναι το θέμα η ταχύτητα, το στυλ είναι πολύ πιο σημαντικό. Μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη, η ταχύτητα θα αυξηθεί από μόνη της. Και η επικοινωνία έχει έντονη παρουσία: Αν κάποιος σας κοιτάζει έντονα, μην ντρέπεστε, φλερτάρετε, αλλά μην κάνετε υπερβολές.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή σας βρίσκουν σε περίεργα νερά. Μπορεί να νιώθετε ευσυγκίνητοι για κάποια οικογενειακή κατάσταση (οι οικογενειακές καταστάσεις θα είναι ιδιαίτερα στρεσογόνες), αλλά το Σάββατο και την Κυριακή είναι το είδος των ημερών που σας υπενθυμίζουν πόσο πλάκα έχει το να είσαι ζωντανός.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Βγαίνετε απ’ το σπίτι τη Δευτέρα και νιώθετε ενεργητικοί, δημιουργικοί και έτοιμοι για έρωτα. Φυσικά, δεν θα διαρκέσουν όλα αυτά τα συναισθήματα μέχρι την Τρίτη και την Τετάρτη –θα χρησιμοποιήσετε όλη την ενέργεια σας, αλλά τα αισθήματα πολυτέλειας, δημιουργικότητας και ρομαντισμού θα επισκιαστούν από όλα αυτά που πρέπει να κάνετε.
Μέχρι την Πέμπτη θα κάνετε επιτέλους ένα διάλειμμα. Συζητήστε με έναν φίλο όλα αυτά που πρέπει να κάνετε ταυτόχρονα. Και την Παρασκευή, αν συναντήσετε κάποιον που ταρακουνά το είναι σας, πείτε το του. Δείξτε τα συναισθήματά σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν κάποιος σας τρελάνει, ανεχτείτε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Η βόλτα με το ρόλερ κόστερ μπορεί να είναι ανώμαλη τη Δευτέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κατεβείτε –αυτό θα έκανε χειρότερα τα πράγματα. Επικεντρωθείτε στο να περάσει απλώς αυτή η ημέρα, ανεξάρτητα από τα πολυάσχολα και ανησυχητικά άτομα που θα περάσουν από δίπλα σας. Η Τρίτη και η Τετάρτη θα είναι γεμάτες με ανθρώπους, αλλά θα είναι καλοί άνθρωποι, άνθρωποι που ήδη γνωρίζετε και αγαπάτε ή άτομα που θέλετε να γνωρίσετε.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι ανησυχίες για τα χρήματα σας εμποδίζουν να σκεφτείτε καθαρά για οτιδήποτε άλλο, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο σας θυμίζει πόση λίγη σημασία έχουν τελικά τα χρήματα.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/12 Α

ζώδια Καρκίνος

Όλες οι τρελές ιδέες σας; Μοιραστείτε τες τη Δευτέρα, είναι η ιδανική. Βγείτε με μια παρέα για μεσημεριανό ή καλέστε τους φίλους σας για δείπνο και προσποιηθείτε ότι όλοι είστε διάσημοι συγγραφείς και καλλιτέχνες στην πρώτη γραμμή ενός νέου κινήματος. Γίνετε εικονοκλάστες. Η κοινωνική σας ζωή είναι σαν πλοίο αυτές τις μέρες και κατά κάποιον τρόπο έχετε ψηφιστεί καπετάνιος.
Κάντε έκπληξη σε όλους με την ενέργεια που βάζετε στη δουλειά σας. Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει πιο άγριους από το συνηθισμένο και δεν νιώθετε ότι η εξουσία σας επιβαρύνει. Όσο υψηλά είναι τα επίπεδα ενέργειας, άλλο τόσο είναι και τα συναισθήματα (θυμηθείτε το αυτό την Παρασκευή). Περιμένετε ένα πομπώδες Σαββατοκύριακο.

zwdia-9-zvdia-9

ζώδια Λέων

Το αφεντικό σας ενοχλεί τη Δευτέρα –όχι ότι υπάρχει κάτι περίεργο ακριβώς, αλλά η ενέργεια είναι κάπως και ίσως νιώθετε λίγο δύστροποι. Την Τρίτη και την Τετάρτη, αφήστε τους φίλους σας να σας ξεσηκωθούν: Το να κάθεστε και να ακούτε τους φίλους σας να μιλούν μεταξύ τους είναι ατελείωτα διασκεδαστικό.
Με κάποιο τρόπο, αυτές οι διανοητικές έντονες συζητήσεις δεν προκαλούν ποτέ καβγάδες… Πιθανότατα, επειδή κάτω από όλα αγαπάτε ο ένας τον άλλον. Η Πέμπτη είναι μια ομαδική ημέρα (θα ήταν ξεκαρδιστικό αν μπορούσατε να πείσετε τους φίλους σας να κάνετε μια ομαδική αγκαλιά). Αυτό το Σαββατοκύριακο ακτινοβολείτε.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/12 Α

ζώδια Παρθένος

Η θέα ενός αεροπλάνου στον ουρανό τη Δευτέρα σας μελαγχολεί και σας κάνει να σκέφτεστε «και με μένα, τι γίνεται; Πού θέλω να πάω;» Ώρα να κάνετε σχέδια για ταξίδι –μεγάλο ή μικρό, δεν έχει σημασία, απλώς πηγαίνετε κάπου με έναν φίλο ή ακόμα και μόνοι σας (μεγάλη ευκαιρία για ψυχανάλυση). Εργασιακά θέματα σας απασχολούν την Τρίτη και την Τετάρτη.
Σβήστε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από τη λίστα σας, προσέχετε την επικοινωνία, εστιάστε στις λεπτομέρειες. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οικογενειακές μέρες. Το Σάββατο είναι γεμάτο σχέδια και ανθρώπους, όπως και η Κυριακή. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9