ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/02 Φορτισμένες Αλληλεπιδράσεις

1349161177_fc24e230c862b4d8a8a2343575a

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/02 Β

ζώδια Ζυγός

Ο κοινωνικός πειραματισμός στην αρχή της εβδομάδας αποδίδει απόλυτα. Βάζετε τις πιο περίεργες ιδέες στο τραπέζι και ιντριγκάρουν τους άλλους αμέσως: Υπάρχει μια δόση ιδιοφυΐας σε αυτά που βγαίνουν από το στόμα σας αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, την Τετάρτη και την Πέμπτη έχετε λίγο χρόνο για να εντυπωσιάσετε τις μάζες με τη σκέψη σας. Το σπίτι απαιτεί την προσοχή σας.

Και την Παρασκευή νιώθετε περίεργα: Είστε συναισθηματικοί και όχι με τον διασκεδαστικό τρόπο. Το σαββατοκύριακο, όμως, φέρνει ασταμάτητο ρομαντισμό και καλές στιγμές.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Είστε ανεξάρτητοι, φυσικά. Αλλά στην αρχή της εβδομάδας ταυτίζεστε πιο πολύ από ποτέ με μια ομάδα. Είναι ωραίο να ανήκετε κάπου και να πέφτετε πάνω σε περιπέτειες που δεν θα είχατε την ευκαιρία μόνοι σας. Αλλά μην ξεχνάτε τη δική σας προσωπικότητα. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας, ειδικά την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα πρέπει να βασιστείτε στον αυτοέλεγχο και την εξυπνάδα σας.

Την Παρασκευή μπορεί να χρειαστεί να διορθώσετε κάτι μέσω τηλεφώνου. Το Σάββατο και την Κυριακή, οι ίδιες ικανότητες θα χρειαστούν στο σπίτι. Δείξτε τη διπλωματική σας ικανότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Τα θετικά συναισθήματα και το καλό θα αφθονούν τη Δευτέρα και την Τρίτη. Ακούγεται μελό, αλλά όλοι γύρω σας βρίσκουν έναν τρόπο να αγαπούν τους συνανθρώπους τους και αυτό σας φτιάχνει τη διάθεση. Την Τετάρτη νιώθετε πολύ συγκινημένοι από την τέχνη και την μουσική. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρέξετε και να αγοράσετε ακριβά έργα ή νέα μουσική συλλογή.

Προσέξτε τα έξοδά σας την Πέμπτη και την Παρασκευή – ακόμα και το πόσο ακριβό είναι το φαγητό σας. Το σαββατοκύριακο θα γνωρίσετε κάποιον τυχαία και θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολλά να πείτε.

ζώδια Αιγόκερως

Όπως λένε, όλα είναι δυνατά αν πάρετε την απόφαση να τα πραγματοποιήσετε. Αλλά δεν χρειάζεται μόνο το μυαλό σας, πρέπει να βάλετε και ενέργεια. Η ενέργειά σας είναι σε λογικά επίπεδα τη Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά από την Τετάρτη ανεβάζει ταχύτητες. Πρέπει μόνο να σκεφτείτε ότι βρίσκεστε στην απέναντι πλευρά του δρόμου και συμβαίνει.

Ακτινοβολείτε και κάνετε κεφάλια να γυρίζουν την Πέμπτη. Και μέχρι την Παρασκευή, η αντοχή σας θα αφήνει τους άλλους με ανοιχτό το στόμα. Όσο γι’ αυτά τα αδύνατα που γίνονται δυνατά; Τίποτα δεν συμβαίνει σε μια βραδιά, αλλά μην αποθαρρύνεστε. Ένα πολύ καλό σχέδιο θα σας έρθει το σαββατοκύριακο.

chartomantia-098

ζώδια Υδροχόος

Ο κοινωνικός σας κύκλος χρειάζεται μερικά νέα μέλη. Γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί σε άγνωστα πρόσωπα τη Δευτέρα και την Τρίτη. Η αρχή της εβδομάδας είναι περίοδος επέκτασης. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ωστόσο, ο περιορισμός και η πειθαρχία είναι πολύ σημαντικά. Είναι πολύ καλύτερη τακτική απ’ το να τρέχετε γύρω γύρω.

Η Παρασκευή σας εξαντλεί – ήταν μεγάλη, γεμάτη εβδομάδα. Το Σάββατο, όμως, τα πράγματα αλλάζουν: Είστε ανάμεσα σε ένα πλήθος που τραγουδά και χορεύει. Δεν έχετε πάντα διάθεση για τέτοιες εξόδους αλλά θα σας αρέσει. Και η Κυριακή είναι ημέρα γεμάτη ενέργεια.

ζώδια Ιχθύες

Η Δευτέρα είναι η τυχερή σας ημέρα. Και η Τρίτη, για την ακρίβεια. Μην τρέξετε να αγοράσετε λαχείο – δεν πρόκειται για τέτοιου είδους τύχη. Παρατηρείτε, όμως, όλα τα μικρά πράγματα που πάνε όπως θέλετε; Αυτό εν μέρει δεν έχει να κάνει με εσάς – και εν μέρει αντικατοπτρίζει τη θετική ενέργεια που εκπέμπετε τελευταία. Αν κάποιος χρειάζεται τη βοήθειά σας την Τετάρτη, θα χαρείτε να την προσφέρετε. Αφήστε ό,τι κάνετε.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ακόμα και οι πιο δύσκολες δουλειές είναι παιχνιδάκι. Αυτό το σαββατοκύριακο θέλετε να κάνετε τα μαγικά σας για όλους, αλλά μπορείτε να χωρέσετε μόνο μερικά κουνέλια στο καπέλο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66