ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/03 Θα ‘ναι σα να μπαίνει η άνοιξη

se-flertarei-telika

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 18-24/03 Α

ζώδια Κριός

Θα αντιμετωπίσετε πράγματα πριν τους υπόλοιπους. Αν συναντήσετε κάποιον που έχει κάτι να προσφέρει στην ομάδα, κάντε τις απαραίτητες συστάσεις. Τα πηγαίνετε θαυμάσια στη διευκόλυνση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ άλλων. Προς τα μέσα της εβδομάδας, χρησιμοποιείτε τους άλλους προς όφελός σας… Τουλάχιστον χρησιμοποιείτε τα ταλέντα τους για το κοινό καλό.
Μέχρι την Παρασκευή, θα αναγνωριστείτε για όλες τις συνδέσεις και πιθανότητες που δημιουργήσατε. Το Σάββατο, οι φίλοι σας μόνο άγαλμα δεν θα χτίσουν προς τιμήν σας. Την Κυριακή, ξεκουραστείτε.

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Όσο δελεαστικές κι αν φαίνονται οι δυνατότητες, το να πάρετε ρίσκα στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να μην βγει όπως θα θέλατε. Αντί να διοχετεύετε την ενέργειά σας σε σχέδια για την κυριαρχία του κόσμου, κατευθύνετέ τη προς τους άλλους. Η γοητεία σας σάς παρέχει περισσότερα απ’ όσα περιμένατε στα μέσα της εβδομάδας.
Η Πέμπτη είναι μέρα χαράς. Αλλά η Παρασκευή και το Σάββατο, ειλικρινά είναι περίεργες. Αντί να προσπαθήσετε να καταλάβετε, προσπαθήστε να μην πάρετε τίποτα προσωπικά. Την Κυριακή, μείνετε κοντά σε ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε άνετα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Οι απόψεις σας είναι μεστές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλοι έχουν διάθεση να τις ακούσουν. Αν το σωστό μήνυμα παραδοθεί τη λάθος στιγμή, δεν θα έχει αντίκρισμα. Γι’ αυτό περάστε τη Δευτέρα και την Τρίτη με ανοιχτά τα αυτιά σας. Γίνετε κυρίαρχοι της μοίρας σας και, σε ό,τι αφορά τους φίλους σας, να είστε ενθαρρυντικοί χωρίς να γίνεστε δογματικοί.
Η Τετάρτη και η Πέμπτη σας βρίσκουν πιθανώς στη δουλειά και μπλεγμένους σε μικροκαβγάδες. Αλλά την Παρασκευή και το Σάββατο τα άστρα έχουν κάτι ριζοσπαστικό για σας. Μια αναθεώρηση. Μια αλλαγή οπτικής. Κάποια έκπληξη. Η Κυριακή σας κάνει να σκέφτεστε την αλλαγή.

ζώδια Καρκίνος

Στην αρχή της εβδομάδας, είστε κουρασμένοι. Έχετε μείνει από καύσιμο. Σας λείπει η βενζίνη. Είναι πιο συναισθηματική κατάσταση παρά σωματική πραγματικότητα: Τα προβλήματα στην κοινωνική και προσωπική ζωή σας φθίνουν την συναισθηματική σας ενέργεια. Έτσι, η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι ιδανικές ημέρες για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Φάτε μπανάνες, φορέστε άνετες κάλτσες και πέστε για ύπνο.
Την Παρασκευή και το Σάββατο είστε ανανεωμένοι και συγχυσμένοι όταν νιώθετε κάποιον άλλο να υποχωρεί συναισθηματικά… Αν και καταλαβαίνετε απόλυτα τι του συμβαίνει. Αν δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε την Κυριακή, βγείτε για εξερεύνηση.

chartomantia-098

ζώδια Λέων

Έχετε δει ρομαντικές ταινίες, με ανθρώπους που είναι τόσο ενθουσιασμένοι όσο εσείς και το ταίρι σας… Αν και νιώθετε ότι η δική σας χαρά στην αρχή της εβδομάδας, είναι υπερβατική. Φυσικά, σας ανυψώνει πιο ψηλά απ’ όσο υπήρξατε για καιρό. Η επιτυχία στο μέτωπο του έρωτα, σας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής.
Αυτό εξηγεί γιατί στα μέσα της εβδομάδας μπορείτε να πάρετε οτιδήποτε ζητήσετε. Την Παρασκευή και το Σάββατο μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μερικούς συμβιβασμούς, αλλά τίποτα που να μην μπορείτε να χειριστείτε. Την Κυριακή, η τέχνη είναι στο μυαλό σας.

ζώδια Παρθένος

Έχετε ευθύνες και αφοσιώνεστε στο να τις ολοκληρώσετε. Ακόμα κι όταν έχετε την τέλεια δικαιολογία για να την «γλιτώσετε», όπως τη Δευτέρα και την Τρίτη. Αυτό είναι αξιοθαύμαστο. Και η μοίρα θα σας ανταμείψει. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι σαν ρομαντικές καρτ ποστάλ. Μια καρτ ποστάλ με κύκνους. Και όμορφα κτίρια. Το τέλειο με τον έρωτα είναι ότι μπορείτε να τον πάρετε μαζί σας παντού στον κόσμο.
Την Παρασκευή και το Σάββατο θέλετε να καθαρίσετε πριν μπει η άνοιξη. Βάλτε το ραδιόφωνο στο τέρμα και πιάστε τα σφουγγάρια σας. Την Κυριακή, κάποια σύγχυση ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας απαιτεί την προσοχή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia