Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/04 Για το καλό της συναισθηματικής σας ισορροπίας

mikri-epanastasi

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/04 Α

Ζώδια Κριός

Στις 22 Απριλίου η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον 2ο οίκο σας το εσόδων σας. Θα έχετε την ώθηση να κάνετε ρεαλιστικές κινήσεις σχετικά με τα οικονομικά σας. Αυτό σημαίνει ότι θα εξερευνήσετε νέες ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα είτε να διερευνήσετε πιθανές ευκαιρίες κέρδους. Οι κινήσεις έρευνας και δράσης που κάνετε, μπορούν να δώσουν έναν τόνο ανάπτυξης στον δρόμο σας.

Και έπειτα από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Οκτωβρίου, ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας θα είναι ανάδρομος στον 10ο οίκο σας της καριέρας σας. Αυτός θα σας ωθήσει να αντιληφθείτε πλευρές του εσωτερικού σας κόσμου και κίνητρα, που ίσως δεν νιώθετε άνετα να επεξεργαστείτε. Αλλά ξεκαθαρίζοντας τι σας οδηγεί να αναζητάτε την εξουσία – και ίσως λίγο πιο συγκεκριμένα, την αναγνώριση – μπορεί να οδηγήσει σε μια συνειδητοποίηση. Αυτή θα σας βοηθήσει να επουλώσετε παλιές πληγές και να θέσετε ένα πιο αποτελεσματικό σχέδιο σε εφαρμογή!

zodia-taro-45

Ζωδια Ταύρος

Έχετε την ευκαιρία της χρονιάς για να επεξεργαστείτε νέους τρόπους που θέλετε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας και να επιτύχετε τους στόχους σας: Στις 22 Απριλίου η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας! Από εδώ θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, ο οποίος αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού. Και με ένα τρίγωνο αρμονίας που σχηματίζει με τον επεκτατικό Δία στον 9ο οίκο σας της περιπέτειας και της ανώτερης εκπαίδευσης, ξαφνικές ευκαιρίες μπορεί να εμφανιστούν. Όσο πιο πρόθυμοι είστε τώρα να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, θα έχετε ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες!

Στις 26 Απριλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας σχηματίζει ένα τετράγωνο έντασης με τον τυχερό Δία στον 9ο οίκο της περιπέτειας. Τώρα θα αυξηθεί η τάση σας να ονειροπολείτε αλλά θα έχετε και έναν καταιγισμό ιδεών για μεγάλα σχέδια. Μόνο φροντίστε αυτές οι ιδέες να είναι όσο γίνεται πιο ρεαλιστικές, προκειμένου να βγει κάτι κερδοφόρο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Δίδυμοι

Μήπως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να εξασκηθείτε σε τεχνικές αναπνοής, να διαβάσετε περιοδικά, να κάνετε πολύωρες βόλτες στη γειτονιά; Γενικά, ίσως κοιτάτε προς τα πίσω για να προχωρήσετε μπροστά στις 22 Απριλίου, όταν η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας της πνευματικότητας. Αυτή είναι μια περίοδος χαλάρωσης και ανασκόπησης – αλλά δεν είναι περίοδος για ύπνο: Αυτά στα οποία καταλήγετε τώρα, θα σας βοηθήσουν να κάνετε δυναμικές κινήσεις στη συνέχεια. Τον επόμενο μήνα αναμένεται ο Ήλιος και οι άλλοι πλανήτες να ευθυγραμμιστούν στο ζώδιό σας!

Από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Οκτωβρίου, ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομος στον 8ο οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών και της σεξουαλικής οικειότητας. Θα απαιτήσει να κοιτάξετε με ψυχρή και σκληρή ματιά τις ρίζες των πιο στενών σας σχέσεων. Η διαίσθηση μπορεί να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 20-26/04 Α

Ζώδια Καρκίνος

Η επικοινωνία με νέους και παλιούς συναδέλφους και φίλους, σίγουρα βρίσκεται σε προτεραιότητα στο μυαλό σας στις 22 Απριλίου: Η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον 11ο οίκο σας της δικτύωσης. Ζωηρές πνευματικές συζητήσεις θα διέπονται από περισσότερη λογική, θα βρείτε νέους τρόπους να συνεργαστείτε για να επιτύχετε έναν κοινό στόχο. Η ενίσχυση αυτών των σχέσεων θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόση υποστήριξη έχετε!

μελλοντολόγος

Στις 26 Απριλίου, ο επικοινωνιακός Ερμής θα είναι στον 10ο οίκο σας της καριέρας. Θα σχηματίσει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον τυχερό Δία στον 7ο οίκο σας της συνεργασίας. Η ανταλλαγή πληροφοριών ή ο καταιγισμός ιδεών με έναν συνάδελφο ή ένα σημαντικό πρόσωπο, μπορεί να οδηγήσει σε φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια. Κάντε το καλύτερό σας, για να αναλάβετε περισσότερα από όσα φαίνονται λογικά και αποδεκτά για διαχείριση!

Ζωδια Λέων

Επιθυμείτε να συζητήσετε με έναν ανώτερο την πιθανότητα να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες; Θέλετε να θέσετε μια πρόταση που θα μπορούσε να αποτελεί ευκαιρία να ανελιχθείτε επαγγελματικά; Καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν αυτόνομα γύρω στις 22 Απριλίου, με τη Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σας της καριέρας!

Είναι καιρός να δείτε κάτω από την επιφάνεια των συνηθειών για την υγεία σας, να ανακαλύψετε τι πραγματικά δημιουργεί προβλήματα γύρω σας. Θα το απαιτήσει ο δυναμικός Πλούτωνας, που θα είναι ανάδρομος στον 6ο οίκο σας της ευεξίας από 25 Απριλίου έως τις 4 Οκτωβρίου. Μήπως τα κίνητρά σας φαντάζουν δυσνόητα ή μακρινά κατά κάποιον τρόπο; Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι παραγωγική για να ξεριζώσετε τα «ζιζάνια» από την αυλή σας. Να φυτέψετε νέους σπόρους, που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας από μέσα προς τα έξω!

zwdia-3-zodia

Ζώδια Παρθένος

Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τις εκπληκτικές ευκαιρίες βελτίωσης και προώθησης της καριέρας σας: Στις 22 Απριλίου η Νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον 9ο οίκο σας της ανώτερης εκπαίδευσης και περιπέτειας. Μπορεί να αφορά μια απόδραση, είτε ένα μάθημα που μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά. Όσο καλωσορίζετε νέες εμπειρίες και πληροφορίες και απομακρύνετε τις δοκιμασμένες, οι γνήσιες πρακτικές μπορούν να αποδειχθούν διαφωτιστικές!

Από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Οκτωβρίου, ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας θα είναι ανάδρομος στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού. Σας καλεί να αναλογιστείτε πού χωλαίνουν οι πιο κοντινές σας σχέσεις και τι σας δίνει απόλαυση. Εάν καταπιέζετε τις ανάγκες σας ή σπαταλάτε χρόνο σε ένα προβληματικό ρομάντζο, είναι ώρα να αλλάξετε τακτική για το καλό της συναισθηματικής σας ισορροπίας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να μελετήσει και έπειτα κάντε την κίνησή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75