Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 25/11 – 01/12 Ολα τα βλέμματα θα είναι πάνω σας

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 25/11 – 01/12 Β

Ζώδια Ζυγός

Καλά θα κάνετε να κοιτάξετε τα μαθήματα που πήρατε τους τελευταίους πέντε μήνες σχετικά με την υγεία σας, μετά τις 27 Νοεμβρίου. Τότε ο ονειρικός Ποσειδώνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και περνά στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Τα μαθήματα ήταν το αποτέλεσμα των ψευδαισθήσεων που χάθηκαν… Και θα σας προσφέρουν ανεκτίμητες γνώσεις για το πώς να αλλάξετε τη γυμναστική και τις συνήθειές σας τους επόμενους μήνες.

Μπορεί να νιώθετε θυμό και ενόχληση για μια δημιουργική διαφωνία την 1η Δεκεμβρίου. Η συναισθηματική Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας της αυτοέκφρασης, σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Το όραμά σας μπορεί απλώς να είναι σε αντίθεση με το όραμα ενός συναδέλφου ή μπορεί να νιώθετε ότι δεν σας εκτιμά όσο θα έπρεπε. Αντί να καταπιέζετε αυτά τα έντονα συναισθήματα, αντιμετωπίστε τα αμέσως.

zodia-taro-45

ζωδια Σκορπιός

Μπορεί να είστε αφοσιωμένοι σε πνευματώδεις διαλόγους μέσω μηνυμάτων, πνευματικώς διεγερτικές διαφωνίες και να μοιράζεστε τις πιο σέξι ονειροπολήσεις σας: Η ρομαντική Αφροδίτη περνά από τον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας, από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου. Η έκφραση με τόσους πολλούς τρόπους, η ανταλλαγή ιδεών με το ταίρι σας ή έναν πιθανό σύντροφο, θα λειτουργήσει ως προκαταρκτικά.

Και αν νιώθατε λαχτάρα για μια νέα θέση στη δουλειά ή για περισσότερες ευθύνες, δράστε τις ημέρες γύρω απ’ τις 26 Νοεμβρίου. Τότε η νέα Σελήνη είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Ο συνδυασμός πάθους και αισιοδοξίας, σας κάνει ελκυστικούς υποψήφιους. Μη διστάζετε να παρουσιάσετε ένα τολμηρό όραμα, καθώς μπορεί να σας φέρει επικερδή αποτελέσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Η κοινωνική Αφροδίτη είναι στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος, από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου. Θα διαπιστώσετε ότι η δημιουργική ανταλλαγή ιδεών με συναδέλφους ή φίλους, μπορεί να ενισχύσει τη ροή των χρημάτων σας. Η ενέργεια προσφέρεται επίσης για ομαδικές δραστηριότητες, ζωηρή ανταλλαγή ιδεών και καλλιτεχνικές προσεγγίσεις. Έτσι ο συνδυασμός αυτών των δυνάμεων, μπορεί να σας φέρει οικονομικό όφελος.

Γύρω στις 26 Νοεμβρίου η νέα Σελήνη είναι στο ζώδιό σας. Είναι η ετήσια ευκαιρία σας να δείτε με προσοχή τους προσωπικούς στόχους σας, να σκεφτείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την προσέγγισή τους. Οι φιλοδοξίες που αντικατοπτρίζουν αληθινά το ποιοι είστε, μπορεί να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σας. Σχεδιάστε ένα βήμα προς βήμα πλάνο, που μιλάει πραγματικά στην καρδιά και τη ψυχή σας. Στη συνέχεια κάντε την πρώτη σας κίνηση, για να βάλετε τις βάσεις για ακόμη πιο φωτεινούς ουρανούς.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 25/11 – 01/12 Β

ζώδια Αιγόκερως

Θα θελήσετε να βάλετε δραστηριότητες αυτοφροντίδας και ευχάριστες, ρομαντικές αναζητήσεις στην κορυφή της ατζέντας σας: Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου! Τα ένστικτά σας λένε πάντα να κάνετε πρώτα τη δουλειά σας… Αλλά επιτρέψτε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για επαναφόρτιση και για να επανασυνδεθείτε με τους αγαπημένους σας. Ο συναισθηματικός πυρήνας σας είναι κρίσιμος για το πνεύμα σας τώρα. Αξίζετε όλη τη διασκέδαση που λαχταράτε!

prodosia

Και στις 28 Νοεμβρίου, ο Ουρανός στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού σχηματίζει αρμονικό τρίγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Θα σας μείνει αξέχαστη η μέρα, εάν ενδώσετε στην επιθυμία να είστε αυθόρμητα με το ταίρι σας ή μέλη της οικογένειάς σας. Ενώ δεν θέλετε να εγκαταλείψετε τις παραδόσεις που έχετε χτίσει, ακολουθήστε τη ροή και θα περάσετε μαγευτικές, αξέχαστες στιγμές.

Ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 25/11 – 01/12 Β

ζώδια Υδροχόος

Γύρω στις 26 Νοεμβρίου η νέα Σελήνη βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης. Ενδώστε στην ανάγκη σας να συστηθείτε σε ένα κοινωνικό περιβάλλον ή να επανασυνδεθείτε με συναδέλφους από το παρελθόν. Συζητήσεις και συνεργασίες που ξεκινάτε τώρα, μπορούν να έχουν θετική επίδραση στην προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Μετά τις 27 Νοεμβρίου, ο ονειρικός Ποσειδώνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και περνά στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος. Σκεφτείτε ξανά την πραγματικότητα κατά τους τελευταίους πέντε μήνες, σχετικά με την καθημερινή σας εργασία και άλλα οικονομικά σχέδια. Εάν αρνιόσασταν να δείτε τα γεγονότα με κάποιο τρόπο, καλά θα κάνετε να τα αναγνωρίσετε και να συμφιλιωθείτε με αυτά. Στη συνέχεια, θυμηθείτε τι είναι πραγματικό και τι δεν είναι – και θα βρείτε πάλι τον εαυτό σας στη δουλειά τους επόμενους μήνες.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Ιχθύες

Βρείτε χρόνο να ανταλλάξετε ιδέες για πρότζεκτ που σας παθιάζουν στις 26 Νοεμβρίου, με τη νέα Σελήνη στον δέκατο οίκο σας της καριέρα. Είναι μια σημαντική στιγμή, όλα τα βλέμματα μπορεί να είναι πάνω σας. Και το να ξέρετε τι θέλετε να πετύχετε και πώς θα το κάνετε ακριβώς, θα σας δώσει το πλεονέκτημα με τους προϊσταμένους σας.

Αν τους περασμένους πέντε μήνες είχατε απογοητευτεί σε σχέση με τους προσωπικούς στόχους σας, να το έχετε στο μυαλό σας στις 27 Νοεμβρίου. Τότε ο Ποσειδώνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και προχωρά μπροστά στο ζώδιό σας. Θα είναι άβολο να βγάλετε τους ρόδινους φακούς και να δείτε τα πράγματα όπως είναι… Αλλά θα είναι χρήσιμο, καθώς κυνηγάτε τα όνειρά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia