Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/11- 06/12 Να ενδώσετε στις παρορμήσεις

flirt-zwdia

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/11- 06/12 A

Ζώδια εβδομαδιαία 30/11- 06/12 Κριός

Ξεκινήστε την εβδομάδα με μια εκτόξευση της περιπετειώδους ενέργειάς σας! Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα είστε πραγματικοί πρωτοπόροι, θαρραλέοι και θα δημιουργήσετε νέα μονοπάτια. Θα συναντήσετε νέους ανθρώπους όπου κι αν πάτε. Να περιμένετε ότι αυτή η ορμή θα υποχωρήσει προς την Τετάρτη και Πέμπτη, καθώς εμπόδια και υποχρεώσεις θα εμφανιστούν και θα εμποδίσουν τον δρόμο σας. Θα πρέπει να δείξετε ευελιξία και υπομονή, να επιμείνετε!

Την Παρασκευή και όλο το σαββατοκύριακο θα χρειαστεί να απαντήσετε σε πολλά τηλεφωνήματα και ηλεκτρονικά μηνύματα κάθε είδους. Θα μπορείτε να επικοινωνήσετε πιο καθαρά και γρήγορα από ποτέ, οπότε αξιοποιήστε την ευκαιρία. Την Κυριακή το απόγευμα ή το βράδυ, βγάλτε από μέσα σας ό,τι σας βαραίνει!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μειώστε λίγο τους ρυθμούς σας τη Δευτέρα και την Τρίτη! Θα διαπιστώσετε ότι έχετε μια ασυνήθιστη βιασύνη, πράγμα περίεργο για εσάς. Απλώς πάρτε μια βαθιά ανάσα και αντισταθείτε σε κάθε παρορμητική κίνηση. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα μπορείτε επιστρέψετε στον ρυθμό σας. Όλα τα καλά σας χαρακτηριστικά όπως η επιμονή και η αντοχή, θα αυξηθούν και οι άλλοι θα εκπλαγούν με την παρουσία σας!

Απολαύστε κάθε κολακεία και αξιοποιήστε τον ενθουσιασμό σας, ειδικά αν εμπλέκεται ο ρομαντισμός σε όλο αυτό. Την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο θα επιστρέψετε στη γρήγορη ταχύτητα… Αλλά τώρα η ψυχική εγρήγορση θα βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας πιο καθαρά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια εβδομαδιαία 30/11- 06/12 Δίδυμοι

Αναλάβετε πρωτοβουλία καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Θα είστε πολύ δραστήριοι τη Δευτέρα και την Τρίτη: Θα μπορείτε να επικοινωνείτε γρήγορα και να δημιουργείτε νέα σχέδια εν κινήσει, φυσικά με λίγη βοήθεια από τους φίλους σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα πρέπει να μειώσετε την ταχύτητά σας και να χαλαρώσετε. Κάποια απροσδόκητα εμπόδια μπορεί να μπλοκάρουν το δρόμο σας – αλλά με υπομονή θα τα βγάλετε εις πέρας!

Την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο να περιμένετε ότι θα είστε εξαιρετικά ενεργητικοί. Θα κάνετε ό,τι αγαπάτε, όπως να γνωρίζετε καινούργιους ανθρώπους και να δοκιμάζετε πολλά νέα πράγματα. Ο κόσμος θα ανταποκρίνεται σε κάθε σας επιθυμία!

zwdia-66

Ζώδια Καρκίνος

Μην αντιδράτε υπερβολικά καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη μπορεί να φέρουν συναισθηματικές προκλήσεις, εξαιτίας μιας προσωρινά έντονης πνευματικής ευαισθησίας σας. Αλλά αν παραμείνετε ήρεμοι και ευδιάθετοι, θα περάσετε καλά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη διαθέσετε χρόνο για να κοινωνικοποιηθείτε. Είστε πολύ γοητευτικοί για να μείνετε στο σπίτι – εκτός αν σχεδιάζετε ένα δείπνο!

Την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο θα βρείτε ευκαιρίες για να βγείτε από το καβούκι σας. Να ενδώσετε στις παρορμήσεις, ακόμα κι αν αφορούν μια σύντομη βόλτα στην άγρια πλευρά σας. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας!

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ζώδια εβδομαδιαία 30/11- 06/12 Λέων

Είστε έτοιμοι να μάθετε κάτι καινούργιο; Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να ανακαλύψετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και εκπληκτικές ιδέες. Η διαδικασία αυτή θα σας φανεί ευχάριστη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη η προσοχή σας θα στραφεί σε μεγάλες σκέψεις, σχετικά με τη φήμη και την καριέρα σας. Προσπαθήστε να βρείτε πώς μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα, χωρίς να πάθετε εμμονή με την εικόνα σας!

Την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο θα περάστε πολύ διασκεδαστικά. Οργανώστε τα πράγματα, αναθέτοντας στο κάθε άτομο να κάνει κάτι νέο. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, κάποιοι θα νιώσουν έλξη από τη φυσική σας ζεστασιά!

zwdia-fotia

Ζώδια Παρθένος

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, θα γεμίσετε με μια καινοφανή αίσθηση σκοπού. Χρησιμοποιήστε αυτό το έναυσμα και τη φιλοδοξία, για να φέρετε τα πράγματα εις πέρας τη Δευτέρα και την Τρίτη… Ακόμα κι αν οι άλλοι είναι απρόθυμοι να βοηθήσουν. Την Τετάρτη και την Πέμπτη εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία για να ταξιδέψετε, ακόμα κι αν είναι μια κοντινή απόδραση. Μια αλλαγή στις παραστάσεις σας – ακόμη και από κάτι απλό όπως το δείπνο σε ένα νέο μέρος, μπορεί να καθαρίσει τη σκέψη σας!

Την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο θα έχετε ιδιαίτερη οξύνοια. Αυτό το στοιχείο θα αποδειχθεί μεγάλη βοήθεια, για τη φροντίδα και βελτίωση κάποιων λεπτομερειών. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, διαθέστε χρόνο για την κοινωνικοποίησή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot