Ζώδια Ιούνιος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Ζώδια Ιούνιος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούνιος 2023 Σκορπιός : Ο Ιούνιος φέρνει νέα ξεκινήματα για εσάς τους Σκορπιούς.

Η έκλειψη Σελήνης του περασμένου μήνα στο ζώδιό σας ήταν ένα ισχυρό αποκορύφωμα ενέργειας που σας έδωσε τη δύναμη και την ανθεκτικότητα να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις.

Ο εσωτερικός σας πολεμιστής ξύπνησε και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον κόσμο με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Αυτό το μήνα, είστε μια υπολογίσιμη δύναμη! Το πάθος και η ορμή σας είναι μεταδοτικά, έλκοντας τους γύρω σας με τη μαγνητική σας ενέργεια.

zodia-taro-45

Έχετε τη δύναμη να επηρεάσετε τον κόσμο θετικά και είστε έτοιμοι να το κάνετε. Την 1η Ιουνίου, ο Δίας ενώνεται με τον Β. Δεσμό στον Ταύρο, προσκαλώντας σας να εξετάσετε πώς βιώνετε την ευχαρίστηση στις σχέσεις σας. Αυτή η κοσμική συνάντηση σηματοδοτεί μια εποχή τεράστιας σημασίας… καθώς οι καρμικές σχέσεις μπαίνουν στο παιχνίδι και το σύμπαν συνωμοτεί για να δημιουργήσει τις πιο αρμονικές σχέσεις, με τον ψυχισμό σας.

Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 4 Ιουνίου, σας ωθεί σε μια βαθιά ενδοσκόπηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα ασχοληθείτε με τον διαλογισμό ή άλλες πνευματικές πρακτικές που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με την εσωτερική σας σοφία. Θα νιώσετε μια έντονη επιθυμία να απομονωθείτε, αναλογιζόμενοι το ταξίδι σας και τα μαθήματα της ζωής, που σας έφεραν σ’ αυτό το σημείο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ζώδια Ιούνιος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Καθώς αγκαλιάζετε αυτή την ενέργεια, εμπιστευτείτε τους ψιθύρους της ψυχής σας και την καθοδήγηση της καρδιάς σας. Απελευθερώστε οποιεσδήποτε περιοριστικές πεποιθήσεις ή αμφιβολίες για τον εαυτό σας και ανακαλύψτε τη δύναμή σας για να δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας. Λίγο αργότερα, η Αφροδίτη μπαίνει στο παιχνιδιάρικο ζώδιο του Λέοντα, προσθέτοντας μια νότα ικανοποίησης στον επαγγελματικό σας τομέα.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα, η ενέργεια σας ωθεί στη διασκέδαση, στο ρίσκο και στις απολαύσεις της ζωής. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αγκαλιάσετε την αυτοπεποίθησή σας, καθώς προσελκύετε αφθονία και ευκαιρίες… σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η κοσμική ενέργεια παίρνει μια ισχυρή τροπή όταν ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους στις 11 Ιουνίου.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

μελλοντολόγος

Ζώδια Ιούνιος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ο Ερμής στους Διδύμους εστιάζει στην επικοινωνία, τη διάνοια και την περιέργεια, προσκαλώντας σας να εξερευνήσετε τα βάθη της ψυχής σας και να συνδεθείτε με τους άλλους, βαθιά και ουσιαστικά. Ωστόσο, η πραγματική μαγεία εμφανίζεται όταν η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ανατέλλει στις 18 Ιουνίου, σχεδόν μαζί με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύες.

Κάτω από το ξόρκι της Νέας Σελήνης, μπορεί να έλκεστε από νέες σχέσεις – ρομαντικές ή πλατωνικές – που σας προκαλούν να αναπτυχθείτε και να εξελιχτείτε. Κι ενώ η Νέα Σελήνη θέτει τις βάσεις για νέα ξεκινήματα, ο Κρόνος, ο πλανήτης της ευθύνης και της πειθαρχίας, γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθύες, προσθέτοντας λίγο μπαχαρικό στο μείγμα. Ο ανάδρομος Κρόνος σας προσκαλεί να εξετάσετε πιο προσεκτικά τις ρομαντικές σας σχέσεις και τις δημιουργικές σας αναζητήσεις, προκαλώντας σας να αναλάβετε την ευθύνη για την ευτυχία σας.

taro-provlepseis-01

 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Είναι καιρός να επανεκτιμήσετε τις προτεραιότητές σας και να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές για να φέρετε περισσότερη χαρά και πληρότητα στη ζωή σας. Το καλοκαίρι φτάνει στις 20 Ιουνίου, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη του Θερινού Ηλιοστασίου. Ο Ερμής ενώνεται με τον Ήλιο στις 26 Ιουνίου με την μετάβασή του στον Καρκίνο, προσθέτοντας μια νότα ομορφιάς και χιούμορ σ’ αυτή την περίοδο.

Θα νιώσετε μια έντονη επιθυμία να επανασυνδεθείτε με τις ρίζες και τους προγόνους σας καθώς ξεκινάτε ένα νέο ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σας. Ο μήνας τελειώνει με ένα ισχυρό αποκορύφωμα ενέργειας χάρη στη Σελήνη που μπαίνει στο ζώδιό σας στις 29 Ιουνίου, ακολουθούμενη από τον ανάδρομο Ποσειδώνα στις 30. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και τον Ποσειδώνα ανάδρομο, μπορεί να αισθανθείτε ένα κύμα συναισθηματικής ενέργειας και μια έξαρση της διαίσθησής σας. Αγκαλιάστε τη μαγεία σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis