Ζώδια Οκτώβριος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

karkinos-problhmata

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Καρκίνος : Ο μήνας που έρχεται, σας παραπέμπει στην καρδιά μιας φοβερής εποχής του χρόνου, γεμάτη συναρπαστικές περιπέτειες- κι ένα ενθαρρυντικό νεύμα για να κυνηγήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.

Καθώς αλλάζουν χρωματισμό τα φύλλα, αλλάζει και η ενέργεια που σας περιβάλλει, προσφέροντάς την ορμή και το κίνητρο, για να κάνετε τις φιλοδοξίες σας πραγματικότητα.

Ο Οκτώβριος ξεκινά μια περίοδο που η διαίσθηση και η φαντασία σας θα σας καθοδηγήσουν.

zodia-taro-45

Εμπιστευτείτε την εσωτερική σας πυξίδα για να περιηγηθείτε στις διάφορες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας. Αυτή η σεζόν σας προσκαλεί να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να αγκαλιάσετε τη συγκίνηση του άγνωστου. Στις αρχές του μήνα, ο Άρης στον Ζυγό αντιτίθεται στον Βόρειο Δεσμό. Αυτό θέτει τις βάσεις για μια δυναμική ενέργεια που επηρεάζει τον προσωπικό και επαγγελματικό σας τομέα.

Η κοσμική τους αλληλεπίδραση σας ωθεί να εστιάσετε σε θέματα που σας ενδιαφέρουν, όπως το σπίτι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα κατευθύνει την προσοχή σας στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Η δυναμική ένταση αυτών των περιοχών σας παρακινεί να πετύχετε μια ισορροπία μεταξύ της σταθερότητας των στόχων σας και της επιδίωξης των φιλοδοξιών σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ταυτόχρονα, ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό, φέρνοντας τις επικοινωνιακές του δεξιότητες στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτή η ευθυγράμμιση ενθαρρύνει ουσιαστικές οικογενειακές συζητήσεις προάγοντας την αρμονία και την κατανόηση. Η ικανότητά σας να βρίσκετε διπλωματικές λύσεις και να συμμετέχετε σε ανοιχτό διάλογο ενισχύει τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Στις 8 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη ολοκληρώνει το καλοκαιρινό της ταξίδι στον Λέοντα και μεταβαίνει με χάρη στην Παρθένο, ενεργοποιώντας τη ζώνη της επικοινωνίας σας. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σας ενθαρρύνει να προσέχετε τις λεπτομέρειες στις αλληλεπιδράσεις σας, ενισχύοντας βαθύτερες σχέσεις με τους γύρω σας. Οι συζητήσεις σας γίνονται καμβάς οικειότητας και κατανόησης και βρίσκετε ομορφιά στις μικρές στιγμές σύνδεσης που εμπλουτίζουν τις συνδέσεις σας. Δύο ημέρες αργότερα, ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή πορεία στον τομέα της συνεργασίας σας, υποδηλώνοντας μια κομβική αλλαγή στις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

chartomantia-098

 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Αυτή η μεταμορφωτική ενέργεια σας προτρέπει να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας. Η δυναμική των σχέσεων υφίσταται μια σημαντική εξέλιξη, προσκαλώντας σας να αντιμετωπίσετε και να απελευθερώσετε τυχόν αγώνες εξουσίας ή κρυφές δυναμικές. Καθώς ο Πλούτωνας κερδίζει ορμή, ενθαρρύνεστε να αγκαλιάσετε το αίσθημα της εμπιστοσύνης και της αμοιβαίας διεκδίκησης. Ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό στις 12 Οκτωβρίου, διοχετεύοντας τη δημιουργική σας σφαίρα με παθιασμένη ενέργεια.

Αυτή η πλανητική αλλαγή πυροδοτεί τις καλλιτεχνικές σας προσπάθειες και τον φλογερό ενθουσιασμό για την επιδίωξη των ενδιαφερόντων σας. Ο Άρης στον Σκορπιό σας προτρέπει να βουτήξετε βαθιά στα δημιουργικά σας έργα, εμφυσώντας τα με ένταση και συναίσθημα. Οι αναζητήσεις σας γίνονται καμβάς για τις εσωτερικές επιθυμίες και τα συναισθήματά σας, ενισχύοντας την ικανότητά σας να αιχμαλωτίζετε και να εμπνέετε τους γύρω σας.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-0988

Στις 14 Οκτωβρίου, ο μήνας υποδέχεται μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό, κάνοντας μια νέα αρχή στον τομέα της οικογένειας. Αυτή η Νέα Σελήνη έχει μαγική σημασία για εσάς, σαν ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη. Ο αντίκτυπος στον συναισθηματικό σας κόσμο είναι βαθύς, προσκαλώντας σας να θέσετε στόχους για αρμονία και ισορροπία στον προσωπικό σας χώρο.

Αυτή η σεληνιακή ενέργεια σας ενθαρρύνει να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα γαλήνης και συνεργασίας μέσα στο σπίτι σας, καλλιεργώντας επαφές που ηρεμούν την ψυχή σας. Να θυμάστε ότι η δύναμη της πρόθεσης είναι ισχυρή. Τα συναισθήματά σας είναι η πυξίδα που καθοδηγεί την πορεία σας προς τη συναισθηματική ολοκλήρωση και ικανοποίηση.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ο φλύαρος Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό στις 22 Οκτωβρίου, ευθυγραμμιζόμενος με τον Άρη στο χώρο της δημιουργικής σας έκφρασης. Αυτός ο κοσμικός συνδυασμός πυροδοτεί την επικοινωνία σας με πάθος. Τα λόγια σας έχουν δύναμη και βάθος, επιτρέποντάς σας να εκφράσετε τις ιδέες και τα συναισθήματά σας με σαγηνευτική ένταση. Την επόμενη μέρα, ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό, εγκαινιάζοντας την εποχή του Σκορπιού.

Αυτή η ενέργεια προσθέτει σαγηνευτική και αινιγματική αίσθηση στον τομέα της ψυχαγωγίας και της αναψυχής σας. Καθώς ο Ήλιος περνά μέσα από τον Σκορπιό, θα ελκύεστε από δραστηριότητες που καλύπτουν τις εσωτερικές σας επιθυμίες και πάθη. Είναι η στιγμή να αφεθείτε σε ό,τι σας φέρνει πραγματικά χαρά και να εξερευνήσετε τις δημιουργικές διεξόδους σας με μια νότα μυστηρίου. Η εποχή του Σκορπιού σας προτρέπει να αγκαλιάσετε τις κρυφές λαχτάρες σας και να εξερευνήσετε τη δημιουργικότητά σας.

zwdia-66

Καθώς ο μήνας τελειώνει, μια Πανσέληνος στον Ταύρο κοσμεί την πνευματική και υποσυνείδητη σφαίρα σας στις 28 Οκτωβρίου. Αυτή η ισχυρή σεληνιακή ενέργεια φέρνει στο φως κρυφά ζητήματα και αποκαλύπτει πτυχές του εσωτερικού σας κόσμου που μπορεί να είναι κρυμμένες. Είναι μια περίοδος προβληματισμού, που σας επιτρέπει να απελευθερώσετε τις συναισθηματικές αποσκευές που σας κρατούσαν πίσω.

Κάτω από την επίδραση αυτής της Πανσελήνου, ενθαρρύνεστε να δώσετε προτεραιότητα στην συναισθηματική σας ευεξία. Η ενέργεια του Ταύρου σας προσκαλεί να επιβραδύνετε και να συνδεθείτε με τη φύση, αναζητώντας την ηρεμία. Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για διαλογισμό, και επαφή με τον διαισθητικό εαυτό σας.

dream

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Μ’ αυτή την ενέργεια της Πανσελήνου, θυμηθείτε ότι η αναγνώριση των σκιών μέσα σας και η εύρεση αρμονίας, μπορεί να οδηγήσει στη συναισθηματική σας απελευθέρωση και στη βαθιά και ουσιαστική σας θεραπεία.

Συνολικά, αυτός ο μήνας δίνει έμφαση στη δέσμευση και στην εργασία. Θα νιώσετε πληρότητα αν αφοσιωθείτε σε εργασίες που συμβάλλουν τόσο στην ευημερία των άλλων, όσο και στην προσωπική σας ανάπτυξη!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA