Ζώδια Οκτώβριος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις 

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Σκορπιός : Ξεκινάει η εποχή σας αυτόν τον μήνα αγαπημένοι Σκορπιοί και σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε, μετά από ένα έντονο καλοκαίρι.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να πάρετε μια ανάσα και να ηρεμήσετε. Η ενέργεια αυτού του μήνα σας προσκαλεί να εναρμονίσετε το σπίτι και τη δουλειά σας.

Ανακατέψτε τα επιδέξια, για να ανακαλύψετε αυτό το γλυκό σημείο ισορροπίας που θα σας βοηθήσει να ευδοκιμήσετε.

zodia-taro-45

Ανάμεσα στις διάφορες μεταβολές, βρείτε παρηγοριά στην εξισορρόπηση της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον μήνα για να επανεξετάσετε και να ορίσετε καινούργιους στόχους για ένα ουσιαστικό φθινόπωρο. Στις αρχές του μήνα, ο κυρίαρχος πλανήτης σας Άρης, σχηματίζει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό.

Ο Ερμής κινείται στον Ζυγό, προτρέποντάς σας να σκεφτείτε την πορεία σας προς την προσωπική σας ανάπτυξη και τις σχέσεις σας. Σκεφτείτε τις επιθυμίες σας, με στόχο να πετύχετε μια ισορροπία μεταξύ του ατομικού σας ταξιδιού και των αλληλεπιδράσεών σας με τους άλλους. Στις 8 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη γλιστρά με χάρη στην Παρθένο, σηματοδοτώντας μια στροφή μετά από ένα καλοκαίρι, στον Λέοντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Αυτή η μετάβαση ενθαρρύνει μια πρακτική προσέγγιση σε θέματα καρδιάς και δημιουργικών προσπαθειών. Είναι καιρός να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες και να δείξετε προσοχή τόσο στις σχέσεις σας όσο και στις καλλιτεχνικές σας αναζητήσεις. Στις 10 Οκτωβρίου ο Πλούτωνας ολοκληρώνει την ανάδρομη φάση του στον Αιγόκερω και στον επικοινωνιακό σας Οίκο.

Αυτή η κομβική αλλαγή σας προσκαλεί να αγκαλιάσετε βαθιές μεταμορφώσεις στον τρόπο που εκφράζεστε. Καθώς ο Πλούτωνας στρέφεται σε ορθή πορεία, θα έχετε μια ανανεωμένη αίσθηση δύναμης και αυθεντικότητας στα λόγια σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την ορμή για να επικοινωνήσετε με βάθος και ειλικρίνεια, καλλιεργώντας ουσιαστικές συνδέσεις.

tarw-taro-xartomanteia

Αυτή η περίοδος σας ενθαρρύνει να απελευθερώσετε παλιά πρότυπα επικοινωνίας και να συμμετάσχετε σε συζητήσεις που οδηγούν στην προσωπική σας ανάπτυξη. Η επόμενη μέρα φέρνει μια άλλη σημαντική αλλαγή, καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας. Με τον Άρη να επιστρέφει στο σπίτι του, θα νιώσετε ένα κύμα δυναμικής ενέργειας και διεκδίκησης.

Αυτή η πλανητική ευθυγράμμιση σας δίνει τη δυνατότητα να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας με αποφασιστικότητα και ένταση. Τα πάθη σας φουντώνουν, ωθώντας σας να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις κατάματα και να διοχετεύσετε την ορμή σας σε έργα, που αντηχούν στον πυρήνα σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την περίοδο για να κάνετε τολμηρές επιλογές και να προχωρήσετε, έχοντας ανανεωμένους στόχους.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

κρυσταλλομαντεία

Ένα φρέσκο κοσμικό γεγονός εκτυλίσσεται στις 14 Οκτωβρίου με την άφιξη μιας Νέας Σελήνης στον Ζυγό. Αυτή η σεληνιακή φάση σας δίνει την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Καθώς η σελήνη ευθυγραμμίζεται στον Ζυγό, σκεφτείτε την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να προωθήστε την αμοιβαία κατανόηση και την καλλιέργεια βαθύτερων δεσμών με τους γύρω σας.

Προχωρώντας στις 22 Οκτωβρίου, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας εντείνοντας το επικοινωνιακό σας στυλ. Οι σκέψεις σας γίνονται πιο διερευνητικές, επιτρέποντάς σας να εμβαθύνετε σε διάφορα θέματα, με μεγαλύτερη διορατικότητα. Αυτή η μετάβαση ανοίγει το δρόμο για την εποχή του Σκορπιού στις 23 Οκτωβρίου. Καθώς ξεκινάει η εποχή σας, ένα «Χρόνια Πολλά» είναι απαραίτητο!

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia shmera

 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Η ενέργεια της εποχής του Σκορπιού απηχεί την ένταση και το πάθος σας. Αυτή την περίοδο, αγκαλιάστε τη μεταμορφωτική σας δύναμη και βουτήξτε βαθιά στις επιθυμίες σας, ενισχύοντας την προσωπική σας ανάπτυξη και ανθεκτικότητα.

Ο μήνας ολοκληρώνεται με μια κοσμική ίντριγκα… καθώς μια Πανσέληνος κοσμεί τους ουρανούς στις 28 Οκτωβρίου, στο αντίθετο ζώδιό σας τον Ταύρο. Αυτή η Πανσέληνος ρίχνει φως στις αξίες και τους πόρους σας. Σας προτρέπει να εξετάσετε τις υλικές και συναισθηματικές σας προσκολλήσεις.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

tarw-wroskopio-4

Ζώδια Οκτώβριος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Αφιερώστε χρόνο για να αξιολογήσετε τι πραγματικά έχει νόημα για εσάς και σκεφτείτε να αφήσετε ό,τι δεν εξυπηρετεί πλέον την ανάπτυξή σας. Αυτή η σεληνιακή φάση σας ενθαρρύνει να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ ασφάλειας και μεταμόρφωσης.

Είναι μια ευκαιρία να χτυπήσετε μια χορδή ανάμεσα στις βαθύτερες επιθυμίες σας και τις πρακτικές πτυχές της ζωής σας. Αυτό θέτει τις βάσεις για συνεχή προσωπική και πνευματική ανάπτυξη! Γενικά αυτός ο μήνας έχει να κάνει, με την ευθυγράμμιση των ευθυνών και των επιθυμιών σας, μαζί με την προώθηση πιο αρμονικών συνδέσεων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11