ζώδια σήμερα ημερήσιες προβλέψεις 18/06 Τρίτη

kerato-7-logoi-na-fugeis

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις .

ζώδια σήμερα Κριός .

Μήπως γυροφέρνετε ένα ευαίσθητο θέμα γιατί δεν ξέρετε πώς να το προσεγγίσετε, αγαπητοί Κριοί; Είναι υπέροχο να λέτε τις αλήθειες σας, όμως είναι γνωστό ότι η διπλωματία δεν είναι στα δυνατά σας σημεία! Γι’ αυτό δεν πρέπει να υπερβάλετε, ώστε να μην φανείτε είτε αλαζόνες είτε αδιάφοροι.

Ο εκφραστικός Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον πύρινο κυβερνήτη σας τον Άρη, και σας καλούν μαζί να μειώσετε την ταχύτητά σας. Σκεφτείτε συνειδητά αν θέλετε να προσεγγίζετε ή να απομακρύνετε τους άλλους. Χαμηλώστε τον τόνο της φωνής σας και θα καταφέρετε να περάσετε τα μηνύματά σας!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Ζωηρέψτε, αγαπητοί Ταύροι! Μια αρμονική όψη ανάμεσα στον διανοητικό Ερμή και τον υπερκινητικό Άρη, κεντρίζει τον τομέα σας των σχέσεων.

Πληροφορίες και έμπνευση σας προσεγγίζουν, για να χειριστείτε μια διαπραγμάτευση που βρίσκεται στα πρώτα της στάδια.

Μην πιέσετε για απαντήσεις ακόμη, παραμείνετε ελαστικοί και δεκτικοί για να διανοίξετε τον δρόμο. Αν η άλλη πλευρά σας φανεί διστακτική, κατά πάσα πιθανότητα μπλοφάρει…

Γι’ αυτό δείξτε πόσο θέλετε αυτή την προσέγγιση και περιμένετε μέχρι να τεθούν οι όροι που θα σας χαροποιήσουν!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Τα ευχάριστα έλκονται κοντά σας σαν μαγνήτης, αγαπητοί Δίδυμοι! Σε αυτό συμβάλλει ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, που ευθυγραμμίζεται με τον ορμητικό Άρη στην οικονομική ζώνη σας. Μια ανέλπιστη ευκαιρία ή μια υπέροχη πρόταση ενδέχεται να πάρει τώρα το πράσινο φως. Φροντίστε να έχετε ον προϋπολογισμό σας συντονισμένο με τα φιλόδοξα όνειρά σας, για να μην σας εκτρέψει κανείς και ξεπεράσετε τα όριά σας. Να ξέρετε ότι απέχετε ελάχιστα από τη γραμμή τερματισμού και να πορευτείτε με αυτό το αίσιο συναίσθημα!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η λογική και το συναίσθημά σας σε απόλυτο συντονισμό, αγαπητοί Καρκίνοι! Αυτό είναι το αποτέλεσμα της σύμπραξης του εύγλωττου Ερμή με τον δίκαιο Άρη στο ζώδιό σας. Μπορεί να είχατε προβληματιστεί για το αν μπορείτε να προχωρήσετε, χωρίς να χάσετε την χαρωπή σας ιδιοσυγκρασία. Η απάντηση θα είναι θετική, αν διατηρήσετε την ειλικρίνεια και την ευθυκρισία σας. Κάντε κάτι αυθόρμητο, βγείτε να διασκεδάσετε, ελάτε σε επαφή με τη ζωή… Τα απλά της θαύματα έχουν τη δυναμική να σας φέρουν πιο κοντά στα ζητούμενά σας!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

taro-zodia-76

ζώδια σήμερα Λέων

Πρέπει να αποφύγετε την υπερφόρτιση με κάθε τρόπο, αγαπητοί Λέοντες! Μια όψη διέγερσης ανάμεσα στον συνετό Ερμή και τον ασύδοτο Άρη, κεντρίζει τη ζώνη της διαίσθησής σας. Κρατήστε χρόνο και αντοχές για λίγη ενδοσκόπηση, καθώς τα αισθήματα και η ευαισθησία σας είναι ενεργοποιημένα. Απομακρυνθείτε από κάθε περίπτωση που θα χαλάσει το κλίμα γαλήνης που αποζητάτε. Προτιμήστε να περάσετε χρόνο με άτομα που εμπιστεύεστε και απολαμβάνετε τη συντροφιά τους!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η ευρύτερη διεύρυνση είναι ο ορισμός της ημέρας, αγαπητοί Παρθένοι! Σ’ αυτό συμβάλλει η ευθυγράμμιση του κοινωνικού Άρη με τον επικοινωνιακό Ερμή, στον τομέα σας της τεχνολογίας και των

μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμα κι αν είστε ψυχραμένοι με κάποιους ανθρώπους, τώρα θα βρείτε διόδους επίλυσης των διαφορών σας. Επικοινωνήστε με φίλους, στείλτε αιτήματα φιλίας σε άτομα που σας κινούν το ενδιαφέρον, αποδεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους. Μοιραστείτε κάποιες υποχρεώσεις με άλλους, για να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί. Όλες οι πλευρές κερδίζουν, όταν η πρόθεση είναι η σύμπνοια και η σύμπραξη!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα Ζυγός

Μην σας εκπλήξουν οι επιτυχίες σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί! Το βλέμμα σας είναι εστιασμένο στην επαγγελματική σας εξέλιξη; Μια σύμπραξη συνεργασίας ανάμεσα στον αγγελιαφόρο Ερμή και τον ορμητικό Άρη, κεντρίζει τον τομέα σας της καριέρας. Επιστρατεύστε τα ταλέντα της ιδιοσυγκρασίας σας στη διπλωματία – και κάθε προσέγγιση θα λάβει αίσιο πρόσημο. Πορευτείτε με την ενέργειά σας, αναζητήστε άτομα σε θέσεις ιεραρχίας για να ανταλλάξετε απόψεις, αυξήστε τους συμμάχους σας. Να αναμένετε να διευρυνθεί και ο κύκλος σας με πολλές καινούργιες γνωριμίες!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Σε ποιο μέρος του κόσμου θέλετε να βρεθείτε, αγαπητοί Σκορπιοί; Οι πόρτες και τα σύνορα ανοίγουν διάπλατα για εσάς, χάρη στην επεκτατική σύμπραξη του συγκυβερνήτη σας του Άρη με τον Ερμή της περιέργειας! Αυτή η περιπετειώδης όψη κεντρίζει τον διεθνή 9ο Οίκο σας και ζητά μετακινήσεις σε ονειρικούς προορισμούς. Σε έξαρση θα βρίσκεται και η δημιουργικότητά σας, γι’ αυτό θα κατακλυστείτε από ιδέες. Μοιραστείτε τις με εξίσου τολμηρούς φίλους, δεν αποκλείεται να είναι οι επόμενοι συνένοχοί σας στο έγκλημα!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

xartomanteia

ζωδια σήμερα Τοξότης

Δεν σας κρατάει τίποτα, αγαπητοί Τοξότες! Μια προκλητική ευθυγράμμιση του ανεξέλεγκτου Άρη με τον επικοινωνιακό Ερμή στη ζώνη σας της σαγήνης, θα κεντρίσει το πάθος σας. Αυτή η όψη θα τονώσει την πικάντικη πλευρά σας και θα ανορθώσει τον παράγοντα φλερτ στα ύψη! Τα διακριτικά πειράγματα μπορούν να σπάσουν τον πάγο με μια πρόσφατη γνωριμία ή να εξαλείψουν την ένταση με το ταίρι σας. Αξιοποιήστε την συγκυρία για μια αυθόρμητη απόδραση, όσο πιεσμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σας!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Οι ευχάριστες συζητήσεις θα κεντρίσουν την έμπνευσή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια σύμπραξη του εκφραστικού Ερμή με τον πολεμιστή Άρη, θα ανορθώσει το κοινωνικό σας ταλέντο. Μην απολογηθείτε σε κανέναν για τον τρόπο που θα κάνετε τις προσεγγίσεις σας, δεσμευμένοι και αδέσμευτοι. Αρκεί μόνο να παραμείνετε δεκτικοί και να μην αποκλείσετε καμία πιθανότητα. Ακόμα κι αν δεν φτάσετε στην τελειότητα, να είστε βέβαιοι για την εξαιρετική ποιότητα των αποτελεσμάτων σας!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζωδια σήμερα Υδροχόος

Η οξύτητα του μυαλού σας μπορεί να κάνει θαύματα, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο αναλυτικός Ερμής συμπράττει με τον υποκινητή Άρη και μαζί αυξάνουν την ικανότητά σας να λύνετε προβλήματα. Λίγη επιπλέον έρευνα μπορεί να φέρει κοντά σας το ιδανικό άτομο για την υλοποίηση ενός μεγαλεπήβολου ονείρου σας. Οι λέξεις θα ρέουν απρόσκοπτα, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη συγκυρία όσοι ασχολείστε με την γραφή. Καταγράψτε τις σκέψεις σας και φροντίστε να τις γνωστοποιήσετε σε μεγαλύτερο κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Μην φοβάστε να μοιράσετε αγάπη, αγαπητοί Ιχθύες! Σήμερα θα νιώθετε σαν συναισθηματικό σφουγγάρι, με τον αγγελιαφόρο Ερμή να συναντά τον εξωστρεφή Άρη στις ευαίσθητες πτυχές σας. Προσφέρετε στον κόσμο με χαμόγελο, η καρδιά σας θα ανθίσει από τη θετική ανταπόκριση που θα έχετε. Χωρίς να εμπλακείτε σε δράματα άλλων, αναζητήστε πιθανές λύσεις που μπορείτε να προτείνετε. Πάντως μην αμελήσετε να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας, με λίγη απομόνωση. Έτσι θα ισορροπήσετε και θα επαναφορτίσετε τις ενεργειακές σας μπαταρίες!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-astra-tarot