ζώδια σήμερα προβλέψεις 20/02 Πέμπτη

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

Ζώδια Σήμερα Προβλέψεις .

ζώδια σήμερα Κριός .

Αξιοποιήστε ευέλικτα τους φίλους σας σε υψηλά πόστα, αγαπητοί Κριοί! Ο Δίας της αφθονίας συναντά τον μαγικό Ποσειδώνα στον τομέα σας της καριέρας και μπορεί να φέρει εξαιρετικά αίσιες. Προσεγγίστε και τις διαδικτυακές επαφές σας, προκειμένου να αυξήσετε τον όγκο στήριξής σας.

Κάθε προώθησή σας μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά, γι’ αυτό μην μένετε στα τετριμμένα και ανεβάστε ταχύτητα. Αν δεν έχετε «σημαίνουσες» γνωριμίες, να κάνετε κινήσεις που θα σας βάλουν στη λίστα των επαφών τους. Είναι βέβαιο ότι αυτές θα σας φέρουν κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τα όνειρά σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Είναι στη φύση σας να προσκολλάστε – ή να εμμένετε – στις οικείες πρακτικές λειτουργίας σας, αγαπητοί Ταύροι!

Αλλά ο Δίας της εύνοιας από τον 9ο Οίκο σας της διεύρυνσης, ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα στη ζώνη σας των συνεργασιών. Αυτή η όψη θα σας βγάλει από τη βολική σας ζώνη, προκειμένου να στρέψετε την προσοχή σας σε ό,τι θα βοηθήσει την πρόοδό σας. Ο πιο γρήγορος τρόπος προς αυτό τον στόχο, είναι να εμπλουτίσετε τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης.

Είναι η στιγμή να προσεγγίσετε άτομα που θα σας παράσχουν πολύτιμες πληροφορίες, νέα συστήματα και καινοτόμες λύσεις για όσα σας περιορίζουν!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

μελλοντολόγος

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Φαίνεται ότι τελευταία προτιμάτε την ασφαλή οδό στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα, αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτό ενδέχεται να αλλάξει, χάρη σε μια εξαιρετικά φιλική όψη: Ο Δίας της επιχειρηματικότητας από τον επενδυτικό τομέα σας, συναντά τον Ποσειδώνα στον 10ο Οίκο της δουλειάς και της δημόσιας εικόνας σας! Αυτή είναι σημαντική στιγμή για να γνωστοποιήσετε τους στόχους σας, γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποιος ακούει. Μην εκπλαγείτε αν βρείτε συμμάχους που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας. Η τόλμη για να κάνετε το πρώτο βήμα, θα ρίξει λάδι στη μηχανή των μελλοντικών σας επιτυχιών!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η ευαίσθητη φύση σας προτιμά να μην «σκαλίζει» πολύ τα συναισθήματα, αγαπητοί Καρκίνοι… Αλλά ενίοτε πρέπει να δείχνετε πόσο ανεξάντλητη μπορεί να είναι η αγάπη! Εκεί θα σας στρέψει η σύμπραξη του φιλοσοφικού Δία και με τον αισθηματία Ποσειδώνα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμένετε ψύχραιμοι ή «άνετοι», ειδικά μέσα στη σχέση σας. Αντιθέτως, όσο κρατιέστε θα περιορίζετε τις δυνατότητές της. Κάντε το τολμηρό βήμα και αποκαλύψτε το πραγματικό βάθος των συναισθημάτων σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Φεβ 2020

xartomanteia

ζώδια σήμερα Λέων

Να μια στιγμή που κανείς δεν θα σας κατηγορήσει για τον μελοδραματισμό σας, αγαπητοί Λέοντες… Βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα έντονη φάση, προσπαθώντας να χειριστείτε ένα τσουνάμι στον συναισθηματικό σας ωκεανό! Αν και ο επιδειξίας Δίας βρίσκεται στον συντηρητικό Αιγόκερω, συναντά τώρα τον ανεξάντλητο Ποσειδώνα στον 8ο Οίκο σας των ορμητικών αισθημάτων. Επειδή μπορεί να σας εκπλήξει η ίδια σας η ευαισθησία, μην προσπαθήσετε να την κρύψετε από τους δικούς σας ανθρώπους. Βρεθείτε μαζί τους και μιλήστε ανοικτά, για να χαλαρώσει το σώμα και το πνεύμα σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Είστε ελεύθεροι και νιώθετε κάτι να φουντώνει μέσα σας, αγαπητοί Παρθένοι; Ακολουθήστε αυτό το πάθος και θα ενθουσιαστείτε από τα μέρη που θα σας πάει! Γι’ αυτό φροντίζει η σύμπραξη του γενναιόδωρου με τον Ποσειδώνα της φαντασίας, στη ζώνη σας των σχέσεων. Είναι βέβαιοι ότι η παρουσία σας θα έλξει πολλούς, όπου κι αν βρεθείτε. Αν εσείς αποζητάτε μια γνωριμία με προοπτικές, φροντίστε να αποκλείετε γρήγορα τα «περιστασιακά» περιστατικά για να μην χάνετε χρόνο. Να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και να μην αμελήσετε να ελέγχετε το υπόβαθρο του καθενός!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-zvdia-alex

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια σήμερα Ζυγός

Φυσικά δεν έχετε πρόθεση να γίνετε θεραπευτές για τουλάχιστον τους μισούς συναδέλφους σας, αγαπητοί Ζυγοί! Αλλά ενδέχεται να βρεθείτε σε αυτή τη θέση, εξαιτίας της συνάντησης των συμπονετικών Δία και Ποσειδώνα στις ζώνες της ευαισθησίας σας και της ίασης. Είναι βέβαιο ότι όλοι θα επιλέξουν τον δικό σας ώμο για να κλάψουν, γι’ αυτό φανείτε προνοητικοί: Δεν πρέπει να μείνουν πίσω τα καθήκοντά σας, άρα δώστε μόνο πέντε λεπτά στον καθένα. Και κυρίως, μην φορέσετε κάτι που λεκιάζει!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Δεν χρειάζεστε παρότρυνση για να θωρακίσετε την καρδιά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Αλλά μπορεί να πιαστείτε εξ απήνης, εξαιτίας ενός επιδέξιου εξαγώνου ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα. Επειδή θα κεντρίσει τους τομείς σας της επικοινωνίας και του πάθους, ενδέχεται να σας παραπλανήσουν κάποιοι ευέλικτοι κόλακες. Να απολαύσετε τον πειρασμό, αρκεί να περνάτε τον παρορμητισμό σας από την λογική πριν ενδώσετε. Εξίσου πιθανό είναι να παρερμηνεύσετε τις προθέσεις άλλων ή να εξαπατήσετε εσείς κάποιους… Πραγματικά, δεν αξίζει τον κόπο να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zvdia-zwdia-tarw

ζωδια σήμερα Τοξότης

Είστε γενναιόδωροι και δίνετε χωρίς να σκέφτεστε το αποτέλεσμα ή το κέρδος σας, αγαπητοί Τοξότες! Αλλά το σύμπαν σας καλεί να περιορίσετε το πόσο γαλαντόμοι είστε με τα χρήματα που κερδίζετε με κόπο. Ο κυβερνήτης σας ο Δίας θα συναντήσει τον ανεξέλεγκτο Ποσειδώνα – και ίσως μπερδέψετε την έγνοια με την παροχή. Δεν χρειάζονται χρήματα για να δείξετε σε κάποιον τα αισθήματά σας. Και αν σας παρασύρει σε παιχνίδια ενοχών, ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε τη θέση του στη ζωή σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μην υπονομεύετε την αλήθεια για να εντυπωσιάσετε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η παραμόρφωση της στοιχείων είναι αρνητική πάντα – και θα ενταθεί υπό μια ομιχλώδη συνάντηση ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα. Το χειρότερο είναι ότι μπορεί να μην καταλάβετε καν ότι το κάνετε… Ωστόσο, μόλις το αντιληφθείτε πρέπει να σταματήσετε αμέσως. Δεν θα μπορέσετε στο μέλλον να σταθείτε στο ύψος των λόγων και των υποσχέσεών σας και θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Φεβ 2020

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζωδια σήμερα Υδροχόος

Όσο πολυάσχολοι κι αν είστε, αγαπητοί Υδροχόοι, βρείτε χρόνο για να φροντίσετε τα οικονομικά σας! Μπορεί να έχετε αμελήσει κάποιες πληρωμές σας ή να υπάρχουν περίεργες χρεώσεις στους λογαριασμούς σας. Χειριστείτε τα άμεσα, κατ’ εντολή της συνάντησης του ειλικρινούς Δία με τον Ποσειδώνα στη ζώνη σας των χρημάτων. Αλλά τα αποτελέσματα θα χρειαστούν λίγη υπομονή, γι’ αυτό στο μεταξύ ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Λαχταράτε να ενταχθείτε σε μια ιδιαίτερη ομάδα ή έναν επίσημο οργανισμό, αγαπητοί Ιχθύες; Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να δράσετε! Ο διαισθητικός Ποσειδώνας από τα εδάφη σας, συναντά τον Δία της εύνοιας στον 11ο Οίκο σας των κοινών δράσεων. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και προχωρήστε ακάθεκτοι, πέρα από διαχωρισμούς θεσμών και ιδεών. Η ευαίσθητη φύση σας θα σας κάνει ξεχωριστούς, γι’ αυτό να παρατηρείτε το περιβάλλον ενώ χαράζετε την καινούργια πορεία σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia