ζώδια σήμερα προβλέψεις 21/02 Παρασκευή

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

Ζώδια Σήμερα Προβλέψεις .

ζώδια σήμερα Κριός .

Παίρνετε το πράσινο φως για να εκτοξεύσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, αγαπητοί Κριοί! Ο δραστικός Άρης που σας κυβερνά, σχηματίζει ένα τρίγωνο ευμάρειας με τον Ουρανό της αφθονίας στους τομείς σας των χρημάτων και της καριέρας.

Αυτές οι καινοτόμες δονήσεις μπορεί να φέρουν εξελίξεις που δεν φαντάζεστε καν. Μην μένετε στα τετριμμένα, τολμήστε να προσεγγίσετε άτομα και να δώσετε την κάρτα σας ακόμα και σε κοινωνικές εξόδους. Είναι μια γόνιμη στιγμή για να συλλέξετε σημαντικούς συμμάχους!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Οι απόψεις σας μπορεί να αλλάξουν και να προκαλέσουν θόρυβο, αγαπητοί Ταύροι!

Σε αυτό βοηθά ο υποκινητής Άρης, που σχηματίζει ένα δραστήριο τρίγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό από το ζώδιό σας. Αυτή η τολμηρή ενέργεια θα σας βγάλει από τη ζώνη άνεσής σας… Σε σημείο να εκφραστείτε αφιλτράριστα, ακόμα κι αν δυσαρεστήσετε το κοινό σας.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να εξωτερικεύετε κάθε σκέψη σας. Περιμένετε μέχρι να κατασταλάξει η εσωτερική σας ένταση, πριν στείλετε ένα φορτισμένο μήνυμα. Ακόμα καλύτερα, κλείστε τηλέφωνα και υπολογιστές και πηγαίνετε στο γυμναστήριο μέχρι να αποσυμπιεστείτε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

μελλοντολόγος

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Πάντα είστε πολυάσχολοι, αγαπητοί Δίδυμοι… Αλλά ενίοτε πρέπει να κάνετε μια κοινωνική παύση, για να κοιτάξετε λίγο μέσα σας! Ο απρόβλεπτος Ουρανός θα σχηματίσει ένα ταχύτατο τρίγωνο με τον εκκεντρικό Άρη: Πρέπει να ξαναβρείτε την ισορροπία και το κέντρο σας. Η γιόγκα ή ο διαλογισμός μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Αν είστε πιεσμένοι χρονικά, κάντε ένα διάλειμμα και πάρτε πολλές και βαθιές ανάσες. Η όψη θα κεντρίσει τον ψυχικό σας τομέα, γι’ αυτό η ενδοσκόπηση μπορεί να σας οδηγήσει σε σπουδαίες αποκαλύψεις. Ίσως είναι καιρός να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και να μην τον εξουθενώνετε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Προσέξτε πού πατάτε και πού οδεύετε, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο ορμητικός Άρης και ο εριστικός Ουρανός σχηματίζουν ένα τρίγωνο γρήγορων εξελίξεων. Μια διαφωνία μπορεί να φουντώσει σε μεγάλη σύγκρουση, με εσάς να φανείτε ακούσια προκατειλημμένοι. Γι’ αυτό προτιμήστε να μείνετε παρατηρητές αντί να πάρετε θέση. Ίσως κάποιος να σας προκαλεί επίτηδες – και δεν πρέπει να πέσετε στην παγίδα. Αν παρατηρήσετε τη συμπεριφορά του, μπορεί να εντοπίσετε κοινά σας εδάφη και να καταλήξετε σύμμαχοι αντί για αντίπαλοι!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Φεβ 2020

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια σήμερα Λέων

Μπορεί να μην ανοίξετε τη μέρα με την καλύτερη διάθεση, αγαπητοί Λέοντες… Αλλά μετά από ένα καφεδάκι, θα δείτε να τονώνεται η ενέργειά σας! Γι’ αυτό θα φροντίσει ένα τρίγωνο υποκίνησης, ανάμεσα στον αθλητικό Άρη και τον φορτιστή Ουρανό. Σύντομα θα θέλετε να διοχετεύσετε την ορμή σας στην εξάσκηση ή μια επωφελή εκκαθάριση των χώρων σας. Για να μην χάσετε την κεκτημένη ταχύτητα, ενδείκνυται να σπάσετε τα μεγαλεπήβολα σχέδια σε μικρότερα βήματα. Έτσι θα είστε πιο αποδοτικοί και θα έχετε κάνει περισσότερα ως το τέλος της μέρας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Μια ιδιαίτερα σαγηνευτική γνωριμία θα βρεθεί στο δρόμο σας, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτό υπόσχεται ένα χαρωπό τρίγωνο ανάμεσα στον αισθησιακό Άρη και τον επαναστάτη Ουρανό. Ακόμα κι αν διαφέρει από τις συνήθεις επιλογές σας, ο διάλογος με το εν λόγω άτομο θα σας προκαλέσει να αλλάξετε τα κριτήριά σας… Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η ατμόσφαιρα απαιτεί να κάνετε πιο πικάντικη την καθημερινότητά σας. Κάντε μια αυθόρμητη απόδραση με το ταίρι σας, που θα φουντώσει την ερωτική φλόγα σας. Η διαφυγή από τη ρουτίνα με καινούργιες εμπειρίες, είναι ο καλύτερος τρόπος να έρθετε πιο κοντά!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-zvdia-alex

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια σήμερα Ζυγός

Αποφεύγετε για καιρό κάποια συγκεκριμένη συζήτηση, αγαπητοί Ζυγοί… Αλλά έφτασε η στιγμή να την κάνετε, με έναν συγγενή ή στενό σας φίλο. Αυτό επιτάσσει ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό: Πρέπει να χαλαρώσετε και να αφήσετε το συναίσθημά σας να αναδυθεί. Αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε αιχμηρά σχόλια ή να εκτοξεύσετε κατηγορίες. Το ζητούμενο είναι να αναζητήσετε τη χρυσή τομή και την επίλυση της έντασης. Επίσης, αποφύγετε να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά για τρίτους – αξίζετε κάτι καλύτερο!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Το κεντρί σας μπορεί να αρχίσει να κροταλίζει εύκολα, αγαπητοί Σκορπιοί! Γι’ αυτό ευθύνεται μια εμπρηστική σύμπραξη του φλογερού Άρη με τον πύρινο Ουρανό. Ίσως κρατάτε κακίες ή πικρίες προς έναν στενό φίλο ή το ταίρι σας. Αλλά είναι πιο σημαντικό να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας, τουλάχιστον για να ωφεληθεί το κάρμα σας. Μπορείτε να φέρετε τα θέματά σας σε διάλογο, με ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους. Αν νιώσετε να παίρνουν άλλη τροπή τα συναισθήματά σας προς το εν λόγω άτομο, αφήστε να περάσει η ένταση για να κατασταλάξετε αν ισχύουν!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

dream

ζωδια σήμερα Τοξότης

Είναι πιθανό να δείτε τα χρήματα να γλιστρούν σαν νερό από τα χέρια σας, αγαπητοί Τοξότες! Γι’ αυτό ευθύνεται μια προκλητική όψη ανάμεσα στον παρορμητικό Άρη και τον αυθόρμητο Ουρανό. Επειδή θα κεντρίσει την οικονομική σας πτυχή, ίσως σας καταβάλει το σύνδρομο του «θέλω ό,τι λάμπει»… Πρέπει να του αντισταθείτε με τη δύναμη της θέλησής σας. Στραφείτε αμέσως στην επιθεώρηση του προϋπολογισμού και τον έλεγχο των εισπράξεών σας. Ο Ουρανός κυβερνά την τεχνολογία, άρα μπορείτε να στραφείτε σε αυτήν για να βρείτε εφαρμογές που θα ενισχύσουν τους στόχους σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Προσέξτε την κινητικότητα που θα υπάρχει στα στενά σας περιβάλλοντα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Δεν υπάρχει λόγος να καταστρέψετε τη μέρα σας, επειδή βλέπετε ανταγωνιστικά τις κινήσεις των άλλων. Ο επαναστάτης Ουρανός σχηματίζει ένα ορμητικό τρίγωνο, με τον λάγνο Άρη από το ζώδιό σας: Δεν σας αρέσει να προσπαθεί κάποιος να πάρει τα ηνία ενός εγχειρήματος… Αλλά αν αντεπιτεθείτε, είναι βέβαιο ότι θα καταλήξετε σε σύγκρουση. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να φτάσετε στα άκρα, ακόμα και στην προσωπική σας ζωή. Αντί να δράσετε παρορμητικά, αφήστε τον χρόνο να δείξει αν μια επαφή έχει προοπτικές!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Φεβ 2020

zwdia-fotia

ζωδια σήμερα Υδροχόος

Οι εντάσεις θα ελλοχεύουν ύπουλα και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο παρακινητής Ουρανός δέχεται μια ώθηση από τον πολεμιστή Άρη, που σας καλεί να μην παρασυρθείτε από δράματα. Μπορεί το ταίρι σας να αντιμετωπίζει μια κρίση ή ένας συνάδελφος να ζητήσει επειγόντως τη βοήθειά σας.Εσείς πρέπει να φανείτε υποστηρικτικοί, χωρίς να ξεπεράσετε τα όριά σας. Αν δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, ζητήστε να ασχοληθείτε με το όποιο θέμα μια άλλη μέρα. Και το πιο πιθανό είναι να έχει επιλυθεί ως τότε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Η κοινωνική σας διάθεση παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, με τον αυθόρμητο Ουρανό σε τρίγωνο με τον ατρόμητο Άρη. Το θάρρος σας θα είναι τόσο ενισχυμένο που μπορεί να νιώσετε άβολα… Αλλά οι άλλοι θα το βρουν σαγηνευτικό και αξιολάτρευτο. Αφήστε το πάθος να σας οδηγήσει και θα πορευτείτε προς πολύ δημιουργικές κατευθύνσεις. Μην δώσετε υποσχέσεις και μην δεσμευτείτε για τίποτα τώρα… Οι παρορμήσεις σας ίσως δεν επιτρέψουν να φανείτε συνεπείς!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-astra-tarot