ζώδια σαββατοκύριακο 01-02/09 Β Επιθυμίες στα Υψη

97723020

ζώδια σαββατοκύριακο 01-02/09 Β

ζώδια Ζυγός

Ένα καυτό Σάββατο σας περιμένει καθώς η Σελήνη στον Ταύρο φωτίζει τον προσωπικό και γοητευτικό όγδοο Οίκο σας. Μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα παιχνιδιάρηδες και να θέλετε να βγείτε για να δείτε πόσα κεφάλια θα γυρίσουν στο πέρασμά σας. Να μια καλή δικαιολογία για να βγάλετε αυτό το σύνολο που σας κόστισε μια περιουσία από την ντουλάπα σας, Ζυγοί! Αλλά με την ίδια ευκολία θα μπορούσατε να μείνετε μέσα και να διασκεδάσετε έναν ξεχωριστό φίλο –ή απλώς να χαλαρώσετε μαζί με ανθρώπους που μπορείτε να τους εμπιστευτείτε με τα πιο σκοτεινά μυστικά σας.

Αυτή την Κυριακή, ένα τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους φωτίζει τον παγκόσμιο ένατο Οίκο σας και σας προκαλεί να περιπλανηθείτε. Μπορεί παρορμητικά να πατήσετε το πλήκτρο αγοράς σε μια ταξιδιωτική προσφορά προς έναν όμορφο προορισμό. Ή μπορεί να περάσετε χρόνο μιλώντας σε έναν φίλο που μένει εκτός χώρας. Αυτή η επεκτατική ενέργεια ενθαρρύνει τη διανοητική, φιλοσοφική και πνευματική εξερεύνηση. Τα ένστικτά σας ήταν ιδιαίτερα δυνατά την τελευταία εβδομάδα. Αναθεωρείστε μερικές διαισθητικές σκέψεις σας και δείτε πού θα σας οδηγήσουν. Έχετε πίστη στο σύμπαν και στον εαυτό σας, γιατί σας καθοδηγούν στο σωστό μονοπάτι. Αφήστε πίσω σας την τελειομανία.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Κάνε πέρα, Ρουμί, υπάρχει ένας άλλος παθιασμένος ποιητής αυτό το Σάββατο –εσείς, Σκορπιοί. Με τον Ήλιο και τη Σελήνη σε μια γλυκιά γωνία, είστε έτοιμοι να πετάξετε όλες τις αναστολές απ’ το παράθυρο για να δελεάσετε κάποιον. Φτιάξτε ένα καλάθι για πικνίκ και πηγαίνετε με τα ποδήλατά σας στο πάρκο, συναντηθείτε για μαρτίνι στην ταράτσα ενός ξενοδοχείου. Μπορείτε να προκαλέσετε μια σαγηνευτικά φορτισμένη στιγμή ανεβάζοντας την ένταση στις πράξεις στοργής σας. Θα δείτε ξεκάθαρα μέχρι το τέλος της ημέρας αν χτυπάτε στη σωστή πόρτα ή όχι.

Κάντε την ευημερία προτεραιότητά σας την Κυριακή, καθώς ένα τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους αναζωπυρώνει τον όγδοο Οίκο σας της μακροπρόθεσμης οικονομικής ασφάλειας. Βγείτε ραντεβού με έναν φίλο που μπορεί να σας δώσει συμβουλές για επενδύσεις και ακίνητη περιουσία ή αγοράστε ένα βιβλίο για την διαχείριση των χρημάτων και πάρτε το μαζί σας στην παραλία. Καθώς ο όγδοος Οίκος κυβερνά επίσης τους κοινόχρηστους πόρους, σκεφτείτε πρωτότυπους τρόπους για να ενώσετε δυνάμεις με το άλλο σας μισό ή με κάποιον καλό φίλο. Μαζί θα μπορούσατε να χτίσετε σταθερά θεμέλια!

zwdia-zodia-33

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Τοξότης

Πώς φαίνεται στα δικά σας μάτια η υγεία, Τοξότες; Το Σάββατο, κόψτε ταχύτητα στους φρενήρεις ρυθμούς σας και φροντίστε τον εαυτό σας. Φτιάξτε την κουζίνα σας, έτσι ώστε ο πάγκος της να μην είναι μόνο ένα μέρος για να πετάτε πάνω την αλληλογραφία σας ή για αφήνετε τα ποτήρια του κοκτέιλ. Το μέρος μπορεί να είναι πιο κατάλληλο για έναν αποχυμωτή ή ένα μπλέντερ. Αν προτιμάτε τα σνακ, γεμίστε το ψυγείο σας με κομμένα λαχανικά και χούμους. Δοκιμάστε απλές (ή περίπλοκες) συνταγές –τα πειράματά σας στην κουζίνα μπορεί να μετατραπούν σε αυθόρμητες προσκλήσεις για δείπνο.

Πόσο ανταποδίδετε στις σχέσεις σας, Τοξότες; Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής είναι στους Διδύμους και στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Επαναφέρετε την ισορροπία στους στενότερους δεσμούς σας. Κάντε ένα βήμα πιο πέρα από αυτό που ορίζει το καθήκον για έναν φίλο που μονίμως φυλά τα νώτα σας. Με την ίδια λογική, χαλαρώστε λίγο την γενναιοδωρία σας αν είστε εσείς αυτοί που δίνετε περισσότερα απ’ όσα παίρνετε. Δεν χρειάζεται να κρατάτε το σκορ, απλώς κρατήστε τα πράγματα σε μια ισορροπία.

ζώδια σαββατοκύριακο 01-02/09 Β

ζώδια Αιγόκερως

Πείτε το με λουλούδια το Σάββατο ή με ρομαντικές πράξεις και λόγια. Με την αισθησιακή Σελήνη στον Ταύρο και στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας, αυτές οι θεατρικές κινήσεις θα έχουν απήχηση. Επικεφαλής όλη την ημέρα είναι ο ηδονισμός και σας κάνει τον τέλειο αρχηγό για την ομάδα σας. Οδηγήστε τους σε μουσικά φεστιβάλ, σε πανηγύρια με φαγητό, σε παραστάσεις στο πάρκο ή άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες που θα απολαύσετε όλοι. Έχετε τόση διάθεση για φλερτ που μπορεί να βρείτε την ιδανική διέξοδο να κάθεται λίγες θέσεις μακριά σας.

Προσέξτε τις λεπτομέρειες την Κυριακή, καθώς τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους είναι στον έκτο Οίκο σας της παραγωγικότητας. Έχετε πολλά καρπούζια κάτω από τις μασχάλες σας τελευταία και αυτή η σεληνιακή ενέργεια σας ωθεί να οργανωθείτε. Θέστε σε εφαρμογή περισσότερα αυτοματοποιημένα σύστημα –και ίσως και μερικά κόλπα, όπως το να αφήνετε τα συστήματα υπενθύμισης σας (και τους βοηθούς σας) να σκέφτονται για σας. Τότε δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε διαρκώς για τις προθεσμίες σας ή για τις δουλειές που μπορεί να έχετε ξεχάσει. Γλυκιά παράδοση!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ζώδια Υδροχόος

Πρέπει να φροντίσετε τα πρακτικά θέματα αυτό το Σάββατο, ειδικά στο σπίτι σας. Μην αγνοείτε την στοίβα των λογαριασμών ή την όλο και αυξανόμενη λίστα με τις δουλειές που πρέπει αν γίνουν. Αν καθυστερήσετε κι άλλο, απλώς θα αγχωθείτε ακόμα περισσότερο. Αν όλα είναι σε τάξη στο σπίτι σας, μπορεί να είναι η ιδανική ημέρα να καλέσετε άλλους στον χώρο σας –ή το ερωτικό ενδιαφέρον σας. Είτε στρώσετε τραπέζι για τέσσερις είτε για δυο, κρατήστε τη λίστα των προσκεκλημένων σας μικρή, έτσι ώστε να μπορούν όλοι όσοι βρίσκονται γύρω απ’ το τραπέζι να συμμετάσχουν στην ίδια συζήτηση.

Την Κυριακή, ένα τέταρτο της Σελήνης στον ερωτικό πέμπτο Οίκο σας βγάζει από μέσα σας την προκλητική πλευρά σας. Αν έχετε βάλει στον μάτι κάποιον ξεχωριστό, η Σελήνη δίνει ώθηση στο θάρρος σας, γι’ αυτό φλερτάρετε ανελέητα! Μήπως ενδιαφέρεστε από μακριά για καιρό; Ρίξτε τις άμυνές σας και ομολογήστε τα συναισθήματά σας. Η χαρά για ζωή σας γεμίζει δημιουργικότητα, γι’ αυτό ακολουθήστε την ορμή σας να ζωγραφίσετε, να γράψετε ή να τραγουδήσετε. Η τολμηρή αυτοέκφραση είναι το μότο της ημέρας. Για τους δεσμευμένους Υδροχόους: Τι λέτε για ένα εκτεταμένο ραντεβού για παιχνίδι;

ζώδια σαββατοκύριακο 01-02/09 Β

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Ιχθύες

Η φιλική Σελήνη στον Ταύρο του Σαββάτου θα δώσει ενέργεια σε ομαδικές δραστηριότητες, ειδικά αν είστε πρόθυμοι να αφήσετε κάποιον από τον έλεγχο. Τι λέτε για αυτή τη φορά να δοκιμάσετε την ιδέα ενός φίλου; Μπορεί να μην είναι η αγαπημένη σας ασχολία, αλλά αυτό είναι το νόημα; Εστιάστε στο να είστε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Είναι η δική σας σειρά να παίξετε τον κοινωνικό διευθύνων, δείτε αν μπορείτε να βρείτε κάτι που είναι διασκεδαστικό αλλά συμβάλει και σε κάποιον σημαντικό σκοπό.

Την Κυριακή, το τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους φωτίζει τον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού και σας προτρέπει να μείνετε στη ζεστή φωλιά σας μαζί με τους αγαπημένους σας. Γιατί να μην διοργανώσετε ένα μπάρμπεκιου ή να πάτε στην παραλία με την οικογένειά σας για περάσετε τις τελευταίες επίσημες μέρες του καλοκαιριού; Οι αναμνήσεις απ’ τα παλιά θα φέρουν συναισθήματα και θα σας κάνουν να γειωθείτε σταθερά στο έδαφος, γι’ αυτό βγάλτε έξω τα άλμπουμ φωτογραφιών σας. Αυτό το σεληνιακό φως σας υπενθυμίζει επίσης ότι οι αληθινοί φίλοι καταλαβαίνουν το πραγματικό νόημα της αμοιβαιότητας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia