ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/09 B Συναισθηματικες Εντασεις

zwdia-zodia-astrologia-3

ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/09 B

ζώδια Ζυγός

Τα συναισθήματα τρέχουν ελεύθερα! Το Σάββατο, ένα δύσκολο τετράγωνο ανάμεσα στους πλανήτες του έρωτα, Αφροδίτη και Άρη, μπορεί να προκαλέσει μια κατάρρευση ή μια στάση ντίβας. Βέβαια, σας αξίζει να σας φέρονται με τον καλύτερο τρόπο, Ζυγοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ευθύνη κάποιου άλλου να σας περιποιείται. Αν χρειάζεστε αγάπη και υποστήριξη, μην προσπαθήσετε να τα πάρετε απ’ το ίδιο μέρος. Οι φίλοι μπορούν να γεμίσουν τις δεξαμενές της αγάπης.

Την Κυριακή, η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και ενεργοποιεί τον αισθησιακό δεύτερο Οίκο σας έως τις 31 Οκτωβρίου –ένας ιδιαίτερα μεγάλος κύκλος λόγω της αναδρομής της, που θα συμβεί και για λίγο στο ζώδιό σας, το πρώτο μέρος του Νοεμβρίου. Για να μείνετε ισορροπημένοι, περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με ομορφιά, άνεση και πολυτελείς πινελιές. Ο τομέας αυτός κυβερνά επίσης τα χρήματα, έτσι μπορεί να θέλετε να ξοδεύετε λίγο πιο ελεύθερα απ’ ότι συνήθως –στον εαυτό και στους τυχερούς που είναι δίπλα σας. Αλλά η Αφροδίτη περνά από τον κυριαρχικό Σκορπιό, έτσι πρέπει να ελέγξετε τον εαυτό σας για να διασφαλίσετε ότι δεν περιμένετε κάτι από τα δώρα σας. Επίσης, την Κυριακή η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πιο πλούσια φαντασία ή να διοχετεύσετε τα δημιουργικά δώρα σας σε μια νέα και καταπληκτική δουλειά. Ακούστε τη μούσα!

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Τι θέλετε να πείτε, Σκορπιοί; Η έντονη σύγκρουση του Σαββάτου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον επιθετικό Άρη μπορεί να σας κάνει αστείρευτη πηγή επιθετικής παθητικότητας και αντικρουόμενων μηνυμάτων. Την μια στιγμή είστε τρελαμένοι και φωνάζετε, την επόμενη ζητάτε συγνώμη. Αν ξέρετε τι εννοείτε, απλώς πείτε το και αντιμετωπίστε τις συνέπειες. Αλλιώς, αφήστε την συζήτηση για άλλη μέρα. Από την Κυριακή όλα μοιάζουν πιο λαμπερά και πιο αισθησιακά, καθώς η χαρισματική Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας. Όχι ότι ο ζωώδης μαγνητισμός σας χρειάζεται βοήθεια, αλλά από τώρα έως τις 31 Οκτωβρίου οι άλλοι θα τρέχουν από πίσω σας.

Σκεφτείτε πώς θα θέλατε να επωφεληθείτε από αυτή τη δημοτικότητα. Υπάρχει κάποιο δημιουργικό πρότζεκτ ή ανθρωπιστικό μήνυμα που θα θέλατε να περάσετε στον κόσμο; Μια προειδοποίηση μόνο: Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου, έτσι κάντε τις τολμηρές κινήσεις σας πιο πριν, όταν δεν θα υπάρχει ο κίνδυνος να παρερμηνευτούν. Η Νέα Σελήνη της Κυριακής στην Παρθένο ρίχνει την μαγική επιρροή της στον ενδέκατο Οίκο σας της τεχνολογίας και της ομαδικής εργασίας. Ξεκινήστε να αναπτύσσετε μεγαλύτερα σχέδια και να τα δοκιμάζετε. Μπορεί, μέχρι το 2019, να κάνετε το πάρτι εγκαινίων! Αυτή η Νέα Σελήνη θα επεκτείνει επίσης τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Πηγαίνετε να βρείτε τη φυλή σας.

ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/09 B

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Ελευθερία ή ασφάλεια; Αυτή είναι η ερώτηση το Σάββατο, όταν η Αφροδίτη και ο Άρης κλειδώνονται σε ένα καυτό τετράγωνο. Ένα μέρος σας θέλει χώρο για να πετάξει ελεύθερο, ενώ μια άλλη πλευρά λαχταρά μια ανθρώπινη άγκυρα. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να περνάτε σε κάποιον μεικτά μηνύματα ή να επαναστατείτε στον πρώτο υπαινιγμό κτητικότητας. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να κάνετε μια αντικειμενική συζήτηση, αλλά δεδομένου ότι είστε κι εσείς σε σύγχυση, ίσως να είναι καλύτερο να το αφήσετε να λυθεί από μόνο του. Εν τω μεταξύ, μην βιαστείτε να μπείτε σε κάτι προτού να είστε έτοιμοι.

Την Κυριακή, η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και στον μεταβατικό δωδέκατο Οίκο σας, ενδεχομένως παρατείνοντας τον χρόνο αναμονής μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Και με μια αναδρομή από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου, ίσως χρειαστεί να περάσετε από ένα φάσμα πολύπλοκων συναισθημάτων πριν μπορέσετε να καταλάβετε την αλήθειά σας. Ψάξτε την ηρεμία μέσα από την φροντίδα του εαυτού σας: Η γιόγκα και το γράψιμο μπορεί να γίνουν συνήθεια και η τέχνη θα είναι καθαρτική. Αν πρέπει να ελέγξετε κάτι, διοχετεύστε αυτή την ενέργεια προς την καριέρα σας. Η Νέα Σελήνη της Κυριακής στην Παρθένο ενεργοποιεί τον δέκατο Οίκο σας του επαγγελματικού κύρους, βάζοντάς σας σε μια εξάμηνη περίοδο ανάπτυξης της σταδιοδρομίας σας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, προχωρήστε στρατηγικά και δικτυωθείτε με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

zodia-taro-zwdia

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Αιγόκερως

Περιμένετε, Αιγόκεροι. Η σύγκρουση του Σαββάτου μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη χτυπά τα φρένα στην άμεση ικανοποίηση. Ενώ ο σέξι Άρης στο ζώδιό σας ανεβάζει τη θερμότητα σε πλήρη ένταση, η Αφροδίτη στον τομέα του μέλλοντος σας προειδοποιεί να εξετάσετε τις πιθανές συνέπειες του να πέσετε στο κρεβάτι ή να κάνετε μια έντονη σχέση με κάποιον που δεν έχετε εξετάσει πλήρως. Δεσμευμένοι Αιγόκεροι, προσέξτε τον θυμό σας. Πάνω στη θέρμη του θυμού, μπορεί να πείτε κάτι και να πληγώσετε το άλλο σας μισό, βαθιά. Δεν θα είναι μια εύκολη κατάσταση με περασμένα ξεχασμένα, έτσι αν δεν μπορείτε να πείτε κάτι διακριτικά, κλείστε το!

Την Κυριακή, η διορατική οπτική σας –και η αίσθηση του χιούμορ σας!– επιστρέφουν, καθώς η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και στον αντισυμβατικό ενδέκατο Οίκο σας. Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, μπορεί να προτιμάτε χαλαρότερους περιορισμούς στην αγάπη ή να αισθάνεστε πολύ πιο περιπετειώδεις στο κρεβάτι. Αλλά με τον πλανήτη της αγάπης ανάδρομο από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου, μην πιέζετε τα πράγματα πολύ μακριά από την ζώνη άνεσής σας. Τι λέτε να βρείτε μια λέξη ασφαλείας; Ανακαλύψεις έρχονται την Κυριακή, καθώς η Νέα Σελήνη στην Παρθένο προσγειώνεται στον φιλοσοφικό ένατο Οίκο σας. Καθώς αναλογίζεστε τι θα έρθει μετά στη ζωή σας, μπορεί να διαπιστώσετε την ανάγκη σας να διευρύνετε τους ορίζοντές σας ταξιδεύοντας, σπουδάζοντας ή δουλεύοντας μαζί με έναν δάσκαλο. Κάποιοι Αιγόκεροι μπορεί να συνειδητοποιήσουν ότι είναι καιρός για μια γενική διόρθωση της ζωής τους για τους επόμενους έξι μήνες. Κοιτάξτε, έπειτα πηδήξτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Υδροχόος

Είναι πραγματικότητα ή απλώς μια ψευδαίσθηση; Το αντικρουόμενο τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη του Σαββάτου σας κάνει να αναρωτιέστε αν έχετε κάνει την τρίχα τριχιά. Μπορεί πρόσφατα να ενθουσιαστήκατε πολύ για μια φιλία ή μια εκκολαπτόμενη σχέση. Αλλά τώρα μερικά πράγματα μπορεί να εμφανίζονται σε αυτό το τέλειο προσωπείο. Προσπαθήστε να μην ξεχνάτε ότι αυτό το άτομο είναι άνθρωπος, όσο καλά μπορεί να ταιριάζει με τον κατάλογο σας για το τι θέλετε από έναν φίλο ή ένα ταίρι. Αλλά μην απορρίπτετε αμφιβολίες ή πράγματα που δεν στέκουν. Κάντε πίσω και παρατηρήστε.

Η δουλειά σας και η πορεία σας έρχονται κάτω από το μικροσκόπιο την Κυριακή, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στον δέκατο Οίκο σας των φιλοδοξιών στην καριέρα σας μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Εάν είστε σε σχέση, εσείς και το ταίρι σας θα μπορούσατε να πετύχετε μαζί μερικούς επικούς στόχους. Κάντε ένα σχέδιο για να φτάσετε ακριβώς εκεί που θέλετε να είστε –και εκεί όπου ανήκετε ως δυναμικό ζευγάρι. Στη συνέχεια, κάντε στρατηγική, προσεγγίστε ανθρώπους που μπορεί να βρίσκονται στην τέλεια θέση για να σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί. Επίσης, την Κυριακή, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και στον όγδοο Οίκο σας της βαθιάς συσχέτισης σας κάνει να σκέφτεστε κινήσεις σταθερότητας –όπως γαμήλιους όρκους– που κανονικά μπορεί να απορρίπτατε. Ακολουθήστε το τράβηγμα προς τη σχέση, Υδροχόοι και να θυμάστε ότι εσείς και το ταίρι σας (το τωρινό ή το μελλοντικό) θα γράψετε τους δικούς σας κανόνες. Κάτω από αυτά τα ισχυρά άστρα, παραμείνετε ανοιχτοί στα θέλγητρα του Έρωτα. Οι δεσμευμένοι Υδροχόοι θα πρέπει να αναλάβουν την πρωτοβουλία και να προσθέσουν λίγο αλατοπίπερο στα πράγματα στο υπνοδωμάτιο. Πειραματιστείτε!

ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/09 B

tarw-zwdia

ζώδια Ιχθύες

Έλα δω, τώρα φύγε; Το έντονο τετράγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη σας τραβά σε ανταγωνιστικές επιθυμίες για οικειότητα και ανεξαρτησία. Ενώ λίγο κυνήγι είναι σέξι, μπορεί να βαρεθήκατε να αναρωτιέστε αν κάποιος ενδιαφέρεται ή όχι. Και αν είστε εσείς που παίζετε τον σκύλο και τη γάτα, μπορεί να βαρεθείτε επιτέλους τους θεατρινισμούς. Αντί να εξαφανίζεστε μπροστά στο μικρότερο ίχνος ελέγχου, πάρτε μια βαθιά ανάσα και συζητήστε το. Την Κυριακή, η Αφροδίτη περνά στον ένατο Οίκο σας και αναζωπυρώνει την λαχτάρα σας για περιπλάνηση. Το να χαθείτε σε ταξιδιωτικά ιστολόγια που προκαλούν την φαντασία σας, δεν θα είναι αρκετό από τώρα έως τις 31 Οκτωβρίου, Ιχθύες. Πρέπει να συνδεθείτε με ανθρώπους από μακριά μέρη και διαφορετικές κουλτούρες –ως φίλοι ή ως κάτι παραπάνω. Στραφείτε σε φίλους που έχουν φύγει και δείτε ποιος μπορεί να σας φιλοξενήσει στον καναπέ του. Ή ψάξτε προσφορές για μέρη που θέλετε να επισκεφτείτε. Μην το παρασκέφτεστε, απλώς κάντε το!

Επίσης την Κυριακή η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στρώνει το έδαφος για μια υγιή, χαρούμενη συνεργασία. Μπορείτε να βρείτε το χαμένο κομμάτι του παζλ για ένα επαγγελματικό πρότζεκτ ή να συνδεθείτε με κάποιον μέσω του διαδικτύου. Οτιδήποτε και οποιονδήποτε κι αν ψάχνετε, αυτή είναι η μέρα για πράξεις. Είστε ήδη μέρος ενός δυναμικού ντουέτου; Χρησιμοποιείστε αυτή την σεληνιακή αλλαγή για να βάλετε νέους στόχους, πρακτικούς ή διασκεδαστικούς ή ένα νόστιμο μίγμα των δύο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11