ζώδια Σ/Κ 11-12/08 Ακούστε την Ηχώ του Παρελθόντος!

erwtikes-provlepseis-zwdia-savvato-7-6

ζώδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο

Το φεγγάρι βρίσκεται στον Λέοντα, απ’ όπου συναντάται με τον ανάδρομο Ερμή και σχηματίζει τετράγωνο με την αντίθεση της Ήρας με τον Δία.

Ενώ ο Ερμής στήνει το τετράγωνό του με τον Δία, η Ήρα στήνει το δικό της με την Αθηνά, την οποία προσπερνά η Σελήνη πριν συναντηθεί με τον Ήλιο!

Αν δεν αναλογίζεστε ακόμη τους χειρισμούς σας, τις θέσεις και τον τρόπο έκφρασής σας μέσα στη σχέση σας, θα το κάνετε πολύ σύντομα. Αν νιώθετε έναν αναβρασμό, προετοιμαστείτε για το κάλεσμα και για τις δημιουργικές λύσεις που είναι τώρα διαθέσιμες. Μην σας πιάνει πανικός, θα διασκεδάσετε με αυτή τη διαδικασία!

zodia-taro-45

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό να επηρεάζεται ακόμη από το τετράγωνό της με τον Κρόνο, επιστρατεύστε τη γενναιοδωρία σας για όλο αυτό το κλίμα… Δεν γίνεται να ορμάτε για να αδράξετε τα καλούδια μόνο, πρέπει και να καταθέσετε το μερίδιό σας. Αυτή η πληρωμή μπορεί να γίνει απίστευτα απολαυστική!

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου θα αναδυθεί η Νέα Σελήνη και η έκλειψη Ηλίου, στις 18 μοίρες του Λέοντα και κοντά σε μια όψη χιαστί με τον Πλούτωνα. Αυτό το καινούργιο φεγγάρι, αυτή η έναρξη, συνοδεύεται από την ευκαιρία να μετατρέψετε τις προσωπικές σας σχέσεις σε στιβαρά οικοδομήματα. Στο σύνολό της, σχετίζεται ευθέως με τον τρόπο που ορίζετε και προσεγγίζετε τις επαφές πρόσωπο με πρόσωπο.

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08  αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο

Μελετήστε λίγο τους κανόνες αυτών των προσωπικών σχέσεων, πραγματικά θα σας φανούν απαρχαιωμένες. Ίσως να μην εξυπηρετούν πλέον εσάς ή την εν λόγω σύμπραξη, είτε πρόκειται για ερωτική είτε για οποιαδήποτε άλλη. Μελετήστε καθετί που κάνετε, την ώρα που το κάνετε. Αναρωτηθείτε γιατί το κάνετε, αναρωτηθείτε αν υπάρχει καλύτερος τρόπος!

Αν και η κάθε πράξη αφορά τον Άρη, η εξέτασή της αφορά τον Ερμή και την σχέση Ήλιου – Σελήνης με τον Πλούτωνα. Η ανάδρομος Άρης είναι επίσης παρών στο σκηνικό και στις αρχές του Υδροχόου, απ’ όπου συναντά το σημείο έκφρασης του Μαύρου Φεγγαριού. Η δράση διψά για ελευθερία – και θα κάνει τα πάντα για να την κερδίσει, αδιαφορώντας για τις συμβατικές ηθικές… Αυτό πρέπει να το συλλογιστείτε σοβαρά!

chartomantia-087

ζώδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, είναι σταθερή. Η τελευταία σταθερή Νέα Σελήνη είχε αναδυθεί στον Ταύρο, με τον Άρη στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω – οριακά κοντά στο σημείο που βρίσκεται τώρα. Ήταν μέσα Μαΐου, ο Ουρανός και ο Χείρων άλλαζαν ζώδιο. Υπάρχει μια επιδεικτικότατη ομοιότητα με το παρόν, γι’ αυτό αποτέλεσε έναν προπομπό που μπορείτε να συμβουλευτείτε. Τι συνέβη τότε; Προς ποια κατεύθυνση ωθηθήκατε; Τι έκανε τότε το ταίρι σας – ακόμα κι αν δεν είστε πλέον μαζί;

Βλέπετε κάποια μοτίβα; Τι σας λέει η τότε συμπεριφορά τους για το ποιόν τους, σε σχέση με το πώς λειτούργησαν προς εσάς; Τι σας λένε οι δικές σας πράξεις, για το ποιοι είστε εσείς;

Όταν οι άνθρωποι σας δείχνουν ποιοι είναι, να τους πιστεύετε. Όταν οι άνθρωποι σας λένε τι είναι, να τους πιστεύετε. Επίσης, εσείς τι δείχνετε στους άλλους; Τι κάνετε ή λέτε, που θα έπρεπε να συνειδητοποιήσετε; Θέλετε να είστε αυτό που δείχνετε και λέτε;

zodia-zvdia-75

ζώδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο

Αυτό το σαββατοκύριακο, ο Ήλιος και η Σελήνη σχηματίζουν όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα: η δύναμη της πίστης φέρει υπογραμμισμένη την υπογραφή της Νέας Σελήνης και της Έκλειψης Ηλίου. Η αντίθεση του Δία με την Ήρα αποκαλύπτει την αρχέτυπη ενέργεια του ζευγαριού, το Γιν και το Γιανγκ σε αντιπαράθεση! Η Νέα Σελήνη την δείχνει σε αρμονία.

Τα δίδυμα Δία – Ήρας και Ήλιου – Σελήνης σχηματίζουν ένα αστέρι με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, με τον Ήλιο και τη Σελήνη στην κορυφή. Τέσσερεις από τις ακμές του άστρου είναι σε ζώδια Γιν και μόνο μία σε Γιανγκ – στον Λέοντα… Είναι πολλά αυτά που πρέπει να συνεκτιμήσετε, προκειμένου να δημιουργήσετε νέα πορεία.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο

Αλλάξτε πεποιθήσεις, μεταθέστε τη δυναμική. Μην το κάνετε για να χειραγωγήσετε, κάντε το για να ισορροπήσετε τις ενέργειες του Γιν και του Γιανγκ, για να βρείτε τον πιο αρμονικό τρόπο προσέγγισης των ανθρώπων!

Όσο πιο υγιής και διαυγής είναι η πρακτική προσέγγισής σας, τα κομμάτια θα βρίσκουν την ισορροπία τους. Δημιουργήστε την εγκαρδιότητα και οι λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν. Πάψτε να προσπαθείτε να ελέγξετε τη διαδικασία και όλα θα λειτουργήσουν καλύτερα!

Το Σάββατο, η Σελήνη στον Λέοντα μονοπωλεί την προσοχή με τον Χείρωνα και τον Άρη. Στραφείτε στην ίαση, όπου νιώσετε ότι η πράξη είναι μέρος του προβλήματος. Αργότερα, η Σελήνη περνά στην Παρθένο και σε ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο. Ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας. Η στιγμή είναι καίρια και ηλεκτρισμένη, αν και θα χρειαστεί χρόνο για να υλοποιηθεί. Νιώστε το!

zodia-zvdia-yy

ζώδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο

Την Κυριακή η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με την Ήρα και ένα εξάγωνο με τον Δία. Η σύμπραξη γίνεται πιο υγιής, πιο ισορροπημένη, όταν συντονίζεται με τις σπουδαίες ιδέες. Παράλληλα, ο Άρης περνά με την όπισθεν στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω.

Ο Ήλιος βρίσκεται στον σταθερό Λέοντα και η Σελήνη στην μεταβλητή Παρθένο, καθώς ο Άρης αλλάζει ζώδιο υπό τον αντίλαλο όσων συνέβησαν την τελευταία φορά που άλλαξε ζώδιο…

Μέσα Μαΐου, μετά την Νέα Σελήνη, ο Ήλιος στον σταθερό Ταύρο, η Σελήνη στην ίδια απόσταση στους μεταβλητούς Διδύμους, ο Άρης μετακινείται από την 29η μοίρα του Αιγόκερω στη μηδενική του Υδροχόου. Ο Πλούτωνας τότε σχημάτιζε τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη.

zwdia-taro-astra

ζώδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο

Αυτό το σαββατοκύριακο, η μετάβαση του Άρη φέρνει περισσότερη ένταση. Η δύναμη είχε μια βεβαιότητα, μια οικειότητα, σύνηθες στην νέα έναρξη ενός καινούργιου κύκλου. Τώρα νιώθετε επίσης ότι αποτελεί μια πηγή, που πρέπει να την χειριστείτε δημιουργικά.

Ποιος και πώς θέλετε να είστε; Πώς θέλετε να αξιοποιήσετε αυτή την σπουδαία δύναμη; Υπάρχει δύναμη στο ποιοι είστε. Πώς θα δράσετε, για να της δώσετε υπόσταση; Μελετήστε τα μοτίβα, ακούστε όσα σας λέει η διαίσθησή σας γι’ αυτά!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot