Η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα θα επηρεάσει τις σχέσεις και θα εντείνει τις επιθυμίες σας

GOODiz.ru

Η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα, θα επηρεάσει τις σχέσεις και θα εντείνει τις επιθυμίες σας

Η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα : Η λαμπερή Αφροδίτη έχει ήδη μπει στον Καρκίνο από τις 3 Ιουλίου, και αυτή η διέλευση έχει επηρεάσει φυσικά τις επιθυμίες σας, τις σχέσεις και τις αξίες σας.

Ωστόσο, όταν η Αφροδίτη έρθει σ’ επαφή με τον Πλούτωνα στις 20 Ιουλίου, η ένταση θα ανεβάσει επίπεδα.

Έτσι, γνωρίζοντας πως Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει τη σχέση σας, αυτό θα εξαρτηθεί, από το πού βρίσκεται ο άξονας Καρκίνου/Αιγόκερω, στο γενέθλιο χάρτη σας. Και επιπλέον εξαρτάται από τις όψεις που θα κάνει τόσο η Αφροδίτη όσο κι ο Πλούτωνας, με τους υπόλοιπους πλανήτες.

zodia-taro-45

Είτε μας αρέσει είτε όχι, πραγματικά δεν υπάρχει διαφυγή απ’ αυτή την υποβόσκουσα διέλευση.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και της ευχαρίστησης, που κυριαρχεί στα πάντα: από τις συνήθειες των δαπανών και τις αξίες στις σχέσεις σας, μέχρι το γενικό στυλ αποπλάνησης. Αλλά τι συμβαίνει όταν ο πλανήτης της ζάχαρης, των μπαχαρικών, και όλων των ωραίων πραγμάτων ταξιδεύει μέσα από ένα υπερευαίσθητο ζώδιο σαν τον Καρκίνο?

Η Αφροδίτη ευδοκιμεί όταν βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, καθώς αυτό το ζώδιο είναι πολύ καλόκαρδο και μεγαλώνει με τους άλλους. Η Αφροδίτη δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να εκφράσει την αγάπη της! Οπότε μην φοβάστε να ανοίξετε την καρδιά σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα

Ο Πλούτωνας, από την άλλη πλευρά, είναι ένας τελείως διαφορετικός ζώδιο. Πλανήτης. Αν και τον αναγνωρίζουν ίσως σαν το « Χάρο του Κόσμου», η δύναμη του Πλούτωνα, πηγαίνει πολύ πέρα από το κοσμικό του καθήκον, σαν Άρχοντας του Κάτω Κόσμου.

Αυτός ο ολέθριος πλανήτης, κυβερνά όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το θάνατο, το κάρμα, το σεξ, τα ταμπού, την τοξικότητα, τη μετατροπή, και το πιο σημαντικό…. ό, τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Δεν επιτρέπονται μυστικά γύρω από τον Πλούτωνα. Και ενώ βρίσκεται στον Αιγόκερω, δε θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα, για να εκθέσει τα πράγματα εκείνα, στα οποία λείπει η ειλικρίνεια, το ήθος και η ακεραιότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους που έχουν κάνει κατάχρηση εξουσίας.

Παρακάτω θα δείτε, ό, τι μπορείτε να περιμένετε:

Αφροδίτη στον Καρκίνο Αντίθεση με Πλούτωνα στον Αιγόκερω

μελλοντολόγος

Η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα

Στις 20 Ιουλίου, η γλυκύτατη Αφροδίτη θα κάθεται κοντά στο βόρειο δεσμό του διαισθητικού Καρκίνου, άμεσα αντίθετη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, παράλληλα με Κρόνο και Νότιο Δεσμό. Κάθε φορά που σκέφτομαι τις διελεύσεις Αφροδίτης/Πλούτωνα θυμάμαι πάντα «το φάντασμα της Όπερας». Τη μυστηριακή γοητεία του φαντάσματος να συνοψίζει τέλεια την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα. Και με μια Αφροδίτη να είναι εντελώς γοητευμένη από την υπνωτική ένταση του Πλούτωνα. Και δεν είναι δύσκολο για τον Πλούτωνα να γίνει εντελώς εμμονικός, σε αντάλλαγμα.

Στην περίπτωση του Καρκίνου και του Αιγόκερω όμως, και με εμπλοκή των δεσμών της μοίρας, θα σας ζητηθεί να σκάψετε βαθιά μέσα σας και ν’ αποκαλύψετε τις συναισθηματικές πληγές που υπάρχουν στις τωρινές σας σχέσεις. Ο Βόρειος Δεσμός είναι μια πυξίδα και σας καθοδηγεί προς τον Καρκίνο, που σημαίνει ότι η μόνη διέξοδος είναι προς τον εσώτερο εαυτό σας. Ο Καρκίνος είναι ένα υδάτινο ζώδιο, πράγμα εξαιρετικά καρμικό, επίσης.

zwdia – love

Η αντίθεση Αφροδιτης – Πλούτωνα

Εν μέσω όλων αυτών, έχετε επίσης την αποδέσμευση και την αναδιάρθρωση προηγούμενων δεδομένων και ψευδών ιεραρχιών, όπως η τοξική πατριαρχία. Γι’ αυτό η πτυχή που σιγοκαίει, θα μπορούσε κάλλιστα να προκαλέσει τη ζήλια, δυνατές συγκινήσεις, καχυποψία, και χειριστικές καταστάσεις, μέσα στις σχέσεις σας.

FACEBOOK (1)

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε, από πού προέρχονται όλες αυτές οι ανασφάλειες. Είναι πληγές που έχετε μεταφέρει για λογαριασμό των προγόνων σας, από τη μήτρα της μητέρας σας? Οι τρέχουσες επιθυμίες σας, προέρχονται από ένα στοργικό μέρος? Ή θέλετε εγωιστικά να παρεκκλίνετε από το δρόμο σας για να ελέγχετε το περιβάλλον σας?

Ο Πλούτωνας θέλει όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια… και η Αφροδίτη στον Καρκίνο ενεργεί σύμφωνα με τα συναισθήματά της. Αυτή η ενέργεια θα μπορούσε κάλλιστα να εμπνεύσει ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές, τοξικά θέλγητρα, και μυστικές ερωτικές σχέσεις… ιδιαίτερα για εκείνους που έχουν μόνιμες σχέσεις. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα είναι ο δρόμος για το μετασχηματισμό μας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-astra-tarot