Κέλτικο Άστρο – Ταρώ 26/08 Τετάρτη

taro-13

Κέλτικο Άστρο – Ταρώ 26/08 Τετάρτη

Κέλτικο Άστρο – Ταρώ Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):

Η μαϊμού στον πρώτο οίκο. Εξωτερικεύστε την εκθαμβωτική προσωπικότητά σας! Όσο πιο δημιουργικοί, έξυπνοι και ετοιμόλογοι είστε, τόσο περισσότερους θαυμαστές θα προσελκύσετε!

Εάν προκύψει κάποιο θέμα για το οποίο δεν γνωρίζετε, αποφύγετε διακριτικά να το συζητήσετε. Δεν μπορεί παρά να πετύχει!

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο σκύλος στον τρίτο οίκο. Ευχάριστοι και ομιλητικοί, είστε υπέροχοι στο να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα. Θα λάμψετε στις συζητήσεις, τις συνεντεύξεις και τις συναντήσεις σας, ειδικά εάν πρέπει να πουλήσετε τον εαυτό σας ή μια ιδέα. Εξαλείψτε κάθε τεμπελιά και πάρτε τις ευκαιρίες την ώρα που παρουσιάζονται.

Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Το πρόβατο στον έκτο οίκο. Οι επαγγελματικές σας συμφωνίες πηγαίνουν εξαιρετικά: Ειδικά αν η δουλειά σας συνδέεται με το σπίτι, την οικιακή ζωή ή περιλαμβάνει συναναστροφή με κόσμο. Φροντίστε τον τομέα της υγείας σας, ίσως είστε επιρρεπείς σε στομαχικά ή γυναικολογικά προβλήματα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

Κέλτικο Άστρο – Ταρώ Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο τρελός στον έβδομο οίκο. Οι σχέσεις σας δεν είναι όλες όπως φαίνονται προς τα έξω – και είναι καιρός να μάθετε γιατί. Αναρωτηθείτε τι θέλετε από τις προσωπικές σας υποθέσεις και τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε σε αντάλλαγμα. Θα μάθετε πολλά.

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο Ουρανός στον τέταρτο οίκο. Σας είναι δύσκολο να σταθεροποιηθείτε αυτή τη στιγμή. Ίσως αισθάνεστε παγιδευμένοι από την στασιμότητα, τα ασφυκτικά μέρη ή τους στενόμυαλους ανθρώπους. Αδράξτε κάθε ευκαιρία για να αποδείξετε ότι είστε ένας μοναδικός άνθρωπος, με μυαλό και θέληση!

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Οι Δίδυμοι στον δωδέκατο οίκο. Τα υπερφυσικά θέματα όπως η μαγεία ή ο αποκρυφισμός σας ελκύουν και θέλετε να ξεκινήσετε το δικό σας ταξίδι ανακάλυψης. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα ξεγελαστείτε από κάποιον. Να είστε προσεκτικοί με την υπερβολικά ενεργή φαντασία σας!

prodosia

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο Αιγόκερως στον δέκατο οίκο. Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας είναι ισχυρότεροι από ποτέ, πραγματικά θέλετε να πετύχετε κάτι στη ζωή σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε. Η απόλυτη αποφασιστικότητα και η σκληρή δουλειά, θα σας πάνε εκεί που θέλετε. Το κύρος και η αναγνώριση σας περιμένουν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο δεσμός στον δεύτερο οίκο. Αν αφήσετε το χρήμα να κυριαρχήσει στη ζωή σας τώρα, θα βρεθείτε σε άσχημη θέση. Οι υλικές αποφάσεις που λαμβάνονται χωρίς πνευματική συνείδηση, θα οδηγήσουν γρήγορα στην καταστροφή και απώλεια όσων έχετε. Τότε θα πάρετε ένα μάθημα ζωής, να μην θέλετε αυτά που δεν μπορείτε να έχετε!

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Το κουνέλι στον ένατο οίκο. Τα ταξιδιωτικά σας σχέδια μπορεί να πάνε στραβά, είτε ένας προορισμός που φαινόταν ιδανικός να αποδειχθεί απογοητευτικός. Μήπως είναι καλύτερα να διαβάσετε ένα ταξιδιωτικό βιβλίο; Η γνωριμία με έναν ξένο είναι πιθανή, ακόμα κι αν μείνετε στο σπίτι.

zwdia-zodia-astrologia-65

Κέλτικο Άστρο – Ταρώ Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η εγκράτεια στον όγδοο οίκο. Ψάξτε μέσα σας τι είναι αυτό που σας ενοχλεί. Πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, πριν σας κυριεύσει η ζήλια ή ακόμα και η εκδικητικότητα. Οι κοινές οικονομικές υποθέσεις χρειάζονται επίσης προσεκτική προσέγγιση, ειδικά εάν έχετε να κάνετε με δημόσιους φορείς.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο Πλούτωνας στον ενδέκατο οίκο. Τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας υφίστανται μια λεπτή μεταμόρφωση, επηρεασμένη από τις τρέχουσες ενέργειές σας. Το πεπρωμένο πρόκειται να αλλάξει τη ζωή σας. Ίσως να συνδέσει το μέλλον σας με αυτό ενός φίλου ή να φέρει τα πράγματα εκτός του ελέγχου σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο. Πρόκειται να φέρετε στον κόσμο ένα μωρό, μια ιδέα ή ένα δημιουργικό αριστούργημα; Ήρθε η ώρα να πιάσετε δουλειά και να χρησιμοποιήσετε τα έμφυτα χαρίσματά σας στο έπακρο. Ένας νέος ερωτικός δεσμός φαίνεται στις κάρτες για εσάς: Θα συναντήσετε ένα αξιολάτρευτο άτομο ή θα ερωτευτείτε από την αρχή τον σύντροφό σας!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-fotia