Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/08 Α

taro-apistia

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/08 Α

Ταρώ 17-23/08 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Ίσως χρειαστεί να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές… Μπορεί να είναι δελεαστικές αλλά μόνο μία είναι η καλύτερη επιλογή. Σε άλλες περιπτώσεις, όλες αυτές δεν είναι πραγματικές επιλογές. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των επιλογών σας; Ποια είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή; Όταν αντιμετωπίζετε πολλές επιλογές, αφήστε τη διαίσθησή σας να επιλέξει. Εάν εξακολουθείτε να μην καταλήγετε, ίσως είναι ασφαλέστερο να μην επιλέξετε!

Εάν η ηθική σας αμφισβητείται, μην της αντιβαίνετε αλλά ακολουθήστε πιστά τις πεποιθήσεις σας. Επίσης, να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί προτού υπογράψετε έγγραφα.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η πιο τρελή μου φαντασία είναι εργαλείο, που χρησιμοποιώ για να ενημερώσω το μέλλον μου με επίγειο τρόπο.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, έχετε εργαστεί σκληρά για να προσελκύσετε την αφθονία στη ζωή σας. Και αυτή την εβδομάδα μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Οι προσπάθειες, η αυτοπεποίθηση και η πειθαρχία σας, έχουν πλέον οδηγήσει σε μια άξια επιτυχία. Μια σταθερή βάση για τον υλικό πλούτο και την άνεσή σας. Τώρα καθίστε, χαλαρώστε και απολαύστε τις πολυτέλειες και τις απολαύσεις της καλής ζωής. Το αξίζετε! Ήρθε η ώρα να είστε σπάταλοι, να σας περιποιηθείτε. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε μια ειδική περίσταση ή ένα προσωπικό δώρο, για να γιορτάσετε το ταξίδι της ζωής σας έως εδώ.

Μερικοί μπορεί επίσης να επιδοθείτε σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες ή να εργαστείτε για κοινωνικούς σκοπούς.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Φλογερό κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι απόλυτα άξιος της ευδαιμονίας και της αφθονίας που πρόκειται να απολαύσω.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

Ταρώ 17-23/08 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες φέρνουν συνειδητές συνδέσεις και σημαντικές σχέσεις. Εάν είστε σε σχέση, θα συνειδητοποιήσετε ότι με τον σύντροφό σας είστε δίδυμες ψυχές. Η σχέση σας βασίζεται σε βαθιά αγάπη, ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, ενδυναμώνετε ο ένας τον άλλον. Αν είστε ελεύθεροι, η αγάπη θα χτυπήσει σύντομα την πόρτα σας. Οι κάρτες δείχνουν ένα σημάδι: Επικοινωνώντας ανοιχτά και ειλικρινά με αυτούς που σας ενδιαφέρουν, θα δημιουργήσετε μια αρμονική σχέση. Ακολουθήστε την καρδιά και το πάθος σας, θα σας οδηγήσουν σε ευτυχία και επιτυχία μακροπρόθεσμα.

Πολλές φορές, η σωστή επιλογή είναι αυτή που στην αρχή φαίνεται πιο δύσκολη.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Φωτεινό Μπλε
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου είναι ανοιχτή σε βαθιά ουσιαστική σύνδεση και εγώ επεκτείνομαι.

zwdia-zvdia-alex

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν ότι τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται στη ζωή σας. Είστε περιτριγυρισμένοι από λάμψη, αγάπη και αφθονία. Εκφράστε τη ζωντάνια σας, προχωρήστε μπροστά και φωτίστε τις ζωές των άλλων με τη χαρά και ζεστασιά σας. Βγείτε από τα δεσμά της απόγνωσης, το σύμπαν θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη ζωή σας. Βγάλτε το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Χορέψτε, τραγουδήστε, κουνηθείτε και γενικά εκφραστείτε! Είναι καιρός να ξεκινήσετε. Να είστε αισιόδοξοι.

Μια καινούρια ημέρα έχει ανατείλει, μπορείτε να επιλέξετε την κατεύθυνση της ζωής σας από εδώ και πέρα. Προχωρήστε μπροστά με θάρρος, μέσα στο φως.
Τυχερός αριθμός: 19
Τυχερό χρώμα: Έντονο Κίτρινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Στην ολότητα, λάμπω σαν τον Ήλιο και είμαι χαρούμενος.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 2ο 10ήμερο Αυγουστος 20

taro-6-9

Ταρώ 17-23/08 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή την εβδομάδα πρέπει πραγματικά να προσέχετε την υγεία σας… Σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά. Για τη σωματική υγεία, επιλέξτε μια ισορροπημένη διατροφή, κάντε αρκετά διαλείμματα και ασκηθείτε. Για την ψυχική υγεία, σταματήστε να σκέφτεστε και να αναλύετε υπερβολικά κάθε πτυχή της ζωής. Για τη συναισθηματική υγεία, προσπαθήστε να είστε ευχαριστημένοι. Περάστε χρόνο με ένα χόμπι σας ή με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Αν αισθάνεστε αδιαθεσία, επικοινωνήστε με γιατρό.

Θα ήταν καλύτερα να κάνετε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα, να περάσετε χρόνο σε ένα πνευματικό καταφύγιο.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δίνω στον εαυτό μου άδεια να χαλαρώσει και να θεραπευτεί.

taro-zodia-76

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι θα ολοκληρωθεί κάτι σημαντικό… Οπότε να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Μπορεί να υπάρχουν οδυνηρά αποτελέσματα ή μια κατάσταση κρίσης. Τίποτα στη ζωή δεν είναι μόνιμο. Μπορείτε να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους… Αλλά μέχρι να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος, θα συνεχίσετε να αιμορραγείτε. Πρέπει να βρείτε τη δύναμη να ανοίξετε τις πληγές, να βάλετε τα χέρια σας μέσα και να τραβήξετε τον πυρήνα του πόνου.

Αυτός σας κρατά στο παρελθόν, στις αναμνήσεις, πρέπει να κάνετε ειρήνη μαζί του.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Θεραπεύομαι κάθε μέρα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66