Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/08 Β

taro

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 17-23/08 Β

Ταρώ εβδομαδιαία 17-23/08 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί την αρχή όλων των καλών πραγμάτων: Είτε πρόκειται για αγάπη, χαρά, ομορφιά ή υγεία, είτε για νέα πνευματική κατανόηση. Οι κάρτες προβλέπουν την έναρξη μιας σχέσης, γεμάτη δυνατότητες που μπορεί να οδηγήσει στην αληθινή αγάπη και ευτυχία. Ήρθε η ώρα να σπείρετε τους σπόρους της αγάπης και της ελπίδας! Οι κάρτες προβλέπουν επίσης πνευματική ανάπτυξη. Θα κάνετε το πρώτο βήμα, σε μια πορεία διαφωτισμού και κατανόησης. Αυτή είναι μια περίοδος όπου η εσώτερη φωνή σας θα αποκτήσει υπόσταση στη ζωή σας: Τα κρυφά όνειρα και οι επιθυμίες σας, θα έχουν ευκαιρίες να πραγματοποιηθούν.

Αφήστε το φως του Σύμπαντος να σας αγγίξει, αφήστε τη δύναμη της αγάπης να αναβλύσει από την καρδιά σας.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Λευκό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου είναι ανοιχτή και γεμάτη αγάπη.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, οι κάρτες δείχνουν μια καλή οικογενειακή ζωή. Η ευτυχία, η χαρά και η ικανοποίηση θα κυριαρχήσουν στη ζωή σας. Θα έρθει η ώρα για απόλαυση, που μπορείτε να μοιραστείτε με ένα άτομο που αγαπάτε. Θα υπάρχει επικοινωνία στα εργασιακά σας, με αλληλογραφία, τηλεφωνήματα ή χρήση διαδικτυακών εφαρμογών. Οι κάρτες προβλέπουν επίσης ευτυχισμένες σχέσεις, αληθινές φιλίες. Είναι καλή στιγμή για να επενδύσετε σε ακίνητα ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Φωτεινό Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου είναι ανοιχτή σε βαθιά ουσιαστική σύνδεση και εγώ επεκτείνομαι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ εβδομαδιαία 17-23/08 Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με τη μάθηση. Ένας μέντορας θα μπει στη ζωή κάποιων, είτε θα ακούσετε ιστορίες και να μάθετε από εμπειρίες των προγόνων σας. Απλώς σκεφτείτε τι μπορεί να σας διδάξει αυτό το άτομο, τι μαθήματα μπορείτε να πάρετε. Τι πρέπει να ξέρετε για το παρελθόν, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το παρόν σας; Όχι μόνο για να μάθετε, αλλά και για να καταλάβετε πώς αυτές οι διδασκαλίες και τα μαθήματα εφαρμόζονται… Τόσο στη δική σας ζωή όσο και εκείνων που μοιράζονται την κληρονομιά σας. Αυτή η γνώση θα αποδειχθεί καθοριστική και θα βοηθήσει να διανοίξετε ένα νέο μονοπάτι.

Οι κάρτες σας ενθαρρύνουν να διδάξετε, να διαλογιστείτε, να γράψετε ή να στήσετε ένα προσωπικό ιστολόγιο. Κάποιοι μπορεί να μπείτε σε ένα πνευματικό μονοπάτι.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Μωβ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ο γκουρού του εαυτού μου και η υψηλότερη καθοδήγησή μου βασίζεται στην πίστη.

tarw-zwdia

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας καλούν σε ένα πνευματικό ταξίδι. Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα από τη φασαρία της καθημερινής ζωής, το διαδίκτυο και την συνεχή υγειονομική απολύμανση. Επιτρέψτε στον εαυτό σας την ηρεμία και τη χαλάρωση, τον διαλογισμό ή την ονειροπόληση. Ηρεμία του μυαλού σας θα ανοίξει χώρο για ένα διαφορετικό είδος γνώσης. Τιμήστε τον ανώτερο εαυτό σας και να είστε ευγενικοί μαζί του… Πνευματικά, πρόκειται να πάτε σε ένα νέο επίπεδο διαφωτισμού.

Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η πίστη είναι δεμένη στη διαισθητική καρδιά μου και έχω τις απαντήσεις που αναζητώ.

κρυσταλλομαντεία

Ταρώ εβδομαδιαία 17-23/08 Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή η εβδομάδα φέρνει τη δύναμη της δημιουργικότητας και της ατομικότητας. Έχετε απεριόριστη ισχύ, που έρχεται από πηγές έξω από το σώμα σας αλλά έχετε τον έλεγχό τους. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή. Απλά ξεκινήστε να εργάζεστε προς ό,τι θέλετε. Η σύνδεσή σας με την επιθυμία είναι σημαντική. Βρείτε τη μούσα σας. Έχετε την έμφυτη δύναμη να πραγματώσετε όλα τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Πρόκειται για τη δουλειά που θέλετε, μια σχέση, χρήματα ή οτιδήποτε άλλο; Απλώς κάντε το πρώτο βήμα. Να είστε έτοιμοι να γίνετε το μέσο για την εξουσία.

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Χρυσό
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εκφράζω τη ζωή που επιθυμώ, μέσω της ενέργειας και της πρόθεσης.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 2ο 10ήμερο Αυγουστος 20

zwdia-taro-astra

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή η εβδομάδα δείχνει μια περίοδο οικονομικών απωλειών ή μεγάλων δαπανών! Ίσως χρειαστεί να αποχωριστείτε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σχεδόν απροσδόκητα. Θα είναι ένα ύπουλο χτύπημα στην αυτοεκτίμησή σας, καθώς μπορεί να καταλογίσετε αυτή την κατάσταση στον εαυτό σας. Μπορεί να δυσκολεύεστε για την επιβίωσή σας. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να αναζητήσετε πνευματική διέξοδο: Συμμετάσχετε σε πνευματικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Ωστόσο, είναι καλή στιγμή για όσους έχουν σταθερή σχέση. Ο σύντροφός σας θα έρθει πιο κοντά, θα σας υποστηρίξει, θα νιώσετε ότι μαζί μπορείτε να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια. Η σχέση σας θα είναι γεμάτη αγάπη και κατανόηση.

Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Πόρτες γεμάτες μαγικές ευκαιρίες ανοίγουν πάντα για εμένα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia