Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 16/03

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Κριός

Οι νύχτες του ζωδίου σας, θα είναι εξαιρετικές. Πολύ νέος κόσμος, θα σας προσεγγίσει και θα ζητήσει να ξεκινήσει κάτι ερωτικό μαζί σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ταύρος

zodia-taro-45

Νέα ξεκινήματα θα έχετε το ζώδιο σας, που πρέπει να πάρει πια τις τελικές αποφάσεις, για το που θα ακουμπήσει αισθηματικά και για ποιον λόγο.
Ερωτική έλξη: 8/10

Δίδυμοι

Η διάθεση σας θα ανέβει και θα σας κάνει να λάμπετε στο αντίθετο φύλο. Αυτό που έχει τώρα την σημασία του είναι εσείς να κάνετε πια τις σωστές επιλογές.
Ερωτική έλξη: 9/10

Καρκίνος

Φροντίστε να μην βρεθείτε και πάλι σε μια δύσκολη θέση. Αν έχετε διπλές καταστάσεις στην ζωή σας, σίγουρα θα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

chartomantia-087

Λέων

Η τόλμη του χαρακτήρα σας, έχει κάνει κάποιον από τα οικεία σας περιβάλλοντα ν σας θαυμάζει. Ένας νέος έρωτας ψήνεται … για εσάς.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος

Μην είστε και τόσο αυστηροί με τον άνθρωπο σας, που κάνει ότι μπορεί αυτό το διάστημα, για να κλείσει τις παλιές τους υποθέσεις μόνιμα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός

Μέσα σε όλα αυτά τα φλερτ που υπάρχουν γύρω σας, εσείς θα πρέπει να ξεδιαλύνετε ποιος τελικά σας θέλει αληθινά … και ποιος απλά παίζει.
Ερωτική έλξη: 10/10

taro-zodia-76

Σκορπιός

Αυτό το Σαβ.Κο, θα έχει πολλές και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις για εσάς. Κάποιος από τα παλιά, θα θελήσει να σας μιλήσει ή και να σας επισκεφτεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

Τοξότης

Κάποιες φορές είστε υπερβολικοί και χωρίς λόγο, και πιθανόν και να μπερδεύετε τον άνθρωπο σας. Μια πιο σοβαρή συζήτηση, σίγουρα θα βοηθούσε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Αιγόκερως

Αναζωπύρωση θα έρθει στην σχέση σας, καθώς ο αγαπημένος σας, θα λύσει όλα τα παράθυρα με το παρελθόν του. Οργανώστε τα επόμενα σας προγράμματα.
Ερωτική έλξη: 7/10

Υδροχόος

Είστε ο ερωτικός στόχος για κάποιον, που ακόμη δεν θέλει να αποκαλύψει τα αισθήματα του. Πιθανόν και αυτό να γίνει περί τα τέλη του μήνα Μαρτίου.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς

Με την νέα σελήνη να σας κάνει πολύ ερωτεύσιμους, εσείς θα βρεθείτε με πολλές νέες και σημαντικές κατακτήσεις. Διαλέξτε και πάρτε το καλύτερο.
Ερωτική έλξη: 8/10

chartomanteia-44