Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 16/03 Σαββάτο

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Κριός

Το να αλλάξετε άποψη και γνώμη συνέχεια δεν θα σας βγει σε κάτι θετικό. Αυτό πιθανόν να είναι και κάτι που μπορεί να σας βγάλει και εκτός σχέσης.
Ερωτική έλξη: 10/10

Ταύρος

zodia-taro-45

Υπάρχουν πολλοί γύρω σας, που θέλουν την καρδιά σας, αλλά εσείς είστε σε μια περίεργη φάση, που δεν έχετε ακόμη κλείσει τις πόρτες στο παρελθόν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Δίδυμοι

Δεν είστε και απόλυτα σίγουροι για αυτά, που θέλετε να κάνετε με την σχέση σας, ή πιο δεν σας εμπνέει αυτή η κατάσταση. Πάρτε τις αποφάσεις σας σύντομα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Καρκίνος

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχετε κάποιες εκπλήξεις, που θα ακουμπούν έναν ιδιαίτερο άνθρωπο του παρελθόντος σας, που σας θέλει πάλι πίσω.
Ερωτική έλξη: 10/10

taro-tarw

Λέων

Θα πρέπει να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε και να του πείτε ότι έχετε μέσα στην καρδιά σας. Οι λύσεις θα έρθουν από μόνες τους.
Ερωτική έλξη: 8/10

Παρθένος

Τα θέματα που αντιμετωπίζει με μια πρώην ερωτική του υπόθεση, θέλει να σας αναλύσει ο σύντροφος σας, έτσι ώστε να μην ζηλεύετε χωρίς λόγο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Ζυγός

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες κινήσεις από το άτομο που αγαπάτε. Επιτέλους κάτι ξεκινάει.
Ερωτική έλξη: 10/10

taro-zodia-76

Σκορπιός

Μην έχετε και τόση μεγάλη σιγουριά, σε αυτά που σας λέει κάποιος που μόνο τώρα, αυτό το διάστημα, έχετε γνωρίσει. Δώστε χρόνο για να μάθετε τις αλήθειες.
Ερωτική έλξη: 8/10

Τοξότης

Δεν έχετε χρόνο άλλο να δώσετε σε άτομα, που δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν την παρουσία και τα αισθήματα που τους προσφέρετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Αιγόκερως

Μην φοβηθείτε μέσα στις ερχόμενες ημέρες, να ανοίξετε κάποιες πιο σημαντικές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, για το τι θα κάνετε τις γιορτές που πλησιάζουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Υδροχόος

Οι εκπλήξεις που θέλει να σας κάνει ο άνθρωπος σας, είναι πολλές και μην αναμενόμενες. Πιθανόν κάποιοι από εσάς, να δεχτούν μέχρι και πρόταση γάμου.
Ερωτική έλξη: 8/10

Ιχθείς

Είναι προτιμότερο να μείνετε μόνοι σας, παρά να έχετε άτομα και καταστάσεις που μόνο σας μπερδεύουν. Αυτό έχει την ισχύ του και στα αισθηματικά και στα εργασιακά σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-098