Οι Κέλτικοι Ρούνοι, αποκαλύπτουν τα μυστικά του παρελθόντος

erwtikes-7-7

Οι Κέλτικοι Ρούνοι, αποκαλύπτουν τα μυστικά του παρελθόντος

Κέλτικοι Ρούνοι Για τις επόμενες 1 – 2 εβδομάδες:

Κριός Νταγκάζ

Δουλεύετε πολύ και είστε πλήρως μπλοκαρισμένοι, από την κοινωνική σας ζωή και μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι σιγά – σιγά με τον άνθρωπο σας, έχει αποξενωθεί.

zodia-taro-45

Ταύρος Ανσούζ

Οι πρακτικές σκοπιμότητες που έχουν έρθει από την μεριά του συντρόφου σας, αυτό το χρονικό διάστημα, σας έχουν ενοχλήσει και πρέπει άμεσα να του μιλήσετε.

Δίδυμοι Κενάζ

Αν ξέρετε πως το συντροφικό σας έτερο, έχει κάποια προβλήματα στην υπόλοιπη του ζωή, καλό θα ήταν μην πιέσετε το δεδομένο χρονικό διάστημα και να κάνετε λίγη υπομονή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αγαπη

Καρκίνος Ίσα

Συμβαίνουν πολλά γύρω σας και μάλλον, δεν έχετε καταλάβει ότι ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον έχει ερωτική διάθεση για το πρόσωπο σας. Τώρα πρέπει να ανοίξετε περισσότερο τα μάτια σας.

Λέων Χαγκαλάζ

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού, θα έχετε πολλά να αλλάξετε μέσα στην σχέση σας και σίγουρα όλα αυτά θα τα υποστηρίξει στο πολλαπλάσιο το συντροφικό σας έτερο.

Παρθένος Φεχού

Είναι πολλά πια τα παράπονα που έχετε από τον άνθρωπο σας, καθώς είναι καταφανέστατο ότι το μυαλό σας είναι αλλού και ότι η διάθεση σας μέσα στην σχέση, είναι μέτρια.

Κέλτικοι Ρούνοι Ζυγός Γκέιμπο

Τα οικονομικά σας δεδομένα θα σταθεροποιηθούν. Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται είναι να κλείσετε όλες τις παλιές σας υποχρεώσεις και να συγκεντρωθείτε στην ζωή σας.

zodia-zwdia-9988

Σκορπιός Πέρθρο

Η στάση σας, από κάποιον φίλο σας έχει παρεξηγηθεί. Τώρα που θα καταφέρετε να συναντηθείτε σίγουρα θα σας μιλήσει και πιο ανοιχτά για όλα αυτά που έχουν γίνει.

Τοξότης Οθάλα

Είστε απόλυτοι όταν ζητάτε κάτι. Τώρα τα πράματα μέσα στον δεσμό σας, είναι σε ισορροπία και πιθανόν και το συντροφικό σας έτερο, να θέλει να σας μιλήσει για μέλλον.

Αιγόκερως Λανγκούζ

Μην ασχολείστε με τα παλιά και με άτομα, που δεν έχουν και κάτι αξιόλογο να σας προσφέρουν. Τώρα υπάρχουν καινούργιες καταστάσεις που ήδη σας πολιορκούν.

zwdia shmera

Κέλτικοι Ρούνοι Υδροχόος Ηγουάζ

Μεγάλη είναι η δυναμική σας, που δείχνει ότι έχετε πια καταφέρει να ξεπεράσετε τα παλιά και τώρα μπορείτε να εστιάσετε πάνω σε νέα άτομα που σας κυκλώνουν.

Ιχθείς Σογουίλο

Στην οικογένεια σας, είχαν δημιουργηθεί κάποια θέματα, που τώρα λόγω ανόδου των οικονομικών θα λυθούν. Προσέχετε μην τα ξανα- δημιουργήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia