Πολίτικη Καφεμαντεία – Το μονοπάτι της μοίρας είναι γραμμένο!

pes-kafe

Πολίτικη Καφεμαντεία – Το μονοπάτι της μοίρας είναι γραμμένο!

Πολίτικη Καφεμαντεία, Προβλέψεις για 1- 4 εβδομάδες:

Κριός Τα Στέφανα
Καλά τα νέα που σας φέρνει ο άνθρωπος που αγαπάτε, και σίγουρα θα ανοίγουν τους δρόμους, για να έρθετε κοντά σε γάμο ή και την δημιουργία οικογένειας.

Ταύρος Η Καρδιά

zodia-taro-45

Η λεκτική σιωπή του ατόμου που σας ενδιαφέρει, θα σπάσει…και όλα τα αληθινά του συναισθήματα θα σας φανερωθούν. Έχει έρθει η ώρα για να δημιουργήσετε μια νέα σχέση.

Δίδυμοι Το Χέρι

Βοήθεια που έχετε ζητήσει, από άτομα κοντινά σας, θα έρθει και σίγουρα θα σας βάλει και πάλι στους κανονικούς σας ρυθμούς. Τώρα θα πρέπει και δείτε πιο σοβαρά τα ερωτικά σας.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδιτης  αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Πολίτικη Καφεμαντεία

Καρκίνος Η Πόρτα

Μια σημαντική ευκαιρία, θα σας έρθει για να συναντηθείτε με το πρόσωπο που αγαπάτε. Τώρα υπάρχον και οι πρακτικές συνθήκες για να είστε μαζί σαν επίσημο ζευγάρι.

Λέων Το Πουλί

Δεν θα πρέπει να σας αφορά καθόλου, τι έχει κάνει το ταίρι σας, στο παρελθόν του. Κρατήστε την ενέργεια σας, για το τώρα και την δική σας τελικά σχέση.

Παρθένος Η αντρική Φιγούρα

Μια καινούργια προσωπικότητα έρχεται από τον νέο μήνα στην ζωή σας, και ανατρέπει την μοναξιά και την καθημερινότητα σας. Μια νέα σχέση θα προκύψει γρήγορα.

zodia-zwdia-9988

Πολίτικη Καφεμαντεία

Ζυγός Ο Δρόμος

Δεν σας κάνει έκπληξη που ο πρώην σας και πάλι σας χτυπά την πόρτα. Τώρα είναι και στην δική σας ευχέρεια για να βάλετε τους όρους σας και τα όρια σας πια.

Σκορπιός Ο Πετεινός

Μια θετική εξέλιξη θα υπάρξει μέσα στην εργασία σας, που θα σας βοηθήσει και στο να λύσετε προβλήματα που έχουν μαζευτεί. Τώρα θα είστε και οικονομικά πιο άνετοι.

Τοξότης Το Αστέρι

Οι έρωτες αφήνουν σημάδια. Τώρα κάποιος από το παρελθόν μέσα στον Απρίλιο θα σας αναζητήσει με σκοπό να του δώσετε ευκαιρίες για άμεση επανένωση.

zwdia shmera

Αιγόκερως Η Θηλυκή Φιγούρα

Μπορείτε να είστε και πιο προσεχτικοί, στις κινήσεις σας…σε νέα άτομα! Αφήστε τους άλλους να σας δείξουν πρώτοι, το ενδιαφέρον τους το αισθηματικό.

Υδροχόος Ο Πάπυρος

Είστε μέσα σε καταστάσεις που σας κάνουν να χαίρεστε. Αυτό έρχεται από τον άνθρωπο σας, που δείχνει να ξεπερνάει τα προβλήματα του και να σας μιλάει για μέλλον.

Ιχθείς Αρχικό μονόγραμμα ονόματος

Δύο άτομα που είναι γύρω σας, θα κάνουν άμεσα την κίνηση τους, για να κατακτήσουν την καρδιά και το μυαλό σας. Οι μέρες επιφυλάσσουν και οικονομικές αλλαγές.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδιτης  αναλυτικές προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia