σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια β

λέων

Όπως ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Ήλιος είστε καυτοί. Και στις 11 Νοεμβρίου όταν η Νέα Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στο ζώδιο του Σκορπιού, η ίδια η Σελήνη το βράδυ αυτό θα ρίχνει ασημένιο φως στην κρεβατοκάμαρα σας κάνοντας τη θερμοκρασία να σπάσει τα θερμόμετρα.

Θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί το καλύτερο κρασί και το καλύτερο γεύμα καθώς και το καλύτερο δώρο που μπορεί να σηκώσει η πιστωτική σας κάρτα για τον σύντροφο σας εκείνο το βράδυ, και να οργανώσετε το δείπνο στο σπίτι σας φυσικά ρομαντικά. Πιστέψτε με η αγάπη που θα λάβετε από το ταίρι σας θα ξεπεράσει την όποια προσδοκία σας.

zodia-taro-45

Στις 18 του μηνός ο πλανήτης Ποσειδώνας ρίχνει και αυτός την ενέργεια του στον τομέα τις αγάπης κάνοντας τα όρια κάπως ασαφή καθώς επίσης και τις όποιες κινήσεις του σώματος σας άκρως ερωτικές έτσι και αλλιώς. Στις 27 Νοεμβρίου τώρα , όπου έχουμε την Πανσέληνο στο ουράνιο στερέωμα μόνο μία λέξη υπάρχει που να περιγράφει με ακρίβεια και απόλυτα την ατμόσφαιρα της γης “ερωτισμός”.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο :

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια α

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια β

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια γ

 

Φυσικά για ακόμη μια φορά θα αποδείξετε ότι είναι ήδη γνωστό, ότι εσείς είστε το αστέρι της κάθε παράστασης. Θα θελήσετε να βγάλετε αυτή την εκτός ορίων ερωτική σχέση μεταξύ εσάς και του παρτενέρ σας μακριά από τα βλέμματα των υπολοίπων , οπότε είναι πολύ πιθανό οι δυο σας απλά να εξαφανιστείτε από προσώπου γης και να κρυφτείτε σε ένα ερωτικό καταφύγιο.

Για τους αδέσμευτους του ζωδίου τώρα το πιθανότερο είναι να γοητευτείτε και να ακολουθήσετε στα τυφλά ένα πολύ όμορφο και ταυτόχρονα κάπως μαγικό πλάσμα που θα γνωρίσετε. Σίγουρα θα θελήσετε γρήγορα να φύγετε από το κέντρο που βρίσκεστε και οι δυο στη στιγμή για αυτό και θα κάνετε τα δικά σας μαγικά εξαφάνισης. Έπειτα φυσικά αρχίζει η βραδιά σας… χαρείτε το μυστήριο μαζί με το νέο σας φλερτ.

zodia-astra-tarot

 

παρθένος

Σύγχυση επικρατεί γενικότερα σε ουρανό και γη τον μήνα Νοέμβριο για εσάς, με αποτέλεσμα όλες αυτές οι σέξι κινήσεις που κατέχετε και είστε τόσο υπερήφανοι ίσως τελικά σας οδηγήσουν απλά στο να χορεύετε στους αιθέρες όχι όμως και στο να πετύχετε και τον στόχο σας. Ξεχάστε λοιπόν , τα αιθέρια έλαια, τα βρώσιμα εσώρουχα κλπ καινοτομίες που είχατε στο μυαλό σας ως τις 11 Νοεμβρίου που η Νέα Σελήνη έρχεται σε επαφή με το προσωπικό σας χάρισμα.

Οι δυο πλανήτες της αγάπης ο Άρης και η Αφροδίτη είναι στη θέση του “εσύ ανήκεις μόνο σε εμένα” – και αυτό είναι άλλωστε ακριβώς και το μήνυμα που θέλετε να μεταδώσετε στον σύντροφο σας. Την επιτυχία σας λοιπόν αυτή θα είναι κάτι που θα την εξιστορούν τελικά στο μέλλον οι μέθοδοι σας. Την ημέρα της 18ης Νοεμβρίου ο πλανήτης της ψευδαίσθησης ο Ποσειδώνας επιτέλους παύει να κινείτε και έτσι σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε το τοπίο ξεκάθαρα και να γνωρίσετε που ακριβώς στέκεστε και πως έχουν στην πραγματικότητα τα πράγματα γύρω σας.

zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Την ίδια ακριβώς ημέρα η Σελήνη θα ρίξει το ασημένιο του φως επάνω στον 12ο οίκο σας και έτσι ένα καλά κρυμμένο μυστικό που αφορά είτε εσάς είτε τον σύντροφο σας θα εμφανιστεί από το πουθενά . Καθώς λοιπόν και οι δυο σας θα προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να μπαλώσετε τις επιπτώσεις αυτού του πρώην καλά κρυμμένου μυστικού στις ζωές σας και να εξευμενίσετε τα πνεύματα ανάμεσα σας , η Πανσέληνος στις 25 του μηνός πάνω στον πολυλογά Δίδυμο, έρχεται να χειροτερέψει την κατάσταση προσθέτοντας κάτι που θεωρώ ως το προσάναμμα για πιθανές θυελλώδεις καταστάσεις που ίσως ακολουθήσουν την ήδη τεταμένη στα άκρα αυτή κατάσταση μεταξύ σας.

Το συγκεκριμένο βράδυ ένα είναι σίγουρο πως και εσείς αλλά και ο σύνοδος-σύντροφος σας είστε υπέρ φορτωμένοι ενεργειακά. Επομένως αν όντως θέλετε να παραμείνετε μαζί και να ξεπεράσετε την μπόρα , τι καλύτερο από το να καλέσετε στο σπίτι σας δυο μασέρ για ένα ταυτόχρονο χαλαρωτικό μασάζ και αφού λοιπόν φύγει η κακιά ενέργεια όσο πιο μακριά από εσάς…. να συνεχίσετε την νύχτα σας πιο ερωτικά. Τι λέτε, δεν συμφωνείτε μαζί μου σε αυτό το σημείο;

zwdia-zodia-tarw

ζυγός

Ίσως σας έχει πιάσει η γνωστή φαγούρα σας και επιθυμείτε να φλυαρήσετε λιγάκι αυτό το διάστημα. Αν εσείς και το ταίρι σας είστε απόλυτα συγχρονισμένοι και βρίσκεστε πάνω κάτω σε παρόμοια διάθεση τότε κάτι τέτοιο θα προβεί ευχάριστο και για τους δυο, εάν όμως το ταίρι σας θέλει οτιδήποτε άλλο από το απλά όμως να φλυαρήσει τότε πολύ σύντομα θα βρεθείτε σε μία από τις πασίγνωστες ερωτικές παθητικές-επιθετικές μονομαχίες μαζί του ή της. Η Νέα Σελήνη στις 11 του μηνός αναδύεται γεμάτη πάθος.

Με τον πλανήτη Κρόνο να εστιάζει στον 3ο οίκο του ζωδίου σας θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να μιλήσετε περί αγάπης γενικότερα. Βέβαια αυτή η ανάγκη γνωρίζετε ότι μπορεί άνετα να σας οδηγήσει σε αυτές τις τρίωρες ή τετράωρες ερωτικές και γεμάτες υπονοούμενα συζητήσεις με το ταίρι σας…. Με τον Άρη όσο και την Αφροδίτη μαζί ενεργούς στο δικό σας ζώδιο που αντιπροσωπεύει την υπέρ ευαισθησία , καθώς θα περνάνε οι ημέρες να είστε έτοιμοι για την πιθανότητα να εμπλακείτε σε κάποια λεκτική φιλονικία η οποία τελικά θα λήξει με μία μεταμεσονύχτια λήξη της διαφωνίας ακολουθούμενη από μία εκρηκτική ερωτική πράξη συμφιλίωσης ανάμεσα σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Την 18η του Νοέμβρη το τελευταίο τέταρτο του φεγγαριού θα φωτίζει πολύ δυναμικά τον οίκο που σχετίζεται με τις σχέσεις της μίας νυκτός και πολλές σκέψεις θα κατακλύσουν όπως και επιθυμίες κυριολεκτικά το μυαλό , τη σκέψη , το σώμα σας και υπάρχει περίπτωση να θέσετε ακόμα και τη σχέση σας σε κίνδυνο, αν τελικά πείτε ναι σε αυτά που σας τραβάνε τόσο δυνατά. Αν και είναι αλήθεια αυτά που λέγονται για το ζώδιο του Ζυγού, δηλαδή πως τα άτομα του ζωδίου αυτού βλέπουν το σεξ και τον έρωτα ως μια μορφή τέχνης , μπορεί για τον σύντροφο σας το θέμα αυτό να μην είναι τόσο περίπλοκο.

Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα θα αλλάξει την κατεύθυνση της σχέσης σας , η οποία κατά τα άλλα μπορεί να μην είναι πλέον λειτουργική για εσάς και να μην σας κάνει καλό στη ζωή σας γενικότερα. Ανεξάρτητα πάντως του αποτελέσματος που θα λάβετε να ξέρετε εκ των προτέρων πως εσείς θα είστε αυτός που θα κάτσει στην θέση του οδηγού την συγκεκριμένη φορά.

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σκορπιός

Στις 5 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και στον οίκο των μυστικών σας, και θα θέλετε όλοι σας οι αντίπαλοι απλά να εξαφανιστούν από την εικόνα. Προσθέστε και τη Νέα Σελήνη η οποία θα δημιουργηθεί στο ζώδιο σας και θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση που αντιστοιχεί στην πράξη του να κυνηγήσετε το νέο αυτό πρόσωπο που εισέβαλε στην ζωή σας απρόσκλητα , ενώ ταυτόχρονα θα ξεμπερδεύετε και από μία σχέση που με τα βίας επιβιώνει.

Η φήμη σας ως ένας αρκετά κτητικός εραστής πρόκειται να ενταθεί αυτόν τον μήνα και εσείς πρόκειται να τον διεκδικήσετε ως τέλους αν ήδη δεν τον έχετε τελικά κερδίσει ως έπαθλο. Επίσης σίγουρα όταν θα συναντήσετε μια κάποια δυσκολία στο να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε , ή όταν θα υπάρξει μια διαφωνία μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας, το να κάνετε χρήση του απαλού σέξι τόνου της φωνής σας, θα είναι και η πιο σωστή και αποτελεσματική μέθοδος, αφού η μελωδία αυτή είναι ικανή να λιώσει ακόμα και την ΄πιο άκαμπτη καρδιά και το γνωρίζετε πολύ καλά.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο :

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια α

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια β

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια γ

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

22 του μήνα ο Ήλιος θα εισέλθει στον Τοξότη και θα φέρει μαζί του μυρωδιές από τις ανάσες της νύχτας και διάφορες μυρωδιές διαφόρων ακραίων ερωτικών καταστάσεων, γεγονός που τελικά θα δώσει μία άλλη μορφή στην υπάρχουσα ερωτική σας σχέση. Είναι σοφότερο να μην προβείτε σε όλα αυτά μονομιάς, εκτός αν ακούτε ισχυρά το προχώρα από τον εσώτερο εαυτό σας , και από το ε ναι να μην το ξεχνάμε τον σύντροφο σας ταυτόχρονα.

Τέλος μια Πανσέληνος που θα σχηματιστεί πάνω στο ζώδιο των Διδύμων στις 25 του Νοεμβρίου θα φέρει την αυτοπεποίθηση του Διδύμου επάνω σας, αλλά όσο αφορά τους ελεύθερους του ζωδίου σας, τότε αυτή η ημέρα θα είναι και η ημέρα που πραγματικά τα συναισθήματα σας θα ξεχυθούν από μέσα σας και θα πάψετε να το παίζετε αδιάφοροι και όλα καλά. Εκείνη την ημέρα θα δείξετε σε αυτόν που έχετε ερωτευτεί πως ακριβώς νιώθετε μέσα σας ειλικρινά.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο :

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια α

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια β

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια γ