σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια γ

zwdia-erwtikes-22-7-14

τοξότης

Για τους αδέσμευτους Τοξότες είναι αρκετά πιθανόν να βιώσετε αυτό που ονομάζουμε έρωτας με την πρώτη ματιά, μιας και μια ντουζίνα άστρα έχουν καθίσει ακριβώς στη θέση που το κάρμα σας ενώνεται με το απρόσμενο της ζωής στον ουρανό. Θα νιώσετε πως γνωρίζετε το άτομο αυτό μια ολόκληρη ζωή και πως κατά τη διάρκεια αυτής της ζωής σας τελικά περνούσατε ο ένας στον άλλον κρυφά μηνύματα. Ακριβώς το ίδιο θα νιώθει και ο σύντροφος σας και για εσάς.

Τα μηνύματα αυτά θα γίνουν ιδίως μετά την γνωριμία σας πιο τολμηρά με αποκορύφωμα την 11η Νοεμβρίου όπου θα έχουμε τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης και εσείς με τον σύντροφο σας θα θελήσετε να φύγετε για κάπου μακριά ,στην εξοχή δίπλα στη φύση όπου θα χαρείτε το ηλιοβασίλεμα, την ομορφιά του σώματος ο ένας του άλλου και φυσικά τον έρωτα.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο :

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια α

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια β

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια γ

Στις 18 του μήνα θα πέσετε θύματα της ψευδαίσθησης που φέρει η εμφάνιση του Ποσειδώνα στο ουράνιο στερέωμα με αποτέλεσμα να αρχίζετε να ζωγραφίζετε εικόνες ισχυρής δέσμευσης με το άτομο αυτό , οι οποίες όπως στηρίζονται στην ενέργεια του Ποσειδώνα δυστυχώς και όχι στην πραγματικότητα.

zodia-astra-tarot

Αν και η σχέση σας αυτή είναι μία από τις καλύτερες ερωτικές σχέσεις που είχατε ποτέ στη ζωή σας, αισθάνεστε πως κρέμεται από πάνω της μία αύρα καταδίκης. Η αλήθεια είναι πως αυτό τον μήνα παίζετε τα ερωτικά χαρτιά σας ενάντια προς το σπίτι σας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να νιώσετε κάποια στιγμή πως εξαντλήσατε όλο σας τον ερωτισμό που κρύβατε μέσα σας και πως ήρθε η ώρα να γυρίσετε σπίτι σας για να ανεφοδιαστείτε ενεργειακά.

Ο Ήλιος θα εισχωρήσει στο ζώδιο σας 22 του μήνα και αν δεν είστε εντελώς προσεκτικοί τότε πιθανότατα να επιστρέψετε σε κάποιο παλιό σας συνήθειο το οποίο δεν είναι ούτε υγιές ούτε και καλό για εσάς , όμως ακόμα δεν έχετε τη δύναμη να το ξετινάξετε από επάνω σας.

zodia-zvdia-yy

αιγόκερως

Ποτέ δεν ήσασταν ούτε και θα γίνετε φλύαρος. Είναι η διαίσθηση σας που σας οδηγεί όπου σας οδηγεί και σας καθοδηγεί στο τι να πείτε και τι να κάνετε και αυτόν τον μήνα θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη με αποτέλεσμα να μην μπορεί τίποτα να ξεφύγει του ελέγχου σας τελικά. Αυτό τον μήνα τα άστρα συγκεντρώνονται και επικεντρώνονται ιδιαιτέρως πάνω στο τμήμα του ουράνιου γραφήματος σας. Αν έχετε σχέση τότε να περιμένετε να κατακλυστείτε από λέξεις αγάπης που θα προέρχονται από την μεριά του συντρόφου σας.

Αν πάλι είστε αδέσμευτος τότε να προετοιμάσετε τον εαυτό σας διότι θα λάβετε αρκετά ποσοτικά μιλώντας κομπλιμέντα. Στις 18 του μήνα, κάποιο ζήτημα το οποίο είχατε φυλάξει για να το αντιμετωπίσετε αργότερα μόνοι σας , το πιθανότερο είναι να το μοιραστείτε με κάποιον άλλον εκείνη την ημέρα τελικώς. Κάτι για το οποίο ευθύνεται το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον ουρανό , του οποίου η ενέργεια και το φως που στέλνει στους κατοίκους της γης, ιδίως στα άτομα του ζωδίου σας, θα σας μετατρέψουν σαν έναν αντιδραστικό έφηβο, ο οποίος έχει κρατήσει όλα του τα προβλήματα για τον εαυτό του μόνο και μόνο , για να τα μοιραστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας με την συντροφιά που θα έχει δίπλα του το βράδυ αυτό.

zwdia-zodia-33

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αυτή σας η κίνηση κρύβει αρκετούς κινδύνους, όμως εσείς νιώθετε την ομορφιά της αταξίας που κάνετε την στιγμή αυτή λέγοντας όλα αυτά σε κάποιον που μόλις γνωρίσατε και για τον οποίο δεν γνωρίζετε απολύτως τίποτα. Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 του μήνα, και εσείς θα αρχίσετε να ενστερνίζεστε όλο και περισσότερες ιδιομορφίες αυτού του διαβολάκο που γνωρίσατε και σας κάνει να κινήστε έξω από την ζώνη ασφαλείας σας όλο αυτό το ενδιάμεσο διάστημα.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 25 του Νοεμβρίου στο Δίδυμο , μετατρέπει κάποια ζητήματα που είχατε κρατήσει μυστικά για τον εαυτό σας μονάχα και που σκοπεύατε να ασχοληθείτε μαζί τους αργότερα, υπερβολικά επείγοντα και άμεσης ανάγκης χειρισμού τους από εσάς. Την ημέρα αυτή λοιπόν ίσως επιθυμείτε υπέρ αρκετά μια βόλτα στην άγρια πλευρά των πραγμάτων με αποτέλεσμα να καλέσετε την νέα σας ιδιόρρυθμη γνωριμία για μια οινοποσία στο σπίτι σας – στο μέρος που αισθάνεστε φυσικά την μεγαλύτερη ασφάλεια….

zwdia

υδροχόος

Αυτή η κλίση που φανερώθηκε τελευταία επάνω σας προς τον εκκεντρισμο έχει αρχίσει και γίνεται ιδιαιτέρως δυνατή και έντονη. Όμως στις 11 του Νοέμβρη όπου θα έχουμε τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης στον σκυθρωπό για εσάς Σκορπιό, θα βιώσετε μια έντονη ψυχρολουσία η οποία θα σας επαναφέρει στη φυσιολογική σας εικόνα , εξαφανίζοντας αυτή την ανορθόδοξη προσωπικότητα που είχατε φτιάξει όλο αυτό το διάστημα.

Είστε πολύ κοντά στο να παίξετε στον τζόγο ακόμα και το νοίκι σας το οποίο σίγουρα θα κερδίσει ο συνάδελφος σας με τον οποίο παίζετε χαρτιά, λόγω ότι κρατάει καλύτερα σειρά φύλλων από εσάς εκτός αν συνέλθετε γρήγορα και σκεφτείτε τάχιστα ώστε να αλλάξετε όλες τις πιθανότητες από κατά , υπέρ σας.

Ευτυχώς που στις 18 του μήνα θα μπορέσετε να βγείτε από αυτή την κατάσταση μια και καλή μιας και το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης θα είναι πάνω στο ζώδιο σας. Έτσι θα καταφέρετε και πάλι να είστε η αυθεντία και η ευγενική προσωπικότητα που όλοι μας αναγνωρίζουμε επάνω σας. Εκεί πάντως που τα θέματα σχετίζονται με τον έρωτα στη ζωή σας , εσείς έχετε ένα ολόκληρο μπαούλο με τρικ, μιας αν και τελικά θέλετε να κρατήσετε την ελευθερία σας , παρόλα αυτά επιθυμείτε παράλληλα να δοκιμάσετε τουλάχιστον από μία φορά και τα πάντα που αφορούν τον έρωτα και την αγάπη.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο :

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια α

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια β

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια γ

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Το Σαββατοκύριακο της 16ης Νοεμβρίου φέρνει στο προσκήνιο έναν νέο ερωτικό συμπαίκτη για εσάς. Αν δεν είστε όμως πλασμένοι για μυστικούς έρωτες τότε σίγουρα θα θελήσετε να αποφύγετε το όλο μπέρδεμα αφού θα κινηθείτε τόσο γρήγορα που δεν θα μπορέσετε τελικά να νιώσετε μέσα σας τα κρυφά αυτά συναισθήματα. Στις 21 Νοεμβρίου ο πλανήτης Ήλιος θα εισχωρήσει στον Τοξότη – το ζώδιο της περιστροφής για εσάς με αρνητικό αποτέλεσμα αρκετές φορές σε μια συζήτηση που θα έχετε , ενώ θα έχετε εκφράσει την ουσία της άποψης σας να συνεχίζετε τον λόγο σας και την ανάλυση της απόψεως σας ανούσια όμως.

Η πάντα έτοιμη για λίγο περισσότερο ρομαντισμό σχηματισμός της Πανσέληνου στο Δίδυμο στις 25 του μήνα, θα κάνει αυτόν τον μήνα , έναν μήνα που σίγουρα θα θυμάστε για το υπόλοιπο της ζωής σας, αφού τα συναισθήματα και οι πράξεις θα είναι ακαριαίες και δυνατές, είτε αυτό θα είναι κάτι που θα το γνωστοποιήσετε στους γύρω σας , είτε απλά θα είναι κάτι που θα το αφήσετε στον μπαούλο των προσωπικών σας μυστικών.

zwdia-tarw-zodia-19

ιχθείς

Με έναν στρατό από άστρα στον Σκορπιό δίνοντας στον σύνθημα “καιρός να πέσουμε με τα μούτρα στην πράξη” από την μία και με μία Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στις 11 του μήνα ακριβώς στο σημείο αυτό θα αποκτήσετε έντονο πρόβλημα στη σχέση σας λόγω του ότι θα είστε κάπως άτακτοι.

 

Τώρα με τον Άρη και την Αφροδίτη μαζί στο ζώδιο του Ζυγού επίσης θα αποκτήσετε έντονα άγρια συναισθήματα στον έρωτα, κάτι που όμως δεν αντιπροσωπεύει τα πραγματικά συναισθήματα που νιώθετε. Στις 18 του Νοέμβρη όμως , όταν ο κυβερνών πλανήτης σας ο Ποσειδώνας ξεκινήσει και πάλι την ορθή πορεία του, θα είστε θέση να δείτε πιο καθαρά τα πάντα και ιδίως τα πάντα που αφορούν την σχέση σας και τελικά θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

 

Αυτές που όντως ταιριάζουν και αντιστοιχούν σε αυτή σας την σχέση. Ίσως αποφασίσετε να παραμείνετε στη σχέση αυτή , ζώντας λίγο ακόμα αυτά τα έντονα ερωτικά αισθήματα και σκηνικά, ως την στιγμή που θα σβήσουν για ακόμα μια φορά τελείως από την σχέση σας. Μήπως θα ήταν καλύτερο να επεκταθείτε και να ρίξετε λίγο πιο μακρυά τα ερωτικά σας δίχτυα, πιάνοντας μία καινούρια ερωτική γνωριμία.

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Έτσι και αλλιώς ακόμα είναι αρχή και τα πάντα είναι σε πρώιμο στάδιο αλλά καλό θα ήταν να δείτε κάτι άλλο μιας και αυτό που έχετε ή είχατε (αν το πήρατε απόφαση ) δεν σας ταιριάζει. Στις 25 του μήνα τέλος έχουμε τον σχηματισμό της Πανσέληνου στο ζώδιο των Διδύμων, και επιτέλους αυτή τη φορά θα μπορέσετε να δείτε καθαρά και όλα τα προβλήματα που έχει αυτή η τελευταία σας σχέση, καθώς επίσης και να βρείτε και το τυφλό σημείο το οποίο είναι υπεύθυνο για τον παραπάνω καιρό και τις προσπάθειες που κάνατε για να την κρατήσετε.

Αυτή η αναλαμπή επίσης θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας και να συνειδητοποιήστε ότι αρκετές φορές μένετε σε σχέσεις που δεν αξίζουν μόνο και μόνο επειδή πιστεύετε πέρα της πραγματικότητας στο όνειρο του ρομαντισμό. Είναι καλό να πιστεύετε στον έρωτα αρκεί να παραμένετε στην πραγματικότητα και όχι να βρίσκεστε εκτός αυτής.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο :

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια α

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια β

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια γ

astrologia-zwdia-oroskopio-67