Σούπερ Σελήνη στον Ζυγό – Νέα συμβόλαια ψυχής

miniaies-erwtikes-zygos

Σούπερ Σελήνη στον Ζυγό

Πεμπτη 21 Μαρτίου.  Ακόμα μια σούπερ Σελήνη, η τρίτη στη σειρά, και ακριβώς την ημέρα της εαρινής ισημερίας! Μια Σούπερ Σελήνη μπορεί να είναι Πανσέληνος ή Νέα Σελήνη, και συμβαίνει όταν η Σελήνη βρίσκεται στο περίγειο ή εντός 90% του περιγείου (το σημείο στο οποίο η Σελήνη βρίσκεται πιο κοντά στη Γη στην μηνιαία τροχιά της).

Η Σελήνη και ο Ήλιος θα βρίσκονται σε αντίθεση στον Κριό και τον Ζυγό: ο άξονας των σχέσεων. Η Πανσέληνος του Μαρτίου είναι επίσης γνωστή και ως η Πανσέληνος των σκουληκιών, γιατί συμπίπτει με την αρχή της άνοιξης και την επανεμφάνιση των γαιοσκωλήκων. Η Σελήνη θα ανατείλει στη δύση του ηλίου, θα φτάσει στο υψηλότερο σημείο τα μεσάνυχτα και θα δύσει με την ανατολή του ήλιου, σε όποια ζώνη ώρας κι αν βρίσκεστε.

Η Σούπερ Σελήνη στον Ζυγό εκτιμά τις σχέσεις μας και μας ρωτά αν καλύπτουν τις ανάγκες όλων, συμπεριλαμβανομένων και των δικών μας. Αντιπροσωπεύουν οι σχέσεις σας αυτό που είστε πραγματικά; Είναι υγιείς, σταθερές, αμοιβαίες;

zodia-taro-45

Οι διαπροσωπικές διαμάχες συχνά αντανακλούν εσωτερικές αποσυνδέσεις. Απομακρυνθείτε από τοξικές σχέσεις, επαγγελματικές ή άλλες. Αυτή είναι η καλύτερη πορεία δράσης.

Λέω απομακρυνθείτε και όχι αποδεσμευτείτε ή καταστρέψτε, γιατί η αστρολογία μας μαθαίνει αυτό: όταν ξέρουμε τι έρχεται, πηγαίνουμε προετοιμασμένοι. Αυτή η Πανσέληνος φέρνει εξαιρετικές ευκαιρίες αλλά και δύσκολες ευκαιρίες να δουλέψουμε πάνω σε αυτά που κυβερνά ο Ζυγός, που περιλαμβάνουν την επικοινωνία και τη κοινότητα. Μην φεύγετε μακριά, μείνετε και δείτε τι θα συμβεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Σούπερ Σελήνη στον Ζυγό

Απλώς δράστε έξυπνα και μην ξεχνάτε τι είδους καρμικοί σπόροι εκκολάπτονται τώρα. Μπαίνουμε σε νέα συμβόλαια ψυχής και το καθένα θα μας διδάξει κάτι πολύ σημαντικό. Μην ξεχνάτε να κρατάτε απόσταση: αυτό είναι κρίσιμο. Μείνετε άνετα αποστασιοποιημένοι.

Παρατηρείτε, όπως κάνει κι ο Ζυγός, ακούτε προσεκτικά, περιμένετε με υπομονή τη σωστή στιγμή για να μιλήσετε, να δράσετε. Για να ξεκαθαρίσω: Ο Ζυγός κερδίζει πάντα. Το να κλείσετε τον εαυτό σας σε μια κακή σχέση θα προκαλέσει δουλειά στο μέλλον. Αλλά, απ’ την άλλη, ακόμα κι αυτές οι διαμάχες μας κατευθύνουν εκεί που πρέπει να πάμε.

Ο Ζυγός προέρχεται από τη θεά της αρχαίας Ελλάδας Θέμις, την ιδρύτρια του μαντείου των Δελφών. Σύμφωνα με τον μύθο, η αγνόηση της Θέμιδας προκαλεί την οργή της Νέμεσις, της θεάς της εκδίκησης. Η άφιξη της Νέμεσις δείχνει ότι έχει διαπραχθεί ύβρις.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σούπερ Σελήνη στον Ζυγό

Αν δείξετε ανυπακοή στο Ζυγό, δείχνετε ότι πιστεύετε ότι είστε ανώτεροι από τις θεότητες και τη σοφία τους. Συνήθως η λέξη «Νέμεσις» χρησιμοποιείται ως συνώνυμο της λέξης εχθρός. Ίσως αυτοί που θεωρούμε προβληματικοί να έχουν αποσταλεί στο δρόμο μας επειδή αγνοήσαμε διακριτικούς ψιθύρους.

Η διαίσθηση είναι μεγάλο μέρος της Πανσέληνου. Ξέρετε ακριβώς ποιες σχέσεις πρόκειται να βρεθούν μπροστά σε προκλήσεις. Δεν υπάρχει μυστήριο. Να είστε ευθείς στη σκέψη σας. Βλέπετε τα πράγματα όπως είναι. Πείτε τα με το όνομά τους.

Νιώθουμε την κάθε Πανσέληνο και τη δυνατή της ενέργεια όχι μόνο την ίδια μέρα αλλά πολλές μέρες πριν και μετά. Τα έντονα συναισθήματα και η διαίσθηση, όπως τα βιώνουν οι γυναίκες πριν την έμμηνο ρύση τους.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σούπερ Σελήνη στον Ζυγό

Κατά τη διάρκεια της Πανσέληνου, είναι πιο πιθανό να αντιδράσουμε υπερβολικά, ειδικά σε μια Σούπερ Πανσέληνο. Είναι καθήκον μας να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην αντιδράσουμε ό,τι κι αν συμβεί. Η μη αντίδραση είναι η ρίζα όλων των ταξιδιών.

Όχι μόνο αυτή η σούπερ Πανσέληνος συμπίπτει με την εαρινή ισημερία (την πρώτη ημέρα του κύκλου του Κριού), αλλά και με μια ακόμα συναρπαστική όψη το πρωί: Ο Άρης στον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, σηματοδοτώντας μια δυναμική ώθηση σωματικής, σεξουαλικής και δημιουργικής ενέργειας.

Διαβαστε στο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ωστόσο, η Σελήνη θα βρίσκεται σε άμεση αντίθεση με τον Χείρωνα στον Κριό, το αρχέτυπο του πληγωμένου θεραπευτή. Επίσης, έχετε κατά νου ότι ο Ερμής θα είναι επίσης ανάδρομος, γι’ αυτό δείχνετε προσοχή, ειδικά σε διαπροσωπικό επίπεδο.

Η Πανσέληνος κατά τη διάρκεια της σεζόν του Κριού τείνουν να φέρνουν θυμό, ανυπομονησία ή ανησυχία. Τίποτα δεν έρχεται αρκετά γρήγορα. Αποδέχεστε αυτή την πρόκληση, αυτή τη σχέση; Μπαίνετε με το κεφάλι σας ψηλά και το σπαθί στο πλευρό σας; Αγαπάτε τον εαυτό σας αρκετά για να παλέψετε για το δικαίωμά σας να μιλήσετε και να ακουστείτε;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098