Ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/05 Α

taro-sex

Ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/05 Α

Ταρω ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να εμπλακείτε σε αχρείαστες διαφωνίες και τσακωμούς. Είναι μια περίοδος που νιώθετε ότι τα πράγματα δεν πάνε με το μέρος σας. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι όταν δυσκολεύουν οι καταστάσεις, οι δυνατοί επιμένουν. Σε αυτό τον κόσμο του ανταγωνισμού, προσπαθήστε να στηρίξετε αυτά που πιστεύετε. Εκφραστείτε με καθαρότητα και λογική και αρνηθείτε να γίνετε το θύμα των περιστάσεων. Με την αποφασιστικότητά σας, θα μπορέσετε να βγείτε από τις δύσκολες καταστάσεις με ευκολία.

Νομικά θέματα μπορεί να σας προκαλέσουν ανησυχία, αλλά αν μπορέσετε να διαπραγματευτείτε αποτελεσματικά θα βγείτε νικητές!
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα υπάρχει λίγη σύγχυση. Φαίνεται σαν να περιπλανάστε άσκοπα στο μονοπάτι της ζωής. Δεν έχετε αίσθηση κατεύθυνση ούτε ποιοι είναι οι στόχοι σας. Έχετε περάσει πολύ χρόνο προσπαθώντας να βοηθήσετε και να υποστηρίξετε τους άλλους και τώρα νιώθετε εσείς ανικανοποίητοι. Είναι καιρός να απομακρυνθείτε από όλα τα είδη συναισθηματικών εμπλοκών.

Βρείτε τον σκοπό στη ζωή σας, κάτι που σας δίνει κατεύθυνση ή αίσθηση σκοπού. Αφιερώστε αυτή την περίοδο στην εύρεση νέας κατεύθυνσης και οράματος.
Τυχερός αριθμός: 8
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Ταρω ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα είστε ανειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους. Είστε κλειστοί και δεν προσπαθείτε να κατανοήσετε το βαθύτερο νόημα αυτών που έχουν συμβεί στη ζωή σας. Είναι καιρός να δεχτείτε την ευθύνη των πράξεων σας. Μην προσπαθήσετε να παίξετε το παιχνίδι των κατηγοριών με τους άλλους και ούτε να ρίξετε αλλού τα δικά σας λάθη.

Αν εμπλέκεστε σε κάποιο νομικό θέμα, μπορεί να νιώθετε νευρικότητα για ένα άδικο αποτέλεσμα και να θέλετε να αντικρούσετε τη δικαστική απόφαση. Μπορεί να υπάρξουν νομικές επιπλοκές ή κάτι που μπαίνει στο δρόμο της δικαιοσύνης.
Τυχερός αριθμός: 11
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

Ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/05 Α

ζώδια Καρκίνος

Είναι καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σας, ειδικά αν είστε δικαστές, δικηγόροι και προσωπικό υπεράσπισης. Θα λάβετε υποστήριξη από τους ανωτέρους σας και μπορεί να πάρετε ένα ρόλο ηγεσίας. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να παραμείνετε αποστασιοποιημένοι και αντικειμενικοί σε μια κατάσταση, έτσι ώστε να μπορέσετε να εξακριβώσετε την αλήθεια και να βρείτε τα γεγονότα. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εξυπνάδα σας για να αποδείξετε την άποψή σας και να επιτύχετε.

Η μόρφωση και η εμπειρία σας είναι σημαντικές, αλλά το ίδιο είναι και οι καθημερινές παρατηρήσεις και σκέψεις σας. Μπορείτε επίσης να λύσετε προβλήματα χρησιμοποιώντας την ιστορία, τους κανόνες, τους νόμους και διπλωματία.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

chartomantia-098

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα θα είστε δίκαιοι και θα ακολουθήσετε τον δρόμο της αλήθειας ή της ηθικής. Οι κάρτες δείχνουν επίσης μια περίοδο που απαιτείται λήψη αποφάσεων. Είναι καιρός να επικεντρωθείτε στον θείο νόμο του κάρματος. Μην ξεχνάτε ότι τα γεγονότα στη ζωή σας που πήγαν καλά, ήταν μοιραίο να λειτουργήσουν έτσι. Η παρούσα κατάσταση υπάρχει λόγων των αποφάσεων και των πράξεων του παρελθόντος σας. Έχετε αυτό που αξίζετε.

Σε περίπτωση που εμπλέκεστε σε κάποια νομική μάχη, το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας. Είναι επίσης καλή περίοδος για να υπογράψετε νέα συμβόλαια ή να κλείσετε συμφωνίες.
Τυχερός αριθμός: 11
Τυχερό χρώμα: Λιλά

Ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/05 Α

ζώδια Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη ενέργεια, πάθος και ενθουσιασμό. Αγωνιάτε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή να κάνετε πραγματικότητα μια ιδέα και να τα μοιραστείτε με τους άλλους. Η πρόκληση, ωστόσο, είναι να συμβαδίσετε με τον ενθουσιασμό σας! Η αρχή πάντα είναι υποσχόμενη αλλά θα πρέπει να δουλέψετε με επιμονή για να κάνετε πραγματικότητα τις ιδέες σας και παράλληλα να διατηρήσετε τον ίδιο ρυθμό και την ενέργεια. Είναι επίσης ιδανική περίοδος για μαθητές ή για οποιονδήποτε ετοιμάζεται να μάθει κάτι νέο ή να ενημερώσει τις δεξιότητές του.

Οι δημιουργικές και επικοινωνιακές δεξιότητές σας μπορεί να βρεθούν στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα. Είναι καλή περίοδος για συνεντεύξεις ή για να κάνετε παρουσιάσεις. Θα είστε επιτυχείς!
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Ασημί

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

tarw-zwdia