ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/05 Β

taro

ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/05 Β

ταρω ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε ότι έχετε κάνει ό,τι καλύτερο μπορείτε αλλά και πάλι τίποτα δεν μοιάζει να είναι αρκετό. Εμπιστευτείτε το σύμπαν: Ενώ η κατάσταση μπορεί να είναι ενοχλητική τώρα, έχετε πάρει το σωστό μονοπάτι. Με τον καιρό θα αρχίσετε να βλέπετε ότι όντως υπάρχει λόγος που είναι έτσι στρωμένο.

Σταματήστε να επικρίνετε μονίμως τον εαυτό σας για το αν κάνετε το σωστό. Είστε εκεί που είστε και πρέπει να αποδεχτείτε την κατάσταση. Νομικά θέματα μπορεί να μην καταλήξουν υπέρ σας τώρα. Δεν είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσετε νέα έργα ή να υπογράψετε νέες συμφωνίες.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Μπεζ

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να καβγαδίζετε με το ταίρι σας. Φαίνεται πως υπάρχει έλλειψη αρμονίας. Το καλύτερο είναι να είστε ειλικρινείς με το ταίρι σας και να επικοινωνείτε ανοιχτά. Φαίνεται πως το ταίρι σας νομίζει πως είναι καλύτερος/η από εσάς ή ότι η γνώμη τους είναι πιο σημαντική από τη δική σας. Θα είναι καλό να αναλύσετε το αν θεωρείται τη σχέση σας σημαντική ή αν πρόκειται για μια ιστορία που θα τελειώσει.

Επαγγελματικά, οι κάρτες προβλέπουν μια διαφωνία με έναν συνεργάτη ή προϊστάμενο. Προσπαθήστε να χειριστείτε τη διαμάχη με επαγγελματικό και διπλωματικό τρόπο και να μην γίνετε συναισθηματικοί.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

taro-zodia-76

ταρω ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν απάτη. Μην πέσετε θύμα της προδοσίας ή της απάτης κάποιου. Δεν είναι καλή περίοδος να υπογράψετε νέα συμβόλαια ή να κλείσετε συμφωνίες. Προσπαθήστε να το αναβάλλετε για την επόμενη εβδομάδα. Αν δεν μπορείτε να το καθυστερήσετε, φροντίστε να διαβάσετε όλα τα έγγραφα πολύ προσεκτικά πριν υπογράψετε και να τα ελέγξετε όλα δύο και τρεις φορές.

Μερικοί Τοξότες μπορεί να θέλουν να ζουν σαν μοναχικοί λύκοι και να μην είναι με την αγέλη. Ωστόσο, μπορεί αυτό να σας οδηγήσει σε συναισθήματα απομόνωσης. Μην ξεχνάτε ότι όταν πέφτει το χιόνι και φυσά ο κρύος άνεμος, ο μονόλυκος πεθαίνει αλλά η αγέλη επιβιώνει.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να θυμάστε ότι η νύχτα είναι πιο σκοτεινή λίγο πριν την αυγή. Αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σας προσπαθούν να σας δείξουν ένα μοτίβο που είναι τόσο παλιό όσο και το ταξίδι της ψυχής σας. Είναι καιρός να ξεχωρίσετε τη ψευδαίσθηση από την πραγματικότητα. Ακούστε απλώς την εσωτερική φωνή σας, τη διαίσθησή σας και συνεχίστε να βαδίζετε στο μονοπάτι σας μέσα στο σκοτεινό βράδυ. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε σύγχυση ή οι φόβοι ή το άγχος σας περιτριγυρίζουν, απλώς ξεχάστε τη λογική ή τα συναισθήματα και χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για καθοδήγηση.

Ο εσωτερικός εαυτός σας θα σας οδηγήσει σε κρυμμένες ευκαιρίες. Είναι εξαιρετικά συναισθηματική περίοδος για τις ερωτικές σχέσεις.
Τυχερός αριθμός: 18
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο

ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 13-19/05 Β

chartomantia-098

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να αντιμετωπίσετε διαμάχες. Ωστόσο, είναι καιρός να σταθείτε στο ύψος σας και να υποστηρίξετε αυτά που πιστεύετε. Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αυτά που υποστηρίζουμε, διαφορετικά μπορεί να παλεύουμε ενάντια στον εαυτό μας. Έτσι, πριν μπείτε στη μάχη, κάντε μια παύση και σκεφτείτε για τι πολεμάτε. Αν δείτε ότι ο σκοπός αξίζει και η θέση σας είναι σταθερή, προχωρήστε με αυτοπεποίθηση.

Αν πιστεύετε ότι η μάχη δεν είναι απαραίτητη, τότε μην παλέψετε. Αυτός που ξέρει πότε πρέπει να παλέψει και πότε όχι θα βγει νικητής.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Μπλε ηλεκτρίκ

ταρω ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα έχετε τραβήξει την κάρτα της επιτυχίας. Θα ενώνετε και θα ισορροπείτε την εσωτερική αρμονία και τις ικανότητες σας. Αυτό θα σας προσφέρει ανταμοιβές και επιτυχίες. Η σκληρή σας δουλειά θα αποδώσει! Είναι καιρός για γιορτή και χαρά. Αποφοίτηση, γεννήσεις, νέοι έρωτες, προαγωγές, βραβεία, όλα αυτά φαίνονται σε αυτή την κάρτα. Μερικοί Παρθένοι μπορεί να αποφασίσουν να ταξιδέψουν.

Ένας κύκλος της ζωής τελειώνει και τώρα είστε έτοιμοι να περάσετε στον επόμενο. Προσπαθήστε να δείτε τη ζωή από μια πιο ολοκληρωμένη οπτική πριν προχωρήσετε στην επόμενη φάση.
Τυχερός αριθμός: 21
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

zwdia-66