ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 17-23/04 Β

tarw-krisi

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 17-23/04 Β

ταρω Ζυγός: Το Εννέα των Ξιφών
Αυτή η κάρτα δείχνει ανησυχίες – το είδος των ανησυχιών που σας κρατούν ξύπνιους το βράδυ ή σας κάνουν να έχετε εφιάλτες. Αν και δεν είναι εντελώς αβάσιμες, αυτές οι ανησυχίες μπορεί να είναι ελαφρώς υπερβολικές στο ανήσυχο μυαλό σας. Αυτή την εβδομάδα μην αφήσετε το φόβο να μετατρέψει μια μικρή πρόκληση σε τραγωδία.

Μερικές φορές αν επικεντρωνόμαστε υπερβολικά στα προβλήματά μας, εκείνα αποκτούν τον έλεγχο της ζωής μας. Σας παρακαλώ, μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και να έχετε εμπιστοσύνη στο ότι οι ανησυχίες σας δεν είναι τέρατα. Είναι διαχειρίσιμες. Μπορείτε να τα ξεπεράσετε αυτά τα πράγματα, αν έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να το κάνετε.

 

ταρω Σκορπιός: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Αυτή η βασίλισσα είναι γεμάτη νεύρο, είναι έξυπνη και αυθάδης, δημιουργική και συγκροτημένη. Αυτή την εβδομάδα αυτή η κυρία είστε εσείς! Είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα, αφήστε αυτή την ντίβα να γίνει ο οδηγός σας. Πάρτε την ιδιοκτησία των δώρων και της χαράς σας, διατυμπανίστε τα ταλέντα σας, βρείτε ένα ακροατήριο για το ατομικό σας σόου.
Πιστέψτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε μια ξεχωριστή εμφάνιση, οι παπαράτσι περιμένουν να θαμπωθούν από εσάς. Να κάνετε τους άλλους να ζητωκραυγάζουν, είναι αυτό που γεννηθήκατε για να κάνετε. Παρακαλώ θυμηθείτε: δεν χρειάζεται να ζείτε πραγματικά στο Χόλιγουντ για να είστε υπέροχοι. Εμπνευστείτε και μοιραστείτε τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από τον ταχυδρομικό κώδικα ή το επάγγελμά σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-3-zodia

ταρω Τοξότης: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων
Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε με τα χρήματα. Πρακτικές συμβουλές είναι διαθέσιμες για τη διαχείριση και την αύξηση των οικονομικών σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διερευνήσετε τη στάση σας απέναντι στην καθαρή αξία σας και στη βελτίωσή της. Κάντε ένα μάθημα για τις φορολογικές διαγραφές ή διαβάστε σχετικά με τη βελτίωση των οικονομικών σας, εξοφλήστε αυτή την πιστωτική κάρτα που μόνο σε μπελάδες σας βάζει ούτως ή άλλως, ή εξερευνήστε νέους τρόπους για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας.
Αυτή η κάρτα λέει ότι είστε αρκετά έξυπνοι για να αναλάβετε τη φροντίδα των οικονομικών σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε κάποια νέα κόλπα.

ταρω Αιγόκερως: Το Οχτώ των Πεντάκτινων
Αυτή είναι η κάρτα της κινητήριας δύναμης. Είτε το ξέρετε είτε όχι, η φήμη έχει κυκλοφορήσει για την υπηρεσία ή το προϊόν σας. Μπορούν οι άλλοι να βασιστούν πάνω στην επιμέλειά σας και το μεράκι σας. Δεν έχετε παρατηρήσει όλες τις επευφημίες που σας αξίζουν – όχι ακόμα τουλάχιστον. Θεωρείστε ότι η γνώμη σας για το τι κάνετε και για το πώς το κάνετε αυτό, επηρεάζει τους στόχους σας.
Όσο πιο συνδεδεμένοι είστε με την τέχνη σας, τόσο περισσότερα θα βγάλετε από το προϊόν σας. Αγαπάτε αυτό που κάνετε; Συνδεθείτε με την περηφάνια της παραγωγής. Αυτή την εβδομάδα, η μοναδική σας δέσμευση στη τέχνη σας θα σας φέρει περισσότερες ανταμοιβές από όσες περιμένατε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Υδροχόος: Το Τέσσερα των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα κρύβει παγίδες, αν και δεν είναι μια κακή κάρτα. Προτείνει ότι υπάρχουν λόγοι ακριβώς μπροστά σας, για να αισθάνεστε πραγματικά καλά. Ωστόσο υπονοεί ότι μπορεί να μην αναγνωρίζετε αυτά τα πράγματα που είναι ακριβώς μπροστά σας. Διανοητικά μπορεί να γνωρίζετε ότι έχετε ευλογίες, αλλά μέσα στην καρδιά σας δεν είστε ικανοποιημένοι. Αισθάνεστε σαν να μην είναι αρκετά, σαν να μην είναι όλα εκεί.

Αντί να κυλιέστε στη δυσαρέσκεια όμως, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. Ίσως να μην αισθάνεστε συνδεδεμένοι, γιατί δεν κάνετε όσα μπορείτε για να συνδεθείτε. Στραφείτε προς τους άλλους. Και αν δεν μπορείτε να είστε με το άτομο που αγαπάτε, αγαπήστε το άτομο που είστε μαζί.

ταρω Ιχθύες: Ο Άσος των Ράβδων
Αυτός ο Άσος είναι η έμπνευση. Μια νέα σύνδεση με το πνεύμα σας. Αυτή την εβδομάδα, ορμά πίσω στην ώθησή σας και στη φιλοδοξία σας και στη θέλησή σας. Αυτή την εβδομάδα θα ενθουσιαστείτε για ένα νέο έργο, μια νέα σύνδεση, μια νέα δυνατότητα. Γνωρίζετε αυτό το συναίσθημα, όταν ξυπνάτε το πρωί και δεν μπορείτε να περιμένετε να ξεκινήσετε την ημέρα σας ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε το… γεμίστε εσείς το κενό. Αυτό σας περιμένει.
Το καλύτερο μέρος θα είναι ότι αυτό που θέλετε εσείς, θα σας θέλει κι εκείνο! Είστε ένας μαγνήτης γι’ αυτό που επιθυμείτε και το πάθος σας το τραβά προς τα εσάς καθώς το αναζητείτε! Αυτή την εβδομάδα θα ανυπομονείτε να ξεκινήσετε, επειδή έχετε κάτι νέο και συναρπαστικό να κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera