ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 17-23/04 A

osiris-tarw

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 17-23/04 A

ταρω Κριός: Ο Κρεμασμένος
Ο Κρεμασμένος είναι η ευκαιρία σας να βιώσετε ένα νέον τρόπο θεώρησης μιας κατάστασης, η ευκαιρία να δοκιμάσετε έναν νέο τρόπο κατανόησης. Ο τρόπος με τον οποίο πλησιάζατε τους στόχους σας δεν ήταν απόλυτα αποτελεσματικός – και αυτή η κάρτα μιλάει για τη φάση ακριβώς πριν από μια αποκάλυψη. Μπορεί να σας μοιάζει περισσότερο σαν εμπόδιο – ή ακόμα και σαν τέλμα – αλλά να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας.

Θα πρέπει να θυσιάσετε τους παλιούς τρόπους που κάνατε τα πράγματα, αλλά οι παλιοί τρόποι δεν ήταν αποτελεσματικοί για εσάς ούτως ή άλλως, οπότε στο καλό να πάνε. Αλλά πριν να έχετε την επόμενη μεγάλη ιδέα σας, θα πρέπει να βρείτε μια νέα οπτική γωνία. Πάρτε λίγο χρόνο για να καθαρίσετε το κεφάλι σας και να απελευθερώσετε τα παλιά μοτίβα σκέψης.

 

ταρω Ταύρος: Το Επτά των Ξιφών
Αυτή είναι η στιγμή που υπερασπίζεστε αυτά που πιστεύετε ότι είναι αληθινά, ακόμα και όταν η κοινή γνώμη μπορεί να είναι αντίθετη. Κρατήστε σταθερή στάση, προχωρήστε όπως έχετε σχεδιάσει και θα βγείτε νικητές. Ίσως χρειαστεί να το κάνετε μόνοι σας για λίγο – καλύτερα να κρατήσετε τα πράγματα στο σκοτάδι, μέχρι να πάρουν τα πάνω τους.
Αυτή η κάρτα δείχνει ότι μπορεί να έχετε (ή να κερδίσετε) ένα πλεονέκτημα που μπορεί να κάνει τους άλλους να ζηλέψουν, γι’ αυτό είναι καλύτερο να μην καυχιέστε. Εμπιστευτείτε αυτά που ξέρετε ότι είναι καλά και αληθινά για εσάς και αφήστε τους υπόλοιπους να κάνουν ό,τι θέλουν. Μερικές φορές πρέπει να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι δεν πειράζει να είμαστε περίεργοι. Αυτή η κάρτα είναι η άδειά σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

tarw-zwdia

ταρω Δίδυμοι: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Αυτή η Βασίλισσα είναι έξυπνη και πνευματώδης – ένα καταπληκτικό μιξ για τα πάρτι, γιατί μπορεί να μιλήσει σε οποιονδήποτε για οτιδήποτε. Κλίνει περισσότερο προς την πνευματική πλευρά του φάσματος, πολλοί θα εκπλαγούν όταν μάθουν ότι είχε πολλές απογοητεύσεις στη ζωή. Προτιμά να κρατά την αλήθεια σε ένα όμορφο κουτί με την ένδειξη «για τα μάτια μου και μόνο», δεμένο με μια όμορφη κορδέλα. Πάρτε τα στοιχεία αυτής της βασίλισσας και κάντε την αλήθεια σας όμορφη – μετατρέψτε τη σε τέχνη ή σε ένα blog ή σε ένα σενάριο.
Το γεγονός ότι αυτή η κάρτα έχει εμφανιστεί εδώ για εσάς αυτή την εβδομάδα, προτείνει ότι η γοητευτική επικοινωνία είναι το δώρο σας. Η κοινωνικοποίηση είναι στα χαρτιά, αλλά δεν χρειάζεται να αποκαλύψετε όλη σας την ωμή ευπάθεια. Το να κερδίσετε νέους θαυμαστές και να δικτυωθείτε θα είναι παιχνιδάκι, αν κρατήσετε την ατμόσφαιρα χαλαρή και όμορφη.

ταρω Καρκίνος: Το Εννέα των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα δείχνει έναν άνετο ρυθμό. Εφόσον τα πεντάκτινα καλύπτουν τον τομέα της εργασίας και των οικονομικών, είναι πιθανό να αναφέρεται σε μια αίσθηση σταθερότητας σε αυτά τα θέματα. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε ένα μικρό ρίσκο και να επεκτείνετε τις δυνατότητές σας.
Επενδύστε σε ένα χόμπι (ένα μάθημα χορού, μαγειρέματος, μια νέα κιθάρα, εργαλεία επεξεργασίας ξύλου, κλπ) που τιμά την πλήρη έκφρασή σας. Αναβαθμίστε το γραφείο σας ή την τρέχουσα επιχείρησή σας, αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες, ζητήστε αύξηση, προσθέστε μια νέα γραμμή προϊόντος. Ακόμα κι αν τα όριά σας ήταν κάπως μέσα στην ασφάλεια, αυτή η κάρτα υποστηρίζει τη συνεχή εξέλιξή σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Λέων: Ο Άσος των Ξιφών
Αυτή την εβδομάδα θα βρείτε νέους τρόπους να επικοινωνείτε και να συνδεθείτε. Μερικές φορές δεν σας ακούν πραγματικά – ξέρετε τι εννοώ. Διότι δεν έχει σημασία μόνο αυτό που λέτε, αλλά και ο τρόπος που το λέτε. Ένα μεγάλο μέρος της αποτελεσματικής επικοινωνίας, είναι να γνωρίζετε το κοινό σας και να προσαρμόζετε το μήνυμά σας έτσι ώστε να μπορεί να μεταδοθεί. Φυσικά, αυτό απαιτεί το να ακούτε επίσης.

Μπορεί να έχετε την πνευματική εκτίμηση αυτής της έννοιας, αλλά αυτή η κάρτα λέει ότι ήρθε η ώρα να το κάνετε πράξη. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε περισσότερους επιτυχείς τρόπους για να μοιράζεστε, οπότε αυτές οι πόρτες θα ανοίξουν πραγματικά για εσάς και η πρόοδό σας θα προέρθει από αυτές τις νέες τακτικές.

ταρω Παρθένος: Ο Ιππότης των Ράβδων Αντίστροφα
Θέλετε να προχωρήσετε προς τα εμπρός, αλλά ο χρόνος δεν είναι σωστός. Ξέρω ότι αισθάνεστε έτοιμοι να πάρετε το δρόμο σας, αλλά αυτή η κάρτα δείχνει ότι αν ξεκινήσετε τώρα, μπορεί να φανείτε σαν να είστε πεινασμένοι για εξουσία ή κάτι χειρότερο… σαν νταήδες. Και σε αυτό το σημείο, μπορεί ακόμη και να βλέπετε τον εαυτό σας με αυτό τον τρόπο. Αυτό δεν είναι καλό. Έτσι, κρατηθείτε και σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε.
Ο χώρος για θυσίες, καθυστερήσεις και να αφεθείτε στη ροή, είναι ο σωστός τρόπος για να περιηγηθείτε σε αυτή τη φάση και ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τους μεγάλους στόχους σας άθικτους. Κόψτε ταχύτητα, να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας και με τους άλλους και να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι έχετε εξελιχθεί αρκετά για να μπορέσετε να αγκαλιάσετε αυτό που είναι λιγότερο από το ιδανικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-768