ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 17-23/07 A

kartes-taro

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 17-23/07 A

ταρω Κριός: Ο Ακόλουθος των Ράβδων
Όταν εμφανίζονται οι Ακόλουθοι, μας λένε ότι ένας νέος κύκλος μάθησης μας περιμένει. Οι Ακόλουθοι φέρνουν νέες πληροφορίες από τις οποίες μπορείτε να κερδίσετε και να μάθετε. Σε αυτή την περίπτωση, το μέρος των Ράβδων λέει ότι η μάθηση θα συμβεί στον τομέα της έμπνευσης, της δημιουργικότητας και της εσωτερικής φωτιάς.

Αυτή την εβδομάδα θα βρεθείτε σε μια νέα δημιουργική προσπάθεια, που θα κάνει τους δημιουργικούς χυμούς σας να ρέουν. Αυτό απαιτεί να αγγίξετε την αυτοπεποίθησή σας και να εμπιστευθείτε τη νέα φωνή σας. Αυτός ο ενθουσιασμός θα σας δώσει μια νέα οπτική στη δημιουργική διαδικασία και θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τους δημιουργικούς μύες σας. Απολαύστε την ένταση.

 

ταρω Ταύρος: Το Οκτώ των Ξιφών
Το Οκτώ των Ξιφών συνήθως σηματοδοτεί μια εποχή που η δική σας φιλοσοφία σας κρατά πίσω. Μπορεί να έχετε κάποια εικόνα για το ποια είναι η ρίζα της απογοήτευσής σας, αλλά εξακολουθείτε να παραμένετε δεσμευμένοι στις παλιές δομές σκέψης σας έτσι κι αλλιώς. Το πρόβλημα είναι πως ο τρόπος κατανόησης των περιορισμών που αισθάνεστε είναι βασισμένος στο φόβο, η αντίληψή σας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα των επιλογών που έχετε μπροστά σας.

zodia-taro-45

Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, αλλά σταθεροί. Ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από τα δεσμά και να αγκαλιάσετε μια νέα φιλοσοφία. Επικεντρώνεστε πάνω σε απογοητεύσεις που είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις προσδοκίες σας, και η ανακούφισή σας βασίζεται σε μια πνευματική αλλαγή. Μπορείτε να βγείτε απ’ αυτό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Δίδυμοι: Το Έξι των Ράβδων
Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου κάρτες. Αυτό είναι το περπάτημα στο κόκκινο χαλί – μεταφορικά τουλάχιστον. Είναι μια πορεία νίκης. Εμφανίζεται συνήθως όταν τα ταλέντα σας αναγνωρίζονται με κάποιο τρόπο – κλείνοντας μια συναυλία, κερδίζοντας ένα βραβείο, λαμβάνοντας έναν καλό βαθμό σε μια εργασία ή κάτι τέτοιο. Συχνά υπάρχει μια δημιουργική πλευρά σε αυτό, όπως το να κερδίσετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο κοινοτικό θέατρο.

Θα νιώσετε σαν να γίνεται παρέλαση για την επιστροφή σας και θα είστε η βασίλισσα (ή ο βασιλιάς, αν επιμένετε). Θα είστε στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, οπότε να είστε ευγενικοί με τους μικρούς ανθρώπους (δηλαδή τους οπαδούς σας).

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Καρκίνος: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Σελώστε τα άλογά σας, στρατιώτες. Ήρθε η ώρα να μπείτε στην οικονομική μάχη. Αυτός ο κύκλος θα σας βρει εξοπλισμένους για να προχωρήσετε μέσα στην οικονομική αρένα. Δείξτε εμπιστοσύνη στην οξυδέρκειά σας και την ικανότητά σας να παίρνετε τον έλεγχο, να συγκεντρώνετε τις συμβουλές και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να κάνετε την υλική ζωή σας πιο σταθερή.

Ώρα να βάλετε ένα σχέδιο σε δράση, να το πάτε στο επόμενο επίπεδο. Ξεκινήστε την εξοικονόμηση σήμερα. Ή πληρώστε το χρέος σας. Ή κάντε την επιπλέον δουλειά για να πληρώσετε για τις διακοπές σας. Ή αγοράστε το νέο κομμάτι γης. Όποιο κι αν είναι, το οφείλετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας να κάνετε το σωστό με τα χρήματά σας. Να είστε πρακτικοί, να προσέχετε τις λεπτομέρειες, να τσεκάρετε τους αριθμούς… αλλά να προχωράτε μπροστά. Εμπρός λοιπόν, αναλάβετε την ευθύνη του μέλλοντός σας.

zwdia-768

ταρω Λέων: Το Δέκα των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με τη χαρά της σταθερότητας. Αυτή είναι μια καλή δουλειά, ίσως, που οδηγεί σε μια προκαταβολή για ένα σπίτι. Ή μια θέση εργασίας μερικής απασχόλησης ή η εξόφληση μιας πιστωτικής κάρτας που οδηγεί σε περισσότερο χώρο οικονομικού ελιγμού. Έχει να κάνει με το να έχετε ένα σχέδιο για το μέλλον και με τις ανάγκες σας που ικανοποιούνται στο παρόν.

Αυτό μπορεί να φαίνεται κάπως πεζό ή ακόμα και βαρετό, αλλά πολλοί άνθρωποι παλεύουν πραγματικά με τα θέματα σταθερότητας. Δώστε στον εαυτό σας ένα φιλικό κτύπημα στην πλάτη, επειδή ήσασταν αρκετά υπεύθυνοι και παρείχατε για την παρούσα άνεσή σας. Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι θα μπορούσατε ή θα έπρεπε να έχετε περισσότερα, αυτή η κάρτα λέει ότι έχετε αρκετούς λόγους για να νιώθετε καλά για αυτά που χτίζετε.

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω Παρθένος: Το Τέσσερα των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα κρύβει παγίδες, διότι δεν είναι μια κακή κάρτα. Προτείνει ότι υπάρχουν λόγοι ακριβώς μπροστά σας για να αισθάνεστε πραγματικά καλά. Ωστόσο υπονοεί ότι μπορεί να μην αναγνωρίζετε αυτά τα πράγματα που είναι ακριβώς μπροστά σας. Διανοητικά μπορεί να γνωρίζετε ότι έχετε ευλογίες, αλλά μέσα στην καρδιά σας δεν είστε ικανοποιημένοι. Αισθάνεστε σαν να μην είναι αρκετά, σαν να μην είναι όλα εκεί.

Αντί να κυλιέστε στη δυσαρέσκεια όμως, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. Ίσως να μην αισθάνεστε συνδεδεμένοι, γιατί δεν κάνετε ό,τι μπορείτε για να συνδεθείτε. Στραφείτε προς τους άλλους. Και αν δεν μπορείτε να είστε με αυτόν που αγαπάτε, αγαπήστε αυτόν που είστε μαζί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera