ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 17-23/07 B

tarw-taro

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 17-23/07 B

ταρω Ζυγός: Ο Άσος των Ράβδων Αντίστροφα
Ήρθε η ώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας και να τον ανεβάσετε. Επανεξετάστε την περηφάνια σας, γίνετε ενεργητικοί για την αύξηση του αυτοσεβασμού σας. Κάντε κάτι για να συνδέσετε τον εαυτό σας πίσω με τη ζωή και να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι το έχετε ακόμα. Μπορεί να είναι η στιγμή να ξεσκονίσετε ένα παλιό δημιουργικό έργο – ίσως κάτι που εγκαταλείψατε από ανασφάλεια;

Κάντε ένα μάθημα stand-up comedy ή ξεσκονίστε το μισό γραμμένο σενάριο ή φτιάξτε κάτι για το διαδικτυακό κατάστημά σας. Ό,τι και αν είναι, αναγνωρίστε ότι κάτι που αφέθηκε στο παρελθόν επιστρέφει για άλλη μια προσπάθεια. Αυτή τη φορά κάντε το όντως και δώστε τα όλα. Θα είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.

 

ταρω Σκορπιός: Το Εννέα των Ξιφών
Αυτή η κάρτα δείχνει ανησυχίες – το είδος των ανησυχιών που σας κρατούν ξύπνιους το βράδυ ή σας κάνουν να έχετε εφιάλτες. Αν και δεν είναι εντελώς αβάσιμες, αυτές οι ανησυχίες μπορεί να είναι ελαφρώς υπερβολικές στο ανήσυχο μυαλό σας. Αυτή την εβδομάδα μην αφήσετε το φόβο να μετατρέψει μια μικρή πρόκληση σε τραγωδία.

zodia-taro-45

Μερικές φορές αν επικεντρωνόμαστε υπερβολικά στα προβλήματά μας, εκείνα αποκτούν τον έλεγχο της ζωής μας. Σας παρακαλώ, μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και να έχετε εμπιστοσύνη ότι οι ανησυχίες σας δεν είναι τέρατα. Είναι διαχειρίσιμες. Μπορείτε να ξεπεράσετε αυτά τα πράγματα, αν έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να το κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω Τοξότης: Το Οκτώ των Ράβδων
Φροντίστε να έχετε μπαταρία στο κινητό σας, βενζίνη στο αυτοκίνητο και να τσεκάρετε όλα τα email σας. Πολλές ευκαιρίες βρίσκονται μπροστά σας αυτή την εβδομάδα και δεν θα θέλετε να χάσετε καμία πρόσκληση. Ήρθε η ώρα της απόδοσης όλης της ενέργειας που έχετε επενδύσει. Φαίνεται πως οι μικροί καρποί που έχετε σπείρει, αρχίζουν να ανθίζουν.

Πραγματικά, όλα αυτά που σας εμπνέουν και τροφοδοτούν το πάθος σας, έρχονται προς το μέρος σας με υψηλή ταχύτητα. Για την ακρίβεια, έρχονται με τέτοια ταχύτητα που αν δεν είστε προετοιμασμένοι να τα αρπάξετε, θα σας προσπεράσουν. Προετοιμαστείτε να πηδήξετε!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Αιγόκερως: Ο Κρεμασμένος
Ο Κρεμασμένος είναι η ευκαιρία σας να βιώσετε έναν νέο τρόπο θεώρησης μιας κατάστασης, η ευκαιρία να δοκιμάσετε έναν νέο τρόπο κατανόησης. Ο τρόπος με τον οποίο πλησιάζατε τους στόχους σας, δεν ήταν απόλυτα αποτελεσματικός – και αυτή η κάρτα μιλάει για τη φάση ακριβώς πριν από μια αποκάλυψη. Μπορεί να σας μοιάζει περισσότερο σαν εμπόδιο – ή ακόμα και σαν τέλμα – αλλά να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας.

Θα πρέπει να θυσιάσετε τους παλιούς τρόπους που κάνατε τα πράγματα, αλλά οι παλιοί τρόποι δεν ήταν αποτελεσματικοί για εσάς ούτως ή άλλως, οπότε στο καλό να πάνε. Αλλά προτού να έχετε την επόμενη μεγάλη ιδέα σας, θα πρέπει να βρείτε μια νέα οπτική γωνία. Πάρτε λίγο χρόνο για να καθαρίσετε το κεφάλι σας και να απελευθερώσετε τα παλιά μοτίβα σκέψης.

zodia-zvdia-75

ταρω Υδροχόος: Το Τρία των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με τη διασκέδαση. Δείχνει πως έρχονται καλές στιγμές στο δρόμο σας: καλοί φίλοι, καλή μουσική, γέλιο, και ενδεχομένως ανέμελες σπονδές. Κάποιος κοντινός σας άνθρωπος μπορεί να γιορτάζει τα γενέθλιά του, ίσως αυτοσχέδιες κοινωνικοποιήσεις να συμβούν χωρίς λόγο – που είναι το καλύτερο είδος λόγου!

Η εικόνα της κάρτας δείχνει τις Τρεις Χάριτες που συμβολίζουν τη χαρά, την καλή θέληση και τη φιλανθρωπία. Στον κλασικό μύθο ήταν όμορφες νύμφες – πλάσματα που φτερουγίζουν και εμπνέουν τη σιγουριά και την ελαφρότητα της καρδιάς. Αυτό ευνοεί τη χαλάρωση και την απόλαυση της καλής παρέας. Φίλες θα κατέχουν εξέχουσα θέση και θα παρέχουν ψυχαγωγία και ευθυμία. Αυτή την εβδομάδα γίνεται το πάρτι.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Ιχθύες: Το Δέκα των Κυπέλλων
Αυτή είναι μια πολύ όμορφη κάρτα. Τα «Δέκα» έχουν να κάνουν με την καρποφορία, το αποκορύφωμα ενός κύκλου. Εδώ τα πάντα ενώνονται και βγάζουν νόημα. Και συμβαίνει στη σφαίρα των συναισθημάτων, οπότε υποδηλώνει ισχυρή συναισθηματική σύνδεση και βάθος των συναισθημάτων.

Αυτή την εβδομάδα θα βλέπετε πολύ καλά τι λειτουργεί στη ζωή σας, θα νιώθετε ευγνώμονες για την ευλογία των καλών ανθρώπων γύρω σας. Για την ακρίβεια, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για μια γιορτή ή μια τιμητική επανένωση και την προώθηση αυτών των ζεστών συναισθημάτων.