ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 31/07 – 06/08 A

d6f87b6c656a4e3d1553a86ef22961fc274920fb

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 31/07 – 06/08 A

ταρω Κριός: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Σελώστε τα άλογά σας, στρατιώτες. Ήρθε η ώρα να μπείτε στην οικονομική μάχη. Αυτός ο κύκλος θα σας βρει εξοπλισμένους για να προχωρήσετε μέσα στην οικονομική αρένα. Δείξτε εμπιστοσύνη στην οξυδέρκειά σας και την ικανότητά σας να παίρνετε τον έλεγχο, να συγκεντρώνετε τις συμβουλές και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να κάνετε την υλική ζωή σας πιο σταθερή.

Ώρα να βάλετε ένα σχέδιο σε δράση, να το πάτε στο επόμενο επίπεδο. Ξεκινήστε την εξοικονόμηση σήμερα. Ή πληρώστε το χρέος σας. Ή κάντε την επιπλέον δουλειά για να πληρώσετε για τις διακοπές σας. Ή αγοράστε το νέο κομμάτι γης. Όποιο κι αν είναι, το οφείλετε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας να κάνετε το σωστό με τα χρήματά σας. Να είστε πρακτικοί, να προσέχετε τις λεπτομέρειες, να τσεκάρετε τους αριθμούς… αλλά να προχωράτε μπροστά. Εμπρός λοιπόν, αναλάβετε την ευθύνη του μέλλοντός σας.

zodia-taro-45

 

ταρω Ταύρος: Το Οκτώ των Ράβδων
Φροντίστε να έχετε μπαταρία στο κινητό σας, βενζίνη στο αυτοκίνητο και να τσεκάρετε όλα τα email σας. Πολλές ευκαιρίες βρίσκονται μπροστά σας αυτή την εβδομάδα και δεν θα θέλετε να χάσετε καμία πρόσκληση. Ήρθε η ώρα της απόδοσης όλης της ενέργειας που έχετε επενδύσει. Φαίνεται πως οι μικροί καρποί που έχετε σπείρει, αρχίζουν να ανθίζουν.
Πραγματικά, όλα αυτά που σας εμπνέουν και τροφοδοτούν το πάθος σας έρχονται προς τα πάνω σας με υψηλή ταχύτητα. Έρχονται με τέτοια ταχύτητα για την ακρίβεια, που αν δεν είστε προετοιμασμένοι να τα αρπάξετε, θα σας προσπεράσουν. Προετοιμαστείτε να πηδήξετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  Ταρω προβλεψεις Αυγουστου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος  διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος  σκορπιος  τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω Δίδυμοι: Η Δύναμη
Αυτό δεν έχει να κάνει με τη σωματική δύναμη ή την ωμή βία. Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με την εύρεση χάρης στην αποφασιστικότητά σας. Με το να κατευθύνετε τη θέλησή σας προς την κατεύθυνση αυτών που θέλετε, χωρίς να είστε εκρηκτικοί ή νταήδες. Έχει να κάνει με το αίσθημα του φόβου και / ή της ανυπομονησίας, αλλά με το να τα αγνοείτε και να κινήστε προς τα εμπρός ούτως ή άλλως.

Είναι σαν να είστε πολεμιστές, μόνο που δεν παλεύετε ενάντια στους εξωτερικούς εχθρούς αλλά ενάντια στους εσωτερικούς (μερικές φορές είμαστε ο χειρότερος εχθρός μας). Αυτή την εβδομάδα καλείστε να τιμήσετε το εγώ, που σας λέει αυτό που θέλετε ενώ ασκεί την αυτοπεποίθηση και την ευπρέπεια που χρειάζονται για να το πάρετε. Αυτό που θέλετε, σας θέλει… οπότε περπατήστε με πίστη και διεκδικήστε το.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Καρκίνος: Το Τέσσερα των Ξιφών Αντίστροφα
Πρέπει να σταματήσετε κάτι, για το δικό σας καλό. Αυτή η κάρτα δείχνει πώς το πρόγραμμά σας είναι μια καλή συνταγή για εξουθένωση. Πέφτουν ευθύνες πάνω σας αυτή τη στιγμή, που απομυζούν την ενέργεια της ζωής σας. Στην ορθή της θέση αυτή η κάρτα, προτείνει έναν υπνάκο ή να βρείτε χρόνο για να κάνετε διαλογισμό κάθε μέρα. Ανάποδη, είναι πιο έντονη.

Μπορεί να είναι μια ελαφριά αρρώστια ή μια ημικρανία ή κάτι ακόμα πιο δραματικό, όπως η αποτοξίνωση, που θα σας αναγκάσει να κόψετε ταχύτητα και να κάνετε ένα πραγματικό διάλλειμα από τη ζωή σας. Αυτή η κάρτα δεν έχει να κάνει με κακά νέα. Το μήνυμά της έχει να κάνει με την αυτοσυντήρηση. Χρειάζεστε ένα ουσιαστικό διάλλειμα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Λέων: Το Επτά των Πεντάκτινων
Σκεφτείτε τον γεωργό που έχει φροντίσει το έδαφός του, έχει σπείρει τα χωράφια του, έχει βάλει λίπασμα και πολλή δουλειά και προσπάθεια, φτάνει σε ένα σημείο που πρέπει απλά να περιμένει να ωριμάσει η σοδειά του για να τη θερίσει. Ο γεωργός δεν έχει τη δύναμη να τα κάνει να μεγαλώσουν γρηγορότερα. Η φύση πρέπει να πάρει την πορεία της και ο γεωργός θα πρέπει να περιμένει μέχρι να δει τι θα θερίσει.
Σε αυτό το σημείο βρίσκεστε κι εσείς αυτή την εβδομάδα, στη φάση της ωρίμανσης. Δεν είναι ο καιρός για την μεγάλη συγκομιδή, και δεν μπορείτε να την πιέσετε. Αλλά μην εγκαταλείπετε επειδή δεν μπορείτε να την δείτε ακόμη, η Μητέρα Φύση κάνει τα μαγικά της στα μεταφορικά εδάφη σας. Τα οφέλη μόλις τώρα αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς.

 

ταρω Παρθένος: Το Δύο των Ράβδων
Το «Δύο» συχνά εμφανίζεται στην αρχή νέων έργων, όταν προσπαθείτε να μαζέψετε πόρους για ένα νέο εγχείρημα. Αυτό το «Δύο» είναι των Ράβδων, που σημαίνει ότι κυβερνά τον τομέα της έμπνευσης και της δημιουργικότητας.
Θα χρειαστούν κάποια ταχυδακτυλουργικά κόλπα καθώς προσπαθείτε να απογειώσετε αυτή την προσπάθεια από το έδαφος. Δεν σας τρομάζει η δουλειά όμως, αρκεί να σας εμπνέει το έργο. Αυτή η κάρτα σας λέει να ακολουθήσετε το πάθος σας αυτή την εβδομάδα (λες και σας χρειάζεται άδεια) και σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε και να επενδύσετε την ενέργειά σας στα πράγματα που σας εμπνέουν.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera