ταρω ερωτικες προβλέψεις 13/12 Τρίτη

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλέψεις 13/12 Τρίτη

ταρω κριός: Ο Κρεμασμένος Αντεστραμμένος
Σήμερα θα έχετε την αίσθηση ότι έχουν στερέψει οι επιλογές και η ελπίδα σας. Μέσα στη σχέση σας ο ένας νιώθει ως μάρτυρας, που υπηρετεί τον άλλον ο οποίος δεν εκτιμά τις προσπάθειες. Έχετε βαλτώσει κι ίσως κάπου ελλοχεύουν εθισμοί και αυταπάτες… Επιλέγετε ωστόσο να μην βλέπετε τα σημάδια εξάρτησης από ουσίες ή τζόγο. Φοράτε τα ροζ γυαλιά σας, για να μην βλέπετε τα ψέματα του άλλου. Είναι επιτακτική η ανάγκη να βγείτε από την παθητικότητα, ακόμη κι αν αυτή σημαίνει επίπονες ρήξεις και λήξεις.

ταρω ταύρος: Η Αυτοκράτειρα Αντεστραμμένη
Πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σήμερα σε υπερβολικές παραχωρήσεις ή καταστολές. Ίσως έχετε επενδύσει πολύ χρόνο σε συναισθηματικά και ερωτικά, και έχετε αμελήσει τις πρακτικές ανάγκες της καθημερινότητας. Ίσως το ταίρι σας να αισθάνεται πίεση από την υπερβολική σας συνύπαρξη, δώστε χρόνο στη σχέση να αναπνεύσει. Δεν αποκλείεται να πάσχει η σχέση σας από έλλειψη σεξ και ρομάντζου.
Ίσως προκύψουν προβλήματα σε μια εγκυμοσύνη ή για την επίτευξή της.
Οι αδέσμευτοι σπαταλούν χρόνο στην αναζήτηση συντρόφου, και ξεχνούν τους φίλους και τα χόμπι τους.

 

ταρω δίδυμοι: Το Άρμα
Το Άρμα σας φέρνει μηνύματα για αυτοεπιβεβαίωση, σωματική ενέργεια και πάθος. Θα έχετε την ώθηση να πάρετε τα ηνία στη σχέση σας και να δοκιμάσετε νέα πράγματα, ακόμη και στην ερωτική επαφή με το ταίρι σας. Ίσως μετά από κάποια προβλήματα στη σχέση σας, τώρα να ανακτάτε τον έλεγχό σας. Μπορείτε πλέον να εκφράζετε τα συναισθήματά σας χωρίς δισταγμό. Ίσως εσείς και το ταίρι σας να κάνετε ένα ταξίδι.

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Η Κρίση Αντεστραμμένη
Έχετε μυστικά κρυμμένα κάτω από το χαλί, ή θα γίνουν απρόθυμες αποκαλύψεις. Ετοιμαστείτε για βίαιη αφύπνιση. Το ταίρι σας θα σας ανακοινώσει το τέλος της σχέσης ή θα σας θέσει τελεσίγραφα. Η σχέση σας περνά δοκιμασία. Νιώθετε φόβο για επερχόμενες αλλαγές, ενώ οι συγκυρίες θα αποκαλύψουν σωρεία από ψέματα και απάτες. Μια τάση κριτικής ρίχνει σκιές στην ερωτική σας ζωή, είτε δικές σας διαστρεβλωμένες κρίσεις βλάπτουν τη σχέση σας.
Αυτή η κάρτα αποτελεί προειδοποίηση, ότι πρέπει να ξυπνήσετε πριν να είναι αργά.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λέων: Ο Αυτοκράτορας Αντεστραμμένος
Υπάρχει μια ανισορροπία που αφορά την εξουσία και το καθήκον. Νιώθετε ότι η σχέση σας έχει καταστεί χαοτική, γιατί κανείς από τους δύο δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ίσως πάλι ο ένας από τους δύο να θέλει να κυριαρχεί. Οι κανόνες της σχέσης χρειάζονται αναθεώρηση και αναβάθμιση. Ίσως και η σεξουαλική σας ζωή να είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Η έλλειψη ισορροπίας και ισότητας θα επιφέρει συγκρούσεις, ίσως και τον χωρισμό. Αναρωτηθείτε αν έχετε καταπιέσει τα συναισθήματα και τον σεξουαλισμό σας. Έχετε υψώσει ασυναίσθητα ένα τείχος άρνησης σε κάποιες πτυχές της ζωής σας.

ταρω παρθένος: Η Δικαιοσύνη Αντεστραμμένη
Έχετε μυστικά κρυμμένα κάτω από το χαλί, ή ανεπιθύμητες ξαφνικές αποκαλύψεις. Το ταίρι σας θα σας ανακοινώσει ότι λήγει τη σχέση ή θα σας θέσει τελεσίγραφα. Φοβάστε την αίσθησή σας για επερχόμενες αλλαγές. Μια σειρά συγκυριών θα αποκαλύψει ψέματα και απάτες. Οι επικρίσεις ρίχνουν σκιές στη σχέση σας, είτε από τρίτους είτε από δικές σας παρερμηνείες.
Συχνά αυτή η κάρτα απαιτεί να αφυπνιστείτε, πριν να είναι αργά.

ταρω ζυγός: Η Σελήνη Αντεστραμμένη
Σας διέπει το άγχος. Εσείς και το ταίρι σας δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε, κι αυτή η διαταραχή επηρεάζει τη σχέση σας. Οι συζητήσεις έχουν μια χροιά υποψίας και δυσπιστίας, κι ίσως παλεύετε με κάποια σύννεφα εξαπάτησης και αμφιβολίας. Η αλήθεια όμως θα θριαμβεύσει. Επίσης ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι ή με τα παιδιά σας.
Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει. Προφυλάξτε τη σεξουαλική σας υγεία, δεν αποκλείεται μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Απομακρυνθείτε από άτομα που προκαλούν αχρείαστα δράματα, και προσέξτε τα λόγια σας γιατί κάποιοι είναι υπερβολικά εύθικτοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω σκορπιός: Οι Εραστές Αντεστραμμένοι
Κάποιος αποφεύγει να πάρει αποφάσεις. Αντί μιας ειλικρινούς επιλογής, ίσως λέτε στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν. Δεν αποκλείεται να έχετε πάνω από έναν ερωτικό σύντροφο, και οι κακές επιλογές θα βαρύνουν το κλίμα ανάμεσά σας. Ίσως το ταίρι σας δεχθεί μια δουλειά σε απόσταση, ή βάλει τις φιλίες του πάνω από τη σχέση. Ίσως εσείς επιλέγετε την καριέρα έναντι της αγάπης. Η σχέση σας δεν θα τελειώσει σήμερα, όμως έχει αρχίσει να ραγίζει.

ταρω τοξότης: Ο Ήλιος
Ετοιμαστείτε να λάμψετε σήμερα! Εκπέμπετε γοητεία, μαγνητίζετε, η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός σας θα σας ανοίξουν πόρτες. Το μυαλό σας θα λειτουργεί σε μεγάλες ταχύτητες. Οι δεσμευμένοι θα δείτε ότι το ταίρι σας θα σας βρίσκει ακαταμάχητους, και θα καταφέρετε να εξαλείψετε ακόμη και ανταγωνιστές σε αυτό τον τομέα. Θα μπορέσετε ήρεμα να υποδείξετε στο ταίρι τους την ανάγκη για σεβασμό.
Οι αδέσμευτοι θα προσελκύσετε πολλούς θαυμαστές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε μια ρομαντική απόδραση σε έναν ηλιόλουστο προορισμό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω αιγόκερως: Ο Αυτοκράτορας
Η ωριμότητα θα διέπει τώρα τη σχέση σας, με το ταίρι σας θα θέλετε να την θέσετε σε πιο σταθερά θεμέλια. Θα θελήσετε να κόψετε και μια κακιά συνήθεια για το καλό της σχέσης.
Οι αδέσμευτοι νιώθουν πλέον ώριμοι για μια σχέση ενηλίκων. Ίσως να ζευγαρώσετε με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία, που θα προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για άτομα που συμπεριφέρονται ασύδοτα.

ταρω υδροχόος: Ο Τρελός Αντεστραμμένος
Να κοιτάτε πριν κάνετε τα άλματά σας, αν δεν θέλετε να βρεθείτε πεσμένοι ανάσκελα! Η προσοχή είναι απαραίτητη σήμερα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις γιατί θα τις μετανιώσετε, μην μιλάτε παρορμητικά και απερίσκεπτα. Αποδεχθείτε τα λάθη που κάνατε σε πρότερες σχέσεις, προκειμένου να μην τα επαναλάβετε. Το σύμπαν στέλνει σήμερα σε δεσμευμένους και αδέσμευτους, μια σειρά πειρασμούς που θα σας παρασύρουν σε ντροπιαστικά λάθη. Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε ώριμες αντιδράσεις, αντί να εμμένετε στην πρακτική του Πίτερ Παν – του αιώνιου έφηβου, απρόθυμου να αναλάβει ευθύνες.

ταρω ιχθύες: Ο Ιεροφάντης
Οι διδαχές, οι πεποιθήσεις, οι παραδόσεις και τα έθιμα θα σας κατευθύνουν σήμερα. Εσείς και το ταίρι σας νιώθετε ότι έχει έρθει η ώρα να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να ανανεώσετε γαμήλιους όρκους. Δεν αποκλείεται να νιώθετε επίσης ότι έχετε ανάγκη από καθοδήγηση. Είναι η ιδανική στιγμή να επισκεφθείτε έναν ιερωμένο ή έναν σύμβουλο.
Οι αδέσμευτοι θα ωφεληθούν αν ενταχθούν σε μια ομάδα, γιατί θα έρθουν σε επαφή με πολλά άτομα που έχουν ίδιες απόψεις. Ίσως τώρα να είστε εσείς σε θέση να διδάξετε κάτι τους ανθρώπους γύρω σας.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενοςζυγοςσκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66