ταρω ερωτικες προβλεψεις 02/08 Τετάρτη Β

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλεψεις 02/08 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Ήλιος
Εσείς και το ατίθασο ερωτικό σας ταμπεραμέντο, έχετε γοητεύσει κάποιον από τον κοινωνικό – εργασιακό σας χώρο, που κατά καιρούς σας κάνει τις ερωτικές του κρούσεις. Μέσα στον καινούργιο μήνα, αυτό θα πολλαπλασιαστεί και θα γίνει πιο ξεκάθαρό. Σε κάποιους από το ζώδιο σας, αυτή η κατάσταση, πιθανόν και να προέρχεται από το παρελθόν. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς να είστε προσεχτικοί στις δικές σας αντιδράσεις και υποσχέσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Αρχιερέας
Το μυαλό σας γυρίζει, γύρω από λύσεις που πρέπει να εφαρμόσετε μέσα στην σχέση σας, που δείχνει να έχει χάσει την ένταση της, ίσως και από δικά σας λάθη και παραλείψεις. Δεν έχετε εσείς οι εν σχέση, άλλη δικαιολογία, να κρατάτε ενεργές καταστάσεις, με άτομα που ανήκουν στον παρελθόν και σας, και να ρισκάρετε να πληγώσετε αυτούς, που στο τώρα σας εμπιστεύονται και σας αγαπούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτοσκοπιο Αυγουστου 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Η Σελήνη
Έχετε μεγάλες προσδοκίες για την σχέση σας και αυτό ίσως και να πιέζει τον άνθρωπο σας. Μιλήστε, αυτές τις καλές ημέρες να σας δώσουν όλη την αστρολογική τους δυναμική για να φέρετε εις πέρας αυτά που επιθυμείτε. Οι χωρισμένοι σύντροφοι – σύζυγοι, θα έρθουν πιο κοντά, ένεκα κάποιων συμπτώσεων, βοήθεια από τρίτους. Οι μέρες του συγγενή Λέοντα, θα σας βοηθήσουν και σε κάποια οικονομικά – νομικά ζητήματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

ταρω – Αιγόκερως : Το Αστέρι
Μην κάνετε από τώρα αποκαλύψεις σε άτομα, του κύκλου σας, για το τι θα κάνετε με το άνθρωπο σας, γύρω από δεσμεύσεις, γάμο κτλ. Οι μέρες του καινούργιου μήνα, θα σας καθυστερήσουν ένεκα κάποιων μικρών εμποδίων και οικονομικών, αλλά από τις 11/08 και μετά, αυτό θα υποχωρήσει. Οι έρωτες και τα έντονα συναισθήματα …θα εμφανιστούν και στους εργένηδες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Είσαστε σε μια αναμονή για απαντήσεις, από τον άνθρωπο σας. Αυτό μπορεί να πάρει λίγο παραπάνω, από αυτό που έχετε υπολογίσει, αλλά μόνο καλός μπορεί να είναι ο λόγος. Ο αγαπημένος σας, έχει κάποιες δικές τους υποθέσεις να επιλύσει και σίγουρα κάνει ότι μπορεί .για να για κλείσει το γρηγορότερο δυνατόν. Σίγουρα σας περιμένουν ευχάριστες ανακοινώσεις, και προτάσεις για διαφορετικές διακοπές.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Είσαστε αρκετά ενοχλημένοι, από τα άτομα που παρενέβησαν μέσα στην σχέση σας, και στο τώρα έχουν δημιουργήσει …ένα επικοινωνιακό πρόβλημα – παρεξήγηση με τον άνθρωπο σας. Βάλτε την δική σας δυναμική και δώστε τις λύσεις που χρειάζονται. Το οικονομικά σας πάντως …θα σας υποστηρίξουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο