ταρω ερωτικες προβλεψεις 04/07 Τρίτη Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 04/07 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα
Σίγουρα από τα πιο ευχάριστα ζώδια, του κύκλου και που έχουν το μεγαλύτερο φανατικό κοινό ότι και να κάνουν. Αυτό μέσα σε αυτό τον καυτό Ιούλιο, θα φέρει πολλά φλερτ και σοβαρές γνωριμίες, που θα σας βάλουν και πάλι μέσα στο παιχνίδι της αγάπης και των αισθημάτων. Μια καλή ερωτική ώθηση… θα δώσει και ο Κυβερνήτης σας, μέσα στην δεύτερη εβδομάδα, του μήνα, και στους ήδη εν σχέση και γάμο, που θα τους φέρει σαν ζευγάρια …ακόμη πιο κοντά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Τρελός
Μην τρέχετε πάνω σε αισθηματικούς δρόμους, και περνάτε τα κόκκινα φανάρια. Είσαστε μέσα σε μια ερωτική υπερδιέγερση, και τα θέλετε όλα δικά σας, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Σίγουρα αυτή η κατάσταση, ανήκει και στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Ωστόσο…. εσείς που είστε ήδη μέσα σε μια σοβαρή σχέση, καλό είναι να παρακάμψετε τους Καλοκαιρινούς πειρασμούς και να μην κάνετε τον άνθρωπο σας, να ζηλεύει. Όσο για τους ελεύθερους, θα υπάρξουν …ευκαιρίες για σχέση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Το Αστέρι
Όλα τα άστρα, σας έχουν στρώσει τους δρόμους και σας δίνουν και την ευκαιρία, για να ξαναμιλήσετε με κάποιον άνθρωπο – παλιά αγάπη, και να βρείτε πλέον κοινά σημεία αναφοράς. Ο Ιούλιος είναι ο μήνας, και μετά την πανσέληνο στις 09 / 07, που θα φέρει και τις πιο ισχυρές επανασυνδέσεις, μέχρι και γάμους – συγκατοικήσεις. Μέσα στα ωραία, συγκαταλέγονται και χρήματα, ξαφνικές πωλήσεις και οικονομική σταθερότητα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Ο Αρχιερέας
Δεν είστε εσείς για ερωτικές ανακατατάξεις και φασαρίες. Επιθυμείτε διαύγεια και αλήθεια από τον άνθρωπο σας. Αυτό, πιάνουν οι κεραίες σας, ότι κάτι δεν γίνεται και μάλλον πρέπει να κάνετε την κίνηση σας, άμεσα για να πάρετε τις καθαρές απαντήσεις. Οι σύντροφοι, που στο μεταξύ τους εμπλέκονται τρίτα πρόσωπα, είτε κοινοί γνωστοί, ίσως και να χρειαστεί να κάνουν ένα διάλειμμα και να βρουν έκαστος την δική του προσωπική ισορροπία.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Μόνο με την εργασία και την έντονη κοινωνική – φιλική σας συναναστροφή, προσπαθείτε, να ξεχαστείτε από ερωτικές απογοητεύσεις και την μοναξιά σας. Η δυναμική που έχει το ζώδιο σας, σίγουρα βοηθά και αυτή. Ωστόσο, από τον δεύτερο 10ημερο του Ιουλίου, που ο κυβερνήτης σας θα κάνει πιο θετικές όψεις με την Αφροδίτη, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα που θα σας γοητεύσουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Εσείς αν βάλετε κάτι μέσα στο κεφάλι σας, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα το πραγματοποιήσετε άμεσα. Αυτό εν συντομία, σημαίνει, ότι το άτομο που έχετε κεντράρει στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα πέσει κάτω από την ερωτική σας πολιορκία. Πάντως τα άστρα σας βοηθούν αυτό το διάστημα να ορθώσετε την προσωπική σας ζωή, ακόμη και αν προσπαθείτε μια ιδιαίτερα δύσκολη επανασύνδεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο