ταρω ερωτικες προβλεψεις 05/09 Τρίτη Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 05/09 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης
Έχετε συμφωνήσει κάποια πράματα να γίνουν με τον άνθρωπο σας. Σε αυτό, θα πρέπει να ρίξετε και μια πιο προσεχτική ματιά, στα οικονομικά σας, που έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν, και σίγουρα μπορούν να σας στηρίξουν στα επόμενα βήματα – σχέδια σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που θα έχει λήξει και το φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή, εσείς που έχετε χωρίσει και προσπαθείτε την επανένωση, θα δείτε πιο θετικές αντιδράσεις από την άλλη μεριά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας
Σίγουρα και εσείς παραδέχεστε στον εαυτό σας, ότι είστε μπερδεμένοι με την συμπεριφορά του ανθρώπου σας. Αυτό σαν κατάσταση δεν θα πρέπει να σας αγχώνει, αλλά αντιθέτως να σας βάζει ένα μεγάλο στοπ, σε αυτά που σκέφτεστε να κάνετε από κοινού. Αφήστε τις μέρες … τον καιρό να κυλήσει και αναλόγως, θα πάρετε και εσείς τις δικές σας τελικές αποφάσεις. Χρήμα και άνεση στα προσεχώς.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Δεν θα πρέπει να έχετε κανένα παράπονο από τις επιτυχίες … που έχετε και σε όλους τους τομείς. Αυτό που έχει σημασία είναι να περιμένετε αυτές να ολοκληρωθούν. Οι σχέσεις που είχαν περάσει από ένα μεγάλο τέλμα, τώρα και κάτω από την υποστήριξη των άστρων, μπορούν και πάλι να βρούν τους καλούς τους ρυθμούς. Υπάρχουν… και κάτι καθυστερούμενα λεφτά του σας περιμένουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη
Αν δεν έχετε πολλά να κάνετε και να προσφέρετε σε σχέσεις και φιλίες, ίσως και να πρέπει πια να σκεφτείτε, ότι η επιλογή σας, ήταν τελικά λάθος. Αυτήν την εποχή, που όλα είναι υπέρ των γήινων ζωδίων, εσείς θα πρέπει σε υποθέσεις καρδιάς, να περάσετε σε πιο δραστικά λόγια και να πάρετε αποφάσεις, που δεν θα σας μπλοκάρουν το μέλλον. Ασχοληθείτε και πιο ενεργά με το επάγγελμα σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Πολλά αυτά που πρέπει μέσα σε αυτόν τον φορτωμένο μήνα, να οργανώσετε και να δώσετε λύσεις. Ευτυχώς τα εργασιακά σας, έχουν πάρει τη άνοδο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας αποδώσουν περισσότερο από το αναμενόμενο. Εσείς που κάνετε τις προσπάθειες σας να κάνετε την σχέση σας, να είναι πιο λειτουργική … σίγουρα θα έχετε θετική ανταπόκριση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Κάποιες πληροφορίες και μυστικά που θα αποκαλυφθούν για το άτομο που σας ενδιαφέρει, ίσως και να σας φρενάρουν τελικά, από όλα αυτά που σκέφτεστε να του πείτε και να κάνετε. Καλύτερα συγκεντρώστε τα στοιχεία που ζητάτε, και μετά ξανα – σκεφτείτε το. Από τα καλά της εποχής, δεν θα εξαιρεθούν, ξαφνικές επανασυνδέσεις και πολύ χρήμα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.