ταρω ερωτικες προβλεψεις 05/10 Πέμπτη Β

taro-mythoi-alitheies

ταρω ερωτικες προβλεψεις 05/10 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Ζυγός : Η Δικαιοσύνη
Από όλα αυτά που έχετε κατά νου, δεν είναι υποχρεωτικό να τα πείτε όλα, στον άνθρωπο που μόλις αυτό το χρονικό διάστημα! Καλό και σοφό … θα ήταν να περιμένετε να κάνει περισσότερες ενέργειες … η άλλη πλευρά για εσάς. Στα δεδομένα του παρόντος μήνα, θα πρέπει να ασχοληθείτε και πιο ενεργά με τον εργασιακό σας τομέα … που θα σας αποδώσει πολλά και απρόσμενα καλά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Η Εγκράτεια
Είναι στην φύση σας να είστε ο ερωτικό κυνηγός … και σε κάθε περίπτωση. Όσοι είναι μόνο μέχρι να έρθει ο Ήλιος επάνω σας, εσείς θα έχετε βρεθεί ανάμεσα σε καινούργιο κόσμο … που όλο και κάποιος θα γίνει το ερωτικό κόκκινο πανί για εσάς. Υπάρχουν αρκετοί από το ζώδιο σας, που πιθανόν και να δεχτούν ξαφνικές προτάσεις, για επανασύνδεση, ακόμη και πρόταση γάμου – συγκατοίκησης.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Η Δύναμη
Μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Δεν είναι αρκετό μόνο να περιμένετε από την άλλη πλευρά … να κάνει τις διορθωτικές κινήσεις της, για να είστε και πάλι μαζί. Τα αστρολογικά γεγονότα του τρέχοντος μηνός, αλλά και ειδικά μετά τις 08 / 10 θα σας δώσουν λύσεις που σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν. Το χρήμα ρέει … αλλά θα χρειαστεί τη προσοχή σας την υπερβολή του.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Αιγόκερως : Ο Τρελός
Σίγουρα είστε αρκετά ερωτευμένοι, με αυτό το νέο πρόσωπο, που ήδη κάνετε τις βαθύτερες σας σκέψεις γύρω από δεσμεύσεις τους επόμενους μήνες. Από όλους εσάς, που έχετε χωρίσει, οι περισσότεροι μετά την αλλαγή ζωδίου στις 23 / 10, θα έχετε ακούσματα και ειδήσεις, που θα μιλούν για διπλωματικές επικοινωνίες και τυχαίες συναντήσεις, με τον πρώην σας σύντροφο. Μια καλή ευκαιρία, σίγουρα θα πρέπει να την αξιοποιήσετε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Τροχός της Τύχης
Είσαστε καχύποπτοι … με όλους και με όλα. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι να δείτε τι είναι αυτό, που σας προκαλεί αυτήν την άσχημη ανασφάλεια μέσα στον δεσμό σας. Μια εποχή που όλα τα αέρινα ζώδια τα ευνοεί και σε επίπεδο σχέσεων και σε επίπεδο οικονομικών. Εσείς που είστε μόνοι, και θα χρειαστεί για επαγγελματικούς λόγους, να κινηθείτε – ταξιδέψετε, δεν αποκλείεται στον τελικό προορισμό ή στην διάρκεια αυτή να βρείτε το επόμενο ταίρι σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Μην πιέζετε τον εαυτό σας, για να έχετε τους πάντες … μέσα στην χαρά! Αυτό είναι και κάτι που μάλλον δεν σας ενδιαφέρει. Οι μέρες, του Οκτωβρίου, είναι εξαιρετικές για να ξεκαθαρίσετε… το μυαλό σας, που σίγουρα είναι δυνατό. Οι δεσμευμένοι, που είναι καιρό μαζί, μέσα στον μήνα, θα έχουν πιο σημαντικές συζητήσεις, που θα μιλούν για γάμο – οικογένεια – συγκατοίκηση, μεγάλες αγορές. Τα οικονομικά σας, θα έχουν άμεση άνοδο!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο