ταρω ερωτικες προβλεψεις 07/09 Πέμπτη Β

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 07/09 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Οι Εραστές
Θα πρέπει να δείτε με μια πιο αναλυτική ματιά, την σχέση σας, που τις τελευταίες εβδομάδες … έχει πολλά επικοινωνιακά κενά και εντάσεις. Δεν θα πρέπει να αγχώνεστε, καθότι ο άνθρωπος σας, σας ετοιμάζει εκπλήξεις που θα σας ανανεώσουν και τους δύο. Αυτοί που στο τώρα τους, έχουν και μια παράλληλη σχέση, και τελικά αυτήν δημιουργεί το άνω πρόβλημα, σίγουρα θα πρέπει να πάρουν με το χέρι στην καρδιά, μια τελική απόφαση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Η Εγκράτεια
Οι δράσεις σας, δηλώνουν άτομο … που δεν είναι ακόμη έτοιμο να περάσει σε μια καινούργια δέσμευση, καθώς υπάρχουν ακόμη ανοιχτές πληγές – πόρτες με το παρελθόν. Οι μέρες με τον ανάδρομο Ερμή λήγουν, και εσείς καλείστε να πάρετε αποφάσεις. Όσοι έχουν δεσμό με άτομο που μεσολαβούν τρίτοι – πολλά χιλιόμετρα, θα συναντηθούν σχετικά άμεσα για να ορίσουν τα επόμενα βήματα τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Θα πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο … από το να κοιτάτε και να περιμένετε από τον άνθρωπο σας, να σας μιλήσει για τα επόμενα σχέδια σας. Ενεργοποιηθείτε και προτείνετε και εσείς από την δική σας την πλευρά. Οι σχέσεις, που θα χρειαστεί να αποχωριστούν αυτό το χρονικό διάστημα, λόγω εργασίας ή σπουδών, σίγουρα θα χρειαστεί να πάρουν και κάποιες πιο σοβαρές αποφάσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη
Η δυναμική του ζωδίου σας, με την λήξη του ιδιαίτερου φαινομένου του ανάδρομου Ερμή, θα επανέλθει … μαζί με την λαμπερή γοητεία σας. Αυτό θα φέρει κοντά σας πολύ νέο κόσμο, και σίγουρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όλο και κάποιος νέος έρωτας θα σας τραβήξει την προσοχή. Ανανέωση θα υπάρξει και στα ζευγάρια, που έχουν περάσει σε πιο σοβαρά επίπεδα δεσμεύσεων.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Υπάρχουν πολλά μικρά και μεγαλύτερα ζητήματα, που έχουν δημιουργηθεί από τον άνθρωπο σας, και που πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσετε. Τα περιβάλλοντα του ή κάτι από το παρελθόν, δημιουργούν αγκυλώσεις και καθυστερήσεις στα δικά σας σχέδια. Μέσα από σοβαρό διάλογο, σίγουρα οι καλές λύσεις θα φανερωθούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Οι κινήσεις κάποιου ατόμου – φίλου, σας έχουν τραβήξει την προσοχή. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα δείτε και τα ερωτικά λόγια να σας αποδίδονται μαζί με προτάσεις για κάτι περισσότερο. Είστε το ζώδιο, που μέχρι να λήξει το Φθινόπωρο, θα έχετε πολλά καλά στην ερωτική και οικονομική σας ζωή. Απολαύστε το στο έπακρον!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε το Μεγαλο  Ωροσκοπιο Πανσεληνου 6/9 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.