ταρω ερωτικες προβλεψεις 10/08 Πέμπτη Α

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 10/08 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Αυτοκράτειρα
Εσείς δεν μπορείτε να μένετε μέσα σε σχέσεις, που δεν καταλαβαίνουν την προσωπικότητα σας … αλλά και τις πιο ειδικές σας ανάγκες. Αυτήν την εποχή και ανάμεσα στις εκλείψεις του Αυγούστου, θα πρέπει να σκεφτείτε πιο αναλυτικά τι και πως θα πορευθείτε με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα σημαντικό ρόλο θα παίξει και η οικονομική σας κατάσταση, που θα σας δώσει αυτά που χρειάζεστε… και μόνιμα πια.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Δύναμη
Δεν θα πρέπει και πάλι να πιέσετε τον άνθρωπο σας, για να σας κάνει τα χατίρια. Αυτός ξέρει, τι είναι αυτό που σας χρειάζεται και θα σας το προσφέρει. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι του ζωδίου, αυτό που θα πρέπει άμεσα να σκεφτούν είναι … αν θα απαντήσουν θετικά σε μια πρόταση επανασύνδεσης που τους έχει γίνει, από μια παλιότερη τους αγάπη, ή αν θα δουν πιο δραστικά το μέλλον τους, μέσα από νέες γνωριμίες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

ταρω – Δίδυμοι : Οι Εραστές
Αδιαφορήστε λοιπόν για τα σχόλια και τα λόγια του κόσμου, για την προσωπική σας ζωή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς ξέρετε καλύτερα τι πρέπει να κάνετε. Οι σχέσεις, που έχουν ζήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα μια κρίση, τώρα έχουν την εύνοια των άστρων, για να εξελιχθούν και να περάσουν σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις. Είστε το ζώδιο, που από την στιγμή που ο Ερμής στις 13 / 08, θα γυρίσει ανάδρομος, θα δείτε και πολλά λεφτά στα χέρια σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Καρκίνος : Ο Κόσμος
Δεν έχει καμία σημασία αν αυτή την εποχή είστε μόνοι σας. Αυτό πρόκειται να αλλάξει κάτω από την αλλαγή του ζωδίου στις 23 / 08. Τα αστρολογικά είναι εξαιρετικά σε όλα τα υδάτινα ζώδια … και πιο πολύ προς το δικό σας. Νέοι έρωτες… θα σας πλησιάσουν και σίγουρα θα σας εκπλήξουν με τις πρωτοποριακές τους προτάσεις. Σίγουρα και το χρήμα που σας έρχεται, θα παίξει τον σκοπό του.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Μόλις ο ήλιος φύγει από τον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα καταφέρετε να δείτε τα πράματα και στην αισθηματική σας ζωή αλλά και στα εργασιακά σας, με ένα μάτι πιο ξεκάθαρο. Ίσως και να αναγνωρίσετε τα λάθη σας, που άμεσα θα πρέπει να διορθώσετε. Αυτό μπορεί ακόμη και να σημαίνει, να ζητήσετε μια ευκαιρία από μια παλιά σας αγάπη… και η επανασύνδεση να έρθει εύκολα. Επίσης, στις διακοπές τους οι εργένηδες θα βρουν νέο ταίρι!
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Γητευτής
Αν δεν περάσει το δικό σας, βήμα δεν κάνετε πίσω. Αυτό σαν φιλοσοφία μέσα σε σχέσεις, σίγουρο δεν βοηθά τα αληθινά συναισθήματα να εξελιχθούν και να ανθίσουν. Κάτω από αυτόν τον ιδιαίτερα άσχημο αστρολογικό ουρανό, μην το παρατραβάτε όμως. Οι μέρες από τις 20 / 08 και μέχρι τις αρχές του Φθινοπώρου, θα φανερώσουν και νέες αγάπες … σε αυτούς που ψάχνουν το νέο ταίρι τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.