ταρω ερωτικες προβλεψεις 10/10 Τρίτη Α

kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλεψεις 10/10 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Ο Αυτοκράτορας

Μπορεί να έχετε μπει σε μια καινούργια σχέση, αλλά καλό θα ήταν ακόμη να είστε και τόσο ανοιχτοί … στις όποιες προτάσεις σας. Την έχετε πατήσει, πολλές φορές άρα, το καλύτερο θα ήταν να δώσετε χρόνο που θα σας αποδείξει τι αξίζει και το όχι. Εσείς που έχετε αφήσει τον δεσμό σας, στην τύχη του, καλό θα ήταν να αφιερώσετε παραπάνω ενέργεια… και κάπου εκεί θα δείτε αλλαγές.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

 

Ταύρος : Οι Εραστές

Είσαστε λίγο διστακτικοί, στο να κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες, που σας έχουν βγει στο διάβα σας. Αυτό ίσως και να έχει να κάνει με το άτυχο παρελθόν σας, που ακόμη σας πονά. Τώρα όπως που η Αφροδίτη σαν κυβερνήτη σας, θα πάει στον Ζυγό, εσείς σίγουρα θα αποκτήσετε μια καλύτερη ψυχολογία. Ακόμη και οι σχέσεις … που πέρασαν από διάφορες δυσκολίες, τώρα τα ταίρια θα έρθουν πραγματικά πιο κοντά.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δίδυμοι : Ο Γητευτής

Έχετε την τάση, να μηδενίζετε τα πάντα. Αυτό είναι ένα κατάλοιπο που σας έχει μείνει, από τον τελευταίο σας χωρισμό, ή μια πικρή ερωτική ιστορία. Όμως, στο τώρα έχετε φτάσει στο άλλο άκρο… και κάπως έτσι χάνετε τον χρόνο σας. Αφήστε τα καλά της εποχής, να σας κυκλώσουν…. και να σας δώσουν νέες ευκαιρίες. Εσείς που θα ταξιδέψετε λόγω εργασίας, θα δείτε και κάποιον γνωστό σας, που έχει κάτι… να σας εξομολογηθεί.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος : Η Σελήνη

Η ζωή που κάνετε, δεν σας αρέσει. Ο τρόπος που βιώνετε … την ερωτική σας σχέση, δεν σας αρέσει επίσης. Αυτό είναι και ένας δείκτης ότι κάτι δεν πάει καλά πρώτα με εσάς και την ψυχολογία σας, και μετά με τους υπολοίπους γύρω. Τώρα που ο Δίας, θα ευνοήσει όλα τα ζώδια του νερού, και ειδικά την δική σας αισθηματική πραγματικότητα, θα έχετε και μια καλύτερη διάθεση … να ισορροπήσετε τα πάντα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων : Το Αστέρι

Μάλλον κάποιος σας πολιορκεί … και εσείς τον αρνείστε. Αυτό είναι ένα ερωτικό παιχνίδι, που δεν σας ταιριάζει, άρα μην το κάνετε άλλο. Αν τελικά δεν σας ενδιαφέρει το άτομο και η κατάσταση, καλύτερα να το πείτε, και να μην ταλαιπωρείτε πια κανείς. Εσείς που έχετε μπλέξει … μέσα σε παράλληλες καταστάσεις, πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις, καθώς απρόβλεπτα λάθη, θα φέρουν αποκαλύψεις. Χρήμα και εύνοια επαγγελματική στα προσεχώς.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Το Άρμα

Δεν είναι όλη η ζωή, μόνο λάθος έρωτες … και καταδικασμένα πάθη. Υπάρχει και η άλλη πλευρά, που έχει σταθερότητα και ποιότητα. Αυτό είναι και κάτι που το εκπέμπει άλλωστε και το ζώδιο σας. Όλα τα άλλα είναι μόνο προσωρινές και αδιάφορες καταστάσεις. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε πολλά θετικά αποτελέσματα στα οικονομικά σας, που σίγουρα … θα σας διορθώσουν την ψυχολογία.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.