ταρω ερωτικες προβλεψεις 11/08 Παρασκευή Α

taro-sex

ταρω ερωτικες προβλεψεις 11/08 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Δικαιοσύνη
Σίγουρα υπάρχουν πολλά ζητήματα, μέσα στον δεσμό σας, που θα πρέπει να λύσετε και να αφήσετε τα παλιά πια να ξεχαστούν. Όλα έχουν τον τρόπο να επιτευχθούν, αρκεί να το θέλουν και οι δύο πλευρές. Από την ώρα που θα γίνει η αλλαγή ζωδίου, εσείς θα καταφέρετε να ανοίξετε και τις πόρτες μιας καρδιάς, που μέχρι τώρα μόνο σας καθυστερεί. Επίσης, μια οικονομική είδηση, σας αλλάζει την διάθεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Εγκράτεια
Όλα έχουν περάσει από το μυαλό σας, αλλά τελικά δεν είστε σίγουροι για τίποτα. Αυτό που έχει την απόλυτη του σημασία … είναι να μάθετε την αλήθεια όλη. Ο άνθρωπος σας, δεν έχει την ανάγκη να σας κρύψει τίποτα, άρα το μόνο βέβαιο είναι ότι μια αναλυτική συζήτηση, θα σας βοηθούσε και τους δύο. Αυτοί που είναι μόνοι, μετά τις 20/08, θα έχουν φρέσκα πρόσωπα να τους γνέφουν ερωτικά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Είσαστε σε μια τεταμένη διάθεση, δεν θέλετε τίποτα και κανέναν, όλα σας ενοχλούν. Αυτό να έχετε υπόψιν σας, ότι θα πολλαπλασιαστεί, από τις 13/08 που ο κυβερνήτης σας θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά. Μπορείτε να μιλήσετε να πράξετε και να κάνετε ότι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για εσάς. Πολλές και οι καλές καταστάσεις, που επιτέλους σας αποδίδουν κάτι περισσότερο στα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Θα πρέπει από τώρα, να οργανωθείτε καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι εσείς που είστε ήδη μέσα σε δέσμευση, να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς κάποιος από το παρελθόν σας, θα σας επισκεφτεί, όχι απλά για να δει τι κάνετε και πως προοδεύετε την ζωή σας, αλλά για να σας κάνει προτάσεις για κοινή και πάλι πορεία. Οι δεσμευμένοι, που έχουν ήδη στρώσει την καθημερινότητα τους, καλό είναι να αποφύγουν τα ρίσκα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Δεν είστε έτοιμοι για να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις με τον άνθρωπο που έχετε αυτήν την εποχή στο πλάι σας. Τα δείγματα της συμπεριφοράς του και η ελάχιστη αισθηματική του προσφορά, δεν σας πείθει για να πάτε την σχέση σας, πιο κάτω. Αυτοί που έχουν χαθεί επικοινωνιακά αυτό το διάστημα, από τις 13 / 08 και μετά ίσως και να βρεθούν τετ- α – τετ, με το άτομο που τους ενδιαφέρει ερωτικά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Ο Κόσμος
Με τον κυβερνήτη σας, να έχει όλη την καλή πρόθεση … να σας βοηθήσει στην αισθηματική σας ζωή, εσείς θα βρεθείτε προ μεγάλων εκπλήξεων μέσα στο ερχόμενο 10ήμερο. Κάποιος από το παρελθόν σας, το ξεχασμένο, έχει την διάθεση να σας συναντήσει και να σας αναφέρει προτάσεις και σενάρια για κάτι πάλι που θα σημαίνει … δεύτερη ευκαιρία αγάπης. Μέσα στα καλά που σας πλησιάζουν… είναι και μια καλή οικονομική είδηση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.