ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/07 Κυριακή Β

anapodes-kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/07 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Σελήνη
Σίγουρα έχετε αφήσει πια πίσω σας, αυτά τα δύσκολα που περάσατε μέσα σε γάμους και σχέσεις, που δεν σας ταίριαζαν. Αυτό το Καλοκαίρι, έχει κάτι διαφορετικό να σας προσφέρει, και πάνω από όλα, την ηρεμία σας. Οι σχέσεις, που έχουν φτάσει σε ένα όριο – χρονικό σημείο δέσμευσης, είναι πιθανόν και μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να υπάρξουν ξαφνικές… σχετικές προτάσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Το Αστέρι
Δεν είστε εσείς … για τα απλά και τα εύκολα. Και να τα ζητάτε, κάτι ιδιαίτερο θα σας φανερωθεί… που θα παίξει με το μυαλό σας. Σε αυτήν την φάση είσαστε και τώρα, που ένα ήδη εν σχέση άτομο ή γενικότερα ακατάλληλο, σας πολιορκεί. Εσείς είστε και αυτοί, που είτε θα ανάψετε το πράσινο φως, είτε θα φύγετε μακριά. Υπάρχουν πολλά ζητήματα … και στα οικονομικά – εργασιακά σας, που χρειάζονται την μέγιστη προσοχή σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Ο Ήλιος
Πολλά αυτά, που έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό σας, και πια έχετε την απαίτηση των εξηγήσεων του εδώ και τώρα. Μπορεί να έχετε δίκιο, αλλά μην πιέζετε. Αυτός που έχει τις απαντήσεις… θα σας τις δώσει. Όσοι έχουν μείνει μόνοι μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι να έρθει ο Αύγουστος, θα έχουν στους κύκλους τους, νέες επαφές, που σίγουρα θα τους ανανεώσουν την διάθεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Οι ερωτήσεις σας, πια αφορούν μόνο τον καλό σας εαυτό και το άμεσο προσωπικό σας μέλλον. Είναι μια καλή εποχή που ο τροχός της ζωής σας, θα γυρίσει υπέρ σας, και εσείς όχι μόνο θα αποκτήσετε μια καλύτερη ψυχολογία, αλλά και χρήμα, νέα αγάπη και πολλά άλλα, που σας αξίζουν. Οι σχέσεις που πέρασαν, κάποιες τρικυμίες θα έχουν την ευκαιρία, να ισορροπήσουν και να περάσουν … ένα καλό υπόλοιπο Καλοκαίρι.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Υδροχόος : Η Εγκράτεια
Δεν ξέρετε και εσείς… που να πείτε πια ΝΑΙ και που ΌΧΙ. Τα άστρα σας υποστηρίζουν, και σας απλώνουν κόκκινα χαλιά αγάπης, χρυσά οικονομικών και ότι άλλο έχετε επιθυμήσει. Εσείς σαν σοφό ζώδιο, ξέρετε τι σας ταιριάζει και πως μπορείτε να το ενσωματώσετε… στην καθημερινότητα σας. Αυτόν τον Ιούλιο, είστε και αυτοί, που θα έχετε τις περισσότερες, μόνιμες επανασυνδέσεις αλλά και οικονομική άνεση…!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Είσαστε σε μια εξαιρετική αστρολογική εποχή, που μπορείτε να πάρετε αυτά που ζητάτε και στα επαγγελματικά … και στα αισθηματικά σας ζητήματα. Οι νέοι έρωτες – φλερτ, γρήγορα θα μετατραπούν σε δυνατές αγάπες… ίσως και δεσμεύσεις. Οι δεσμευμένοι, θα έχουν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον άνθρωπο σας. Ακούστε και αποφασίστε!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο