ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/06 Κυριακή Β

anapodes-kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλεψεις 18/06 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Ζυγός : Ο Κόσμος – Νο 21
Εκ ζωδίου είσαστε ατρόμητοι. Αυτό είναι και ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό που κάνει τον άνθρωπο σας, να αισθάνεται ασφαλείς και πιο κοντά σας, από κάθε άλλη φορά. Είσαστε το ζώδιο που μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι θα πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από επίσημες και μόνιμες δεσμεύσεις. Εσείς οι πιο ζωηροί, που έχετε παράλληλες αισθηματικές καταστάσεις να τρέχουν, καλό θα ήταν να προσέχετε, καθώς ο ανάδρομος Κρόνος, ίσως και να φέρει απρόσμενες αποκαλύψεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Δηλώνετε ότι έχετε πληγωθεί από όλα αυτά που έχει κάνει το ταίρι σας. Ωστόσο, και για τους δικούς σας λόγους συνεχίζετε να του το επιτρέπετε. Αυτό είναι και μια παθητική στάση, που θα πρέπει πραγματικά να την αποβάλετε αν θέλετε, να δείτε πρόοδο και ποιότητα μέσα στον δεσμό σας. Πάντως να τελικά τα καταφέρετε και βρείτε την ισορροπία σας, όλα τα άλλα θα τα διορθώσετε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ταρω – Τοξότης : Ο Ήλιος – Νο 19
Υπάρχει κάποιο άτομο κύρους, στον ευρύτερο κοινωνικό σας περίγυρο, που έχει ερωτικά συναισθήματα για το πρόσωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που θα το δείτε στην πράξη μέσα στο 3ο δεκαήμερο, του Ιουνίου, και σίγουρα θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Είσαστε σε ένα εκπληκτικό χρονικό διάστημα, που θα δείτε την ζωή σας, να προοδεύει με απίστευτους ρυθμούς και όλα αυτά που σας απασχολούσαν, να λήγουν!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη – Νο 18
Οι εξελίξεις τρέχουν και πιθανόν να είστε και οι τελευταίοι, που θα το μάθετε. Αυτό αφορά το ταίρι σας, και τα όποια μπλεξίματα είχε με το ερωτικό του παρελθόν, που στο τώρα, έχουν λυθεί, και επιθυμεί να σας το ανακοινώσει. Στους ίδιους ρυθμούς θα κινηθούν και τα οικονομικά – εργασιακά σας ζητήματα, που θα σας ανοίξουν τους δρόμους, στις επιθυμίες και ανάγκες σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι – Νο 17
Το μυαλό σας λέει κάτι άλλο… και τελείως διαφορετικό από αυτό που επιτάσσει η καρδιά σας. Μια εποχή, που θα πρέπει να πάρετε καταλυτικές και μόνιμες αποφάσεις, για την ερωτική σας πραγματικότητα. Δεν θα μπορέσετε για πολύ ακόμη να συνεχίσετε να παίζεται σε διπλό ταμπλό. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και του Δία πάνω στο ζώδιο σας, μόνο τύχη και ευκολίες σας προσδίδουν πια.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Ο Γητευτής – Νο 01
Υπάρχουν αρκετά θέματα, μέσα στην σχέση σας, που σας απασχολούν, τόσο έντονα, που πια δεν μπορείτε να τα αφήσετε στην τύχη τους. Έχετε όλη την καλή διάθεση να τα λύσετε και κάτι ανάλογο θα δείτε από την πλευρά του ανθρώπου σας. Ακόμη και τα ταίρια, που είναι λίγο απόμακρα επικοινωνιακά αυτήν την εποχή, θα καταφέρουν, να δεθούν περισσότερο, αλλά και να κάνουν τα πλάνα τους για τις διακοπές.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο