Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Δευτέρα 10/12 Β

taro

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Δευτέρα 10/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα

Οι καταστάσεις και τα γεγονότα τρέχουν και μάλλον δεν σας βοηθούν για να ρίξετε και παραπάνω προσοχή στην ερωτική σας ζωή. Σίγουρα το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα έχει χρήμα, επαγγελματικές προτάσεις που θα σας δικαιώσουν για τις προσπάθειες σας. Από τα τέλη του μήνα, οι ελεύθεροι και οι εργένηδες θα έχουν τύψη σε νέες ερωτικές υποθέσεις, που θα έρθουν από την φιλική τους ζώνη.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη

Όσα έχουν γίνει και σας έχουν πληγώσει, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, από την καινούργια εβδομάδα, σίγουρα θα αρχίσουν να λύνονται. Δεν υπάρχει επανασύνδεση καθώς ποτέ τελικά στην πραγματικότητα εσείς δεν χωρίσατε. Όσοι είναι μέσα σε διπλά ερωτικά προβλήματα, έχει έρθει και το σωστό πλήρωμα του χρόνου, για να μιλήσετε πρώτα στον εαυτό σας και μετά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-tarw

ταρώ Τοξότης : Η Κρίση

Οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει και για εσάς και για τον σύντροφο σας. Τώρα είναι οι ώρες και οι στιγμές της αλήθειας, όπου και οι δύο σας πρέπει να μιλήσετε ειλικρινά για όλα αυτά που θέλετε άμεσα να αλλάξουν. Από τους λίγους τους ζωδίου σας, που έχουν μείνει επί πολλώ μόνοι, οι περισσότεροι αυτό το διάστημα κινούνται μέσα νέες γνωριμίες, και πιθανόν ένας κεραυνοβόλος έρωτας να κάνει την εμφάνιση του. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Δεν θα περιμένετε κανέναν και τίποτα, για απαντήσεις και δράσεις. Όσο θα σας πλησιάζει ο Ήλιος εσείς θα γίνεστε όλο και πιο αυστηροί με τον άνθρωπο σας αλλά και με εσάς τους ίδιους. Έχετε βάλει τα σαφή χρονικά σας όρια, και δεν θα τα πατήσετε αυτήν την φορά. Οι σχέσεις που έχουν τρίτα πρακτικά προβλήματα, είτε θα κάνουν τον κόπο να τα λύσουν είτε, να τραβήξουν έκαστος σε διαφορετική κατεύθυνση.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-88

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Μην προσπαθείτε με το ζόρι να σώσετε καταστάσεις, που δεν είναι πια και τόσο αξιόλογες. Ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας, άρα μην χάνετε τον χρόνο σας. Απολαύστε την καλή αυτήν εποχή, με τους φίλους σας και ότι άλλο έχετε κανονίσει με την οικογένεια σας. Από τους εργασιακούς σας χώρους κάποιοι ίσως και να έχετε ένα ιδιότυπο φλερτ … που όμως θα πρέπει να μην είστε παρορμητικοί.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός

Ο στόχος σας είναι πριν να λήξει ο χρόνος αυτός, να έχετε καταφέρει να κρατήσετε πιο κοντά σας, τα άτομα που αγαπάτε και το αξίζουν. Όλα και όλοι οι άλλοι, θα περάσουν μόνιμα πλέον στο παρελθόν σας. Επίσης αν ανεβάσετε λίγο τους ρυθμούς σας, μέσα στα εργασιακά σας θα βρείτε και οδούς – συνεργασίες που θα σας φέρουν και περισσότερο χρήμα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.