ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/12 Α

kartes-taro

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/12 Α

ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι πρέπει να πάρετε την ευθύνη πάνω σας. Μην βασίζεστε στους άλλους, καθώς το κλειδί για την επιτυχία είναι η ανεξαρτησία. Οι κάρτες προβλέπουν επίσης μια διαφωνία που θα οδηγήσει σε ένταση και εχθρότητα. Παρότι πιστεύετε ότι έχετε νικήσει, μπορεί να καταλήξετε οι χαμένοι γιατί θα έχετε ενοχλήσει τους άλλους και θα έχετε απομονώσει τον εαυτό σας.

Πρέπει να αποφασίσετε τι είναι πιο σημαντικό για σας: η άποψή σας είναι τόσο σημαντική που δεν σας πειράζει να θέσετε σε κίνδυνο την σχέση σας με τους άλλους ή μπορείτε να συμβιβαστείτε για να μείνετε φίλοι;
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Απαλό μπλε

zodia-taro-45

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προχωρήσετε και να αφήσετε πίσω το παρελθόν. Φαίνεται πως είτε διστάζετε είτε, παρά τις προσπάθειές σας, το παρελθόν συνεχίζει να σας προλαβαίνει. Δεν έχετε καταφέρει να λύσετε τα θέματα του παρελθόντος ή να κλείσετε και αυτό συμβαίνει γιατί το παρελθόν συνεχίζει να επανέρχεται και να σηκώνει κεφάλι. Σας αποτρέπει έτσι να φτάσετε στο νέο μέρος που θέλετε πραγματικά να είστε.

Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που αναρωτιέστε αν πήρατε τη σωστή απόφαση και αφήσατε πίσω το παρελθόν. Αποβάλλετε αυτές τις σκέψεις και προχωρήστε μπροστά, καθώς κατευθύνεστε προς ένα λαμπρό μέλλον.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Βασιλικό μπλε

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Φαίνεται πως έχετε χάσει τον έλεγχο της ζωής σας. Νιώθετε πως σέρνεστε μέσα στον χρόνο, προς όποια κατεύθυνση σας πάει η μοίρα. Ωστόσο, μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή για να αποφασίσετε ποια είναι τα πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε και ποια είναι αυτά που δεν μπορείτε. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να ανησυχεί για όσα δεν μπορεί να ελέγξει –δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι’ αυτά. Αντίθετα, επικεντρώστε την ενέργειά σας σε αυτά που μπορείτε. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τις συνθήκες.

Επαναπροσδιορίστε την επιθετικότητά σας ως αποφασιστικότητα και δύναμη θέλησης. Σταματήστε να κολλάτε σε ανάξιες ιδέες, συνήθειες, ανθρώπους και πράγματα και προχωρήστε στη ζωή. Πιστέψτε, η επιτυχία είναι δική σας!
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/12 Α

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα θα γιορτάσετε την πρόοδο, τη νίκη και τον θρίαμβο. Κάτι για το οποίο παλεύατε σκληρά και για πολύ καιρό, γυρνάει επιτέλους προς το συμφέρον σας. Συγκεκριμένα, είναι ο θρίαμβος απέναντι στις αντιξοότητες. Τα καλά νέα είναι ότι όχι μόνο πετύχατε τους στόχους σας, αλλά ξεκινάνε επίσης να σας αναγνωρίζουν για τις προσπάθειες και τα αποτελέσματά σας.

Μπορεί να λάβετε ένα βραβείο ή μια δημόσια αναγνώριση από τους συναδέλφους σας. Μπορεί απλώς να είναι ένα φιλικό χτύπημα στον ώμο. Ωστόσο, αυτό θα εμπνέει ένα υψηλότερο επίπεδο αυτοπεποίθησης και σας δίνει τη δύναμη να συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Σκούρο πράσινο

taro-6-9

ζώδια Λέων

Οι κάρτες προβλέπουν νίκη και υπερνίκηση του ανταγωνισμού μέσα από την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη της θέλησης. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που θα βρεθούν στον δρόμο σας. Είναι καιρός να προχωρήσετε –να βάλετε έναν στόχο και να τον κυνηγήσετε με πλήρη ισχύ. Μπορεί να διαπιστώσετε πως αν εκμεταλλευτείτε τις αντίθετες δυνάμεις γύρω σας, θα μπορέσετε να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας τώρα.

Θα πρέπει να είστε αποφασισμένοι, πειθαρχημένοι και εργατικοί και θα θριαμβεύσετε μπροστά στις δυσκολίες ή σε όποιον προσπαθεί να σας περιορίσει. Αυτός ο αγώνας στο τέλος θα σας κάνει δυνατότερους. Είναι η ιδανική περίοδος για να αγοράσετε νέο αμάξι ή να κάνετε το ταξίδι που λαχταρούσατε!
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/12 Α

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες φέρνουν καλά νέα σε σχέση με τα χρήματα, τις σχέσεις, τη δουλειά και την πνευματικότητα. Θα βοηθήσετε τους άλλους σε περίοδο ανάγκης. Θα περιβάλλεστε από καλή ατμόσφαιρα στη δουλειά, καλές φιλίες, επιτυχίες με τη βοήθεια αυτών των φιλιών και καλή τύχη στον έρωτα. Ένας γάμος ή η γέννηση ενός παιδιού φαίνεται επίσης στις κάρτες.

Μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από την σκέψη όλων των δυσκολιών της καθημερινότητας και να απολαύσετε την παρέα των φίλων και των αγαπημένων σας. Πρέπει να είστε γεμάτοι ευγνωμοσύνη για όλα τα δώρα της ζωής, γιορτάστε μαζί με αυτούς που αγαπάτε.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ροζ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

xartomanteia