ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/12 B

taro-13

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/12 B

ζώδια Ζυγός

Φαίνεται πως έχετε περάσει τον τελευταίο καιρό κάποιες δύσκολες στιγμές, ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί κάποιος αγαπημένος σας να έφυγε μακριά σας ή να περάσατε μια απογοήτευση. Ωστόσο, τώρα είναι καιρός να ξεφύγετε από τον πόνο και να ξεκινήσετε να κοιτάτε και πάλι μπροστά. Μην ξεχνάτε ότι κάθε μαύρο σύννεφο έχει και μια λαμπερή όψη.

Επίσης, σταματήστε να αναλύετε το παρελθόν… Δεν θα ξεκινήσετε το επόμενο κεφάλαιο αν συνεχίζετε να διαβάζετε ξανά και ξανά το προηγούμενο. Αν αποδεχτείτε την κατάσταση και κοιτάξετε μπροστά, η επούλωση θα έρθει πολύ πιο γρήγορα.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Μοβ

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Υπάρχει ένα παλιό βουδιστικό ρητό: Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος εμφανίζεται. Φέτος, οι κάρτες δείχνουν την εμφάνιση του δασκάλου ή του μέντορα, ο οποίος θα σας μάθει τους τρόπους της πίστης του. Αυτός ο μέντορας θα έχει πνευματικό ή μυστικιστικό υπόβαθρο ή μπορεί ακόμα κι να είναι ένας εργαζόμενος που σας μαθαίνει τη διαδικασία μιας δουλειάς.

Οι κάρτες σας συμβουλεύουν, επίσης, να επιμείνετε αυτή τη στιγμή στους παραδοσιακού τρόπους και να μην ακολουθήσετε ανατρεπτική προσέγγιση. Είναι καταπληκτική εποχή για να παντρευτείτε ή να αρραβωνιαστείτε. Έχετε την ευχή των γηραιότερων και του σύμπαντος.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Μοβ

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι προσπαθείτε να βρείτε το δρόμο της διαφυγής και δεν υψώνετε το ανάστημά σας. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ο εθελοτυφλία και ο δόλος δεν θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα. Προσπαθήστε, λοιπόν, να είναι ειλικρινείς και πιστοί στον εαυτό σας. Οι κάρτες σάς ζητούν να μιλήσετε με τον εαυτό σας και να αναγνωρίσετε τις τακτικές που χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή.

Δεν είναι καλή περίοδος να υπογράψετε νέα συμβόλαια. Πρέπει να είστε προσεκτικοί. Είναι καλή περίοδος για όσους σχετίζονται με τις υπηρεσίες άμυνας, με την επιβολή του νόμου και για τους πυροσβέστες.
Τυχερός αριθμός: 7
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/12 B

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι νιώθετε πλήξη ή απογοήτευση με τη ζωή σας. Μπορεί να επικεντρώνεστε στα αρνητικά ή να πιστεύετε ότι τα πράγματα είναι καλύτερα για τους άλλους. Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε χάσει το πάθος σας και το κίνητρό σας για ζωή. Οι κάρτες σας συμβουλεύουν να προσέχετε τις ευκαιρίες ή τις προφορές που είναι διαθέσιμες.
Μπορεί να τις απαξιώνετε, να τις θεωρείτε ασήμαντες τώρα, αλλά αργότερα να συνειδητοποιήσετε ότι οδηγούσαν σε καταπληκτικά μονοπάτια. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι μπορεί να νιώθετε νοσταλγία ή ότι ονειροπολείτε και φαντασιώνεστε.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Μπλε ηλεκτρίκ

chartomantia-098

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, μην ξεχνάτε πως όλα ξεκινούν με αγάπη. Για την ακρίβεια, η ζωή σας θα είναι γεμάτη αγάπη, έρωτα και συναισθηματική ικανοποίηση. Θα μπορέσετε να φυτέψετε τον σπόρο της αγάπης στη ζωή σας. Ο σπόρος μπορεί να φυτρώσει, μπορεί και όχι, ανάλογα με τον τρόπο που τον τρέφετε. Οι κάρτες προβλέπουν την αρχή μιας σχέσης που είναι γεμάτη προοπτικές και μπορεί να οδηγήσει στην πραγματική αγάπη και την ευτυχία.

Να θυμάστε πως αν μια σχέση ξεκινήσει καλά, είναι στο χέρι το δικό σας και του ταιριού σας να την καλλιεργήσετε. Οι κάρτες δεν εγγυούνται ευτυχία, αλλά εγγυούνται πως θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε την ευτυχία για τον εαυτό σας αν το επιθυμείτε.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Γκρι

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 10-16/12 B

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα είστε ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και γαλήνιοι. Εκπέμπετε μια σιωπηλή αυτοκυριαρχία, καθώς βρίσκεται την ισορροπία μέσα σας. Οι φίλοι και η οικογένεια αναζητούν τις συμβουλές σας ή δέχονται την βοήθειά σας για να λύσουν τις διαμάχες. Μπορεί επίσης να έχετε την ευκαιρία να γίνετε κριτές ενός διαγωνισμού. Επαγγελματικά, θα δουλεύετε μαζί με την ομάδα για να βγείτε κερδισμένοι. Σε περίπτωση που είστε σε διαμάχη με κάποιον, είναι καλό να βρείτε μια μέση λύση και να τη λύσετε.

Είναι μια περίοδος που νιώθετε υγιείς και σε φόρμα. Θα ξεπεράσετε παλιές ασθένειες, αν υπάρχουν. Ξεκινήστε γυμναστική και έτσι θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι προς τη δύναμη και την υγεία.
Τυχερός αριθμός: 14
Τυχερό χρώμα: Τιρκουάζ

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zvdia-75