Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Δευτέρα 17/12 Β

taro

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Δευτέρα 17/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Έχετε πια μέσα στο μυαλό σας ξεκαθαρίσει τι ζητάτε και τι μπορείτε να δώσετε μέσα σε μια αισθηματική σχέση. Οι μέρες θα δώσουν πολλές ευκαιρίες για επικοινωνίες και από κοντά επαφές με τον άνθρωπο σας, άρα εύκολα μπορείτε να μιλήσετε. Οι μόνοι, έχουν βρεθεί ανάμεσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο ερωτικό δίλλημα που όμως πρέπει άμεσα να το λύσουν. Σε όλα αυτά βάλτε…πάνω από όλα την λογική σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Σκέψεις και συναισθήματα, έχουν μπερδευτεί μέσα στην ψυχή σας, και τώρα αυτό που ζητάτε είναι να βρείτε μι διέξοδο, και πριν ακόμη να φύγει αυτό το δύσκολο έτος. Από εσάς που έχετε διπλές ερωτικές υποθέσεις, οι πιο πολλοί θα πάρουν την απόφαση, να μείνουν για ένα σύντομο διάστημα μόνοι τους, για να ξεκαθαρίσουν. Όλα έχουν τον τρόπο τους, και εσείς πρέπει να τον βρείτε.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Πολλά είναι αυτά που σας κάνουν εντύπωση από την μεριά του ανθρώπου σας και ίσως και να πρέπει πια, να κάνετε και τις σχετικές ερωτήσεις που θα σας λύσουν όλες τις απορίες. Μπορεί ακόμη … να μην έχετε γνωριστεί πολύ καλά, αλλά με τόσο καλές αστρολογικές όψεις πάνω σας, όλα μπορούν να προσπεραστούν. Οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα, θα δώσουν χρήμα στα χέρια σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε και πως πρέπει πια να διαχειριστείτε τις καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας, που έχει ένα σημαντικό πρόβλημα αυτή την εποχή…. και πάλι με το παρελθόν. Από όλους εσάς που έχετε και παράλληλες σχέσεις οι περισσότεροι τις διατηρούν μόνο και μόνο από ανασφάλεια. Στην εργασία σας, θα πρέπει να είστε και πιο προσεχτικοί και μαζεμένοι, καθώς ένα άτομο που είναι γύρω σας, έχει υπερβεί τους τρόπους καλής συμπεριφοράς.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-zwdia-9988

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Έχετε μια καταπληκτική ημέρα μπροστά σας, και γεμάτη από άτομα που σας αγαπούν. Είναι μια χρονιά που θα λήξει …και θα σας αφήσει πολλές όμορφες αναμνήσεις. Εσείς που είστε μόνοι, μέσα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα έχετε μια επιστροφή από τα παλιά, που θα σας προβληματίσει με τις καινούργιες και άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μην ξεγελιέστε όμως, έχετε ζήσει και δυσκολίες που δεν θέλετε να επαναλάβετε. Ο εργασιακός σας τομέας, θα σταθεροποιηθεί.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις και άτομα, από το οικείο περιβάλλον του συντρόφου σας, που δεν σας αφήνουν να βρείτε την πορεία σας, σαν ζευγάρι. Αυτό μπορεί να αφορά και το παρελθόν του, που κατά καιρούς σας δημιουργεί κάποιες αναστατώσεις! Όλα λοιπόν αυτά, δεν είναι στην δική σας την κρίση να τα λύσετε. Αφήστε τα στην άλλη πλευρά να τα λύσει με τον δικό του τρόπο. Είναι και μια καλή εποχή, για να πολλαπλασιάσετε τα οικονομικά σας και να βγείτε … από τις καθημερινές δυσκολίες.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.