Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τετάρτη 12/12 Β

tarw-krisi

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τετάρτη 12/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Τα αισθηματικά κενά, που σας αφήνει το ταίρι σας, είναι πολλά και δεν έχετε καν διάθεση για να το ξανα – συζητήσετε. Κάποια πράματα μέσα σε σχέσεις είναι απλά δεδομένα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε άμεσα μέσα στο έτος αυτό, μια απόφαση! Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και να βρεθείτε με κάποιους παλιούς σας γνωστούς που θα σας δείξουν και τον ρομαντικό τους χαρακτήρα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Ο Κόσμος

Το γεγονός, ότι είστε μέσα σε μια νέα ερωτική σχέση, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε τα χόμπι, τους φίλους και τις προσωπικές σας δραστηριότητες, στην άκρη. Ο αγαπημένος σας μπορεί να συμμετέχει σε όλα αυτά, για να μην ζηλεύει. Οι σχέσεις που έχουν πρόβλημα χιλιομέτρων και δύσκολων συναντήσεων, μπορούν το τρίτο 10ήμερο του μήνα, να βρουν τις λύσεις.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-087

ταρώ Τοξότης : Οι Εραστές

Κάθε φορά που τσακώνεστε με τον σύντροφο σας εσείς κάνετε πάντα, ένα βήμα πίσω για να έρθει και πάλι η επανένωση. Δύο είναι τα προβλήματα…ότι πρώτον τσακώνεστε πού συχνά…και δεύτερον ότι εσείς είστε μόνιμα σε μια ανασφάλεια, που δεν σας δείχνει πια και τόσο ενδιαφέροντες στην άλλη πλευρά. Και τα δύο πρέπει να τα συζητήσετε άμεσα με το ταίρι σας, που όντως πια σας θεωρεί δεδομένους.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Κρίση

Κάποιες καλές αλλαγές, θα κάνει ο σύντροφος στην εργασία και την φορτωμένη του καθημερινότητα, για να μπορέσετε εσείς οι δυο να είστε πιο πολλές ώρες μαζί. Αυτό μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα φέρει και διάθεση για συζήτηση, γύρω από δεσμεύσεις. Αυτό θα πρέπει όμως και να συμβεί όταν και τα οικονομικά σας, θα είναι ικανά να υποστηρίξουν μια τέτοια κίνηση.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-zwdia-9988

ταρώ Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα

Το προσεχές διάστημα, είναι γεμάτος από ταξίδια αλλά και πολλές απαιτήσεις την εργασίας σας. Εσείς που είστε μόνοι σας μπορεί και να το απολαμβάνετε, αλλά εσείς που είστε μέσα σε σοβαρές σχέσεις, θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες με τον άνθρωπο σας. Το μόνο καλό είναι ότι, όλο αυτό θα είναι για ένα μικρό χρονικό διάστημα… και θα σας φέρει και μεγαλύτερη οικονομική άνεση.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Δύναμη

Πολλά αυτά που θέλει ο άνθρωπος σας, να σας πει και να σας εξηγήσει, για το πώς βλέπει επιτέλους την μελλοντική σας πορεία. Αυτό σαν ζευγάρι θα σας φέρει πιο κοντά και σε αποφάσεις, γύρω από μια επίσημη δέσμευση, νωρίς το νέο έτος. Τυχεροί και οι ελεύθεροι, που μέσα στις γιορτές θα έχουν μια νέα γνωριμία, ή επανεμφάνιση παλιότερης επαφής, και κάτι ερωτικό να αρχίσει να γεννιέται. Και στα οικονομικά σας θα έχετε σημαντική άνοδο και επιτυχίες.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.