Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τετάρτη 19/12 Β

tarot-m

Ταρώ Αισθηματικές Προβλέψεις Τετάρτη 19/12 Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα

Είστε σε μια καλή διάθεση, ακόμη και εσείς που ακόμη δεν έχετε βρει το ταίρι σας. Υπάρχουν γύρω σας τόσα καλά άτομα και καταστάσεις, που δεν έχετε ακόμη αισθανθεί ερωτική μοναξιά. Με τα άστρα να συμμαχούν για τις επόμενες ημέρες, πάνω στο ζώδιο σας, εσείς θα έχετε και κάποιες νέες επαφές που όλο και κάτι θα πιάσει την προσοχή σας. Χρήμα και ταξίδια, μέσα στις γιορτές.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Ο Τρελός

Τα βήματα σας κάποιος θα κοιτάζει με μεγάλη προσοχή και μάλλον ο έρωτας του, για εσάς θα τον φέρει πιο κοντά σε αποκαλύψεις, που σίγουρα θα σας αφήσουν άφωνους. Οι μόνοι ίσως και να θελήσουν να δοκιμάσουν κάτι νέο, ενώ εσείς που ήδη είσαστε μέσα σε μια δέσμευση, καλύτερα να μην κάνετε κάποιο πείραμα. Πολύ και το αποδοτικό τρέξιμο στην εργασία σας και στα οικονομικά σας.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

ταρώ Τοξότης : Η Κρίση

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις ή εντάσεις με το ταίρι σας, αλλά από την νέα εβδομάδα, όλα θα ξεχαστούν. Σίγουρα το πρόβλημα παραμένει, αλλά δεν είναι τώρα και το πλέον κατάλληλο χρονικό σημείο για να το λύσετε. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του έτους, θα είναι και γεμάτες οικονομικές ειδήσεις και οικογενειακά νέα που θα σας ανεβάσουν την διάθεση.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Σελήνη

Σε αυτήν την νέα σχέση ή την επανασύνδεση, που είστε τώρα φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς ρυθμούς, και να μην δίνετε μεγάλες υποσχέσεις, που αργότερα ίσως και να μην μπορέσετε να ολοκληρώσετε. Οι δεσμευμένοι, ήδη έχουν αρχίσει και κάνουν τα γιορτινά τους προγράμματα που θα περιλαμβάνουν φίλους, ταξίδια αλλά και πολλές όμορφες εκπλήξεις.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-88

ταρώ Υδροχόος : Ο Κόσμος

Η περίοδος αυτή είναι μόνο δύσκολη για το ζώδιο σας, που έχει τόσα θέματα που πρέπει άμεσα να λύσει. Σίγουρα θα πρέπει να δώσετε μια παραπάνω προτεραιότητα στην εργασία και στην οικονομική σας ροή. Πάντως από χρήματα και ανέσεις θα έχετε! Σε δεύτερο επίπεδο θα πρέπει μέσα από σοβαρό διάλογο με τον άνθρωπο σας, να δείτε τι μπορεί να λυθεί και να μην συνεχίσει και μέσα στο νέο έτος.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Δύναμη

Πραγματικά αισθάνεστε εγκλωβισμένοι μέσα σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν έχουν καμία σχέση, με τα θέλω και την προσωπικότητα σας. Από σήμερα και μέχρι να αλλάξει το έτος, εσείς θα πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας και να δώσετε τέλος σε υποθέσεις, που δεν θέλετε να ανακατεύεστε πια. Αυτό μπορεί να είναι μια σχέση προβληματική, μια φιλία ή και κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Οι γιορτές πάντως θα σας βρουν κοντά σε άτομα που είναι τα αγαπημένα σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.